Il vreau inapoi
Scris 19 December 2010 - 11:26 PM
Scris 19 December 2010 - 11:42 PM
Chiar dacă reluaţi relaţia încă o dată, de două, de ţâşpe ori... până la urmă tot se va încheia. Dacă exista o atracţie reciprocă puternică ar fi fost şanse să dureze mai mult. Aşa, nu cred că puteţi reînvia un foc stins al dragostei.
Eu am făcut prostia asta de câteva ori şi îmi pare rău. Totul ar fi fost mult mai simplu dacă tăiam orice legătură din prima. Uiţi şi mergi mai departe. E mai bine să-ţi trăieşti viaţa din plin, fără teama că te va părăsi din nou şi fără speranţa reîmpăcării.
Scris 20 December 2010 - 01:59 AM
O sa apara un alt "extraordinar", "mai bun" si gata
Iti dai seama ca n-o sa mori din chestia asta si ca mai incolo un pic o sa te doara-n cot, nu ?
Daca ai fi cinstita, ti-ai da seama ca prost nu e nici el - cum adica sa redevii vizibila dupa ce te-ai despartit de cel de dinainte ? Pana atunci de ce stateai pe invisible ?
Vezi, d-aia n-are ursu' coada.
Ce sfat ? V-ati folosit unul pe altul ca sa va vindecati ranile din relatiile anterioare, doar ca aici el a apucat sa te paraseasca primul (ca a gasit alta).
Nu mai face chestii d-astea. Pasiunile fulgeratoare tin putin, ca nu au alta baza decat hormonii care tropaie. Asta a fost o pasiune.
Scris 20 December 2010 - 04:57 AM
Scris 20 December 2010 - 05:04 AM
Dar lasa-l sa fie liber, daca asta doreste. Misterioase sunt caile Domnului.
Scris 20 December 2010 - 05:50 PM
Scorpionul_Rosu, la Dec 20 2010, 01:59 AM, a spus:
O sa apara un alt "extraordinar", "mai bun" si gata
Iti dai seama ca n-o sa mori din chestia asta si ca mai incolo un pic o sa te doara-n cot, nu ?
Daca ai fi cinstita, ti-ai da seama ca prost nu e nici el - cum adica sa redevii vizibila dupa ce te-ai despartit de cel de dinainte ? Pana atunci de ce stateai pe invisible ?
Vezi, d-aia n-are ursu' coada.
Ce sfat ? V-ati folosit unul pe altul ca sa va vindecati ranile din relatiile anterioare, doar ca aici el a apucat sa te paraseasca primul (ca a gasit alta).
Nu mai face chestii d-astea. Pasiunile fulgeratoare tin putin, ca nu au alta baza decat hormonii care tropaie. Asta a fost o pasiune.
Nu stiu daca o sa ma doara in cot...si pana "mai incolo" e ceva.De obicei stau pe invisible,pe mess ma refer..asa imi place:D Si in ceea ce priveste fostele relatii :eu aveam o relatie cu un tip mai mic care ma calca pe nervi pentru ca era imatur si in plus eu am pus capat relatiei...asa ca nu prea am suferit.El avea o relatie de 2 ani cu o tipa care il controla,era obsedata...il suna din 5 in 5 minute si pe vremea cand eram amici imi povestea ca nu o mai suporta si tot aman momentul sa se desparta de ea ...ba sa treaca sesiunile,ba ...ma rog....Deci si in cazul lui nu cred ca a existat regret sau suferita dupa fosta relatie.Asa ca nu cred ca am fost impreuna ca sa "ne vindecam ranile".Daca a fost o pasiune e normal sa ma gandesc non-stop la el?Sau ca toti baietii sa-mi para mai putini buni ca el?
Pa., la Dec 20 2010, 04:57 AM, a spus:
Exista o problema cu privire la lucruri...imi tot promite ca mi le da si cand stabilim o intalnire mereu spune ca nu mai poate.Odata pe mess mi-a zis : luni vii la mine sa-ti iei lucrurile.Eu nu am vrut si am mai vorbit noi,la un moment dat imi spune :credeam ca iti este si tie dor de mine...si apoi ceva de gen :esti prea mica nu intelegi tu anumite lucruri,da o sa-ti explic alta data
Scris 20 December 2010 - 07:24 PM
si eu ma-nervez cand spun cuiva sa ma lase-n pace si ma tot suna si ma cauta. e ceva ridicol si nu reusesc sa pricep de unde stupizenia asta feminina (eu fiind exceptia) de a cauta, de-a agasa parteneru cu orice pret, cu cele mai stupide pretexte.
Scris 20 December 2010 - 07:44 PM
DidaJames, la Dec 20 2010, 07:24 PM, a spus:
si eu ma-nervez cand spun cuiva sa ma lase-n pace si ma tot suna si ma cauta. e ceva ridicol si nu reusesc sa pricep de unde stupizenia asta feminina (eu fiind exceptia) de a cauta, de-a agasa parteneru cu orice pret, cu cele mai stupide pretexte.
Ma sincer e un pic cam greu sa accept si sa pricep,dar o sa o fac si pe asta...ideea e ca eu am inteles unde si cat am gresit...Cat despre sunat...ma agatam de chestia asta sa-l mai vad o singura data,sa vad cum reactioneaza cand ma vede...am exagerat..mereu fac asa...da asta este...invat..data viitoare sper sa ma descurc mai bine.ms
Amicu', la Dec 20 2010, 07:27 PM, a spus:
ce nu inteleg?te rog lamureste-ma tu
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Fara cuvinte
cateva sfaturi pt mn... |
ousor | 122 | 9.273 |
|
Nevoie de un sfat | Firestorm1 | 6 | 1.615 |
|
Ajutati-ma va rog | Ruxandrac | 4 | 908 |
|
Am si eu o dilema...as dori niste sfaturi si pareri,poate vi s-a intamplat si voua | elena a | 15 | 2.446 |
|
M-am saturat sa fiu singura | Minolta | 134 | 12.443 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS