Razbunarea v-ati razbunat vreodata din dragoste?
Scris 20 December 2010 - 02:33 AM
Buna!
Cati dintre voi va-ti razbunat vreodata pe persoana iubita pentru ca v-a facut "rau"? Faptul ca vedem persoana in cauza suferind, ne face sa trecem mai usor peste propia durere?
Cati dintre voi va-ti razbunat vreodata pe persoana iubita pentru ca v-a facut "rau"? Faptul ca vedem persoana in cauza suferind, ne face sa trecem mai usor peste propia durere?
Scris 20 December 2010 - 02:48 AM
Nu inteleg conceptul asta de razbunare asupra persoanei iubite.Daca incerci sa-i faci rau,cum l-ai mai iubit?
Da,te poate satisface 5 minute,dar apoi nu o sa suferi si pentru durerea ei/lui?
Da,te poate satisface 5 minute,dar apoi nu o sa suferi si pentru durerea ei/lui?
Scris 20 December 2010 - 03:12 AM
Eu sunt de parere ca razbunarea te incarca de energie negativa !
Scris 20 December 2010 - 04:29 AM
Eu cred ca ii poti da o lectie, daca merita. Daca este inteligent o va aprecia, si va avea ce invata.
De multe ori cele care iubesc vad mai clar defectele decat cei care iubesc. Mai ramane sa aiba curajul sa se exprime.
De multe ori cele care iubesc vad mai clar defectele decat cei care iubesc. Mai ramane sa aiba curajul sa se exprime.
Scris 20 December 2010 - 05:08 AM
Nu e bine sa lovesti o pisica pentru ca miauna. Nici un caine pentru ca latra.
Scris 20 December 2010 - 05:58 AM
Ravl, la Dec 20 2010, 06:35 AM, a spus:
Daca n'ai demnitate, atunci razbunarea pare a fi o solutie.
Dar daca relatia nu s-a terminat, iar cel care greseste nu vede cata suferinta provoaca. Cum ii deschizi ochii? Daca ai face acelasi lucru, ai putea sa-l faci sa constientizeze unde greseste, si prin urmare acesta si-ar schimba comportamentul. (teoretic)
Scris 20 December 2010 - 06:03 AM
SsirI, la Dec 20 2010, 07:58 AM, a spus:
Dar daca relatia nu s-a terminat, iar cel care greseste nu vede cata suferinta provoaca. Cum ii deschizi ochii? Daca ai face acelasi lucru, ai putea sa-l faci sa constientizeze unde greseste, si prin urmare acesta si-ar schimba comportamentul. (teoretic)
Dragul meu, daca nu vei discuta cu ea la modul sincer, suferinta ta va continua fara ca ea sa realizeze asta .
Scris 20 December 2010 - 06:35 AM
buei, daca ai ajuns deja la starea de a saliva dupa razbunare, si inca stai cu el/ea...pai...scuza-ma, dar la tine e problema serioasa.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Daca v-ar insela partenera de viata ce ati face? | Aliodor | 85 | 7.569 |
|
Iubire pana la adanci batraneti...
Exista? (va dau voie sa fiti si offtopic :) ) |
OacOac | 294 | 26.027 |
|
despre adevaratul erotism |