sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Va provoc sa gasiti dezavantaje la aceasta afacere Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Sorin Matias 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-December 10

Scris 20 December 2010 - 09:19 PM

Buna seara tuturor

Mi-a placut tot timpul afacerile de tip mlm ca idee dar nu m-am implicat in nici una pentru ca trebuia sa vand un produs sau serviciu si prea imi place lucrul acesta. Am fost plecat in anglia ca si capsunar si am venit cu ceva banuti si vroiam sa incep o afacere cat ar fi ea de mica pentru ca nu mai vreau sa fiu plecat.Tot cautand pe net am ajuns pe site la rodsa.Acolo gasesti informatii de calitate legate de afacerile de tip mlm.Asa am aflat de Lyoness. De la inceput ideea mi s-a parut extraordinara.Pentru cei care nu stiu despre ce e vorba am sa incerc sa va explic un pic.Practic ca si membru lyoness poti face cumparaturi cu reduceri semnificative intre 4-27% la peste 100 de magazine din cluj,1500 magazine din tara si peste 18000 comercianti din toata europa cu un singur card de fidelitate.Inscrierea ca membru LYONESS este GRATUITA. Primesti pagina web personalizata si serviciu sms GRATUIT!Iata cativa dintre partenerii comerciali Lyoness: Carrefour,Domo, Praktiker, Rompetrol,Lukoil, Petrom, Omv, Diverta, House of Art, Levis, Depozitul de calculatoare, etc.Odata inscris ai 1% restituire imediata din toate cumparaturile proprii , 0.5% din cumparaturile celor inscrisi de tine , 0.5% din cumparaturile celor inscrisi de cei pe care tu i-ai inscris PE VIATA CASH in contul tau bancar, plus diferenta de discount ce merge intr-un sistem de bonusuri plus multe alte avantaje.
Pentru cei ce vor sa afle mai mult ii rog sa ma contacteze pe mail ( sorin_matias@yahoo.com ) iar cei care stiu cate ceva despre Lyoness ii provoc sa ma convinga ca nu e o afacere buna.
0

#2 Utilizator offline   Ghijoi 

• matza
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 02-March 07

Scris 20 December 2010 - 09:29 PM

prostii;asta nu-i afacere,este moft de domnisoara.
pune osul la treaba daca vrei sa faci un ban.
0

#3 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 20 December 2010 - 09:43 PM

Vezi postareaSorin Matias, la Dec 20 2010, 10:19 PM, a spus:

Va provoc sa gasiti dezavantaje la aceasta afacere

Daca ne dai si banii , jur ca n'am sa mai comentez .
0

#4 Utilizator offline   Saga.mali 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-November 10

Scris 20 December 2010 - 09:44 PM

alta modalitate inspirata de a va face reclama n-ati gasi in veci, ma...
0

#5 Utilizator offline   Dzidzean 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-January 09

Scris 20 December 2010 - 09:53 PM

Nu săriţi chiar aşa pe om...
Afacerile tip Multi-level Marketing (sau, mai pe romāneşte, cele piramidale), sunt bazate pe succesul garantat prin muncă. Numai că cei care vor să coopteze noi membri, afişează strategii tāmpite de īmbogăţire peste noapte, precum cea din descrierea afacerii de mai sus.
Dacă īţi dai interesul numai pentru bani, vei cāştiga ceva pe la īnceput, dar nu vei mai fi convingător pe parcurs, pentru a coopta noi membri. Dar dacă ai răbdare ca să īnţelegi astfel de scheme, fără a pune banul deasupra principiilor pe care se bazează MLM-ul, vei cāştiga puţin, sau deloc, la īnceput. Īnsă, cel puţin vei īnţelege cum să ajungi mai sus (există un fel de ierarhii la tipurile astea de afaceri, care te pot ajuta să cāştigi mai uşor... īnsă cu greu).

Aceasta postare a fost editata de Inappropriate: 20 December 2010 - 09:53 PM

0

#6 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 20 December 2010 - 10:08 PM

Vezi postareaInappropriate, la Dec 20 2010, 09:53 PM, a spus:

Nu săriţi chiar aşa pe om...
Afacerile tip Multi-level Marketing (sau, mai pe romāneşte, cele piramidale), sunt bazate pe succesul garantat prin muncă.

:hi:
Buei, si pe tine te-au prostit?
Lasa ca doar scarile astea ierarhizate au deja capi, nu au nevoie de altii :resent:
0

#7 Utilizator offline   Dzidzean 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 20 December 2010 - 10:11 PM

Vezi postareastupid_me, la Dec 20 2010, 11:08 PM, a spus:

:hi:
Buei, si pe tine te-au prostit?
Lasa ca doar scarile astea ierarhizate au deja capi, nu au nevoie de altii :resent:

Este un fel de sistem corporatist, dar rudimentar. Nu m-a prostit nimeni, ci pur şi simplu ştiu cum e.
0

#8 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 20 December 2010 - 10:14 PM

Vezi postareaInappropriate, la Dec 20 2010, 10:11 PM, a spus:

Este un fel de sistem corporatist, dar rudimentar. Nu m-a prostit nimeni, ci pur şi simplu ştiu cum e.

atunci afla de la mine ca e un mare bullshit.
1. ca sa ajungi sa speri a urca pe scara, tre' in primu rand sa ai o baza buna pe care sa iti sustii cheltuielile cateva saptamani, apoi luni si apoi ani..ca sa te ocupi numai de afacerea aia MLM..

si mai sunt cativa pasi, dar ma opresc la asta deja. I rest my case.
0

#9 Utilizator offline   Dzidzean 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 20 December 2010 - 10:22 PM

Bine, eu am uitat să menţionez de suma investită. Dar am spus clar că dacă īţi dai interesul doar pentru a-ţi umple buzunarele, nu ai nicio şansă. Trebuie să-ţi placă şi să te ţii de treabă. De cele mai multe ori, ţi se face lehamite, atunci cānd vezi că ceilalţi sunt ahtiaţi doar după bani. Din cauza am renunţat şi eu.
0

#10 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 20 December 2010 - 10:27 PM

daca iti permiti sa iti oferi din timpul liber pentru un fel de hobby ar fi ok..da nu fara sa lucrezi ceva pe langa. eu asa spuneam.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic