sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Nu ma pot imparti intre parinti si el doar pentru ca ei considera ca e tigan... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Tasha89 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 18-December 10

Scris 18 December 2010 - 08:40 PM

Am citit mereu pe forumul acesta si am observat ca mai exista totusi pe lumea asta oameni care sunt dispusi sa isi rapeasca din timpul lor si sa citeasca uneori cate o poveste de viata... Povestea mea incepe in urma cu aproape 2 ani cand am cunoscut pe actualul meu iubit. A fost totul ok, eram amandoi indragostiti nebuneste...ai mei erau de acord ai lui deasemenea pana intr-o zi cand mama mea a inceput sa puna intrebari de genu da tu i-ai cunoscut parintii, ce fel de oamenii sunt, ce etnie au. Bineinteles k eu nu le-am spus nimic de faptu ca erau tigani pentru ca de fapt nici eu nu stiam sigur. Pana la urma a aflat ca ei sunt tigani si mi-a interzis sa ma mai ved cu el in conditiile in care eu am 21 de ani au urmat nenumarate certuri dupa care m-am decis sa ma mut la el. numai ca nici la el situatia nu a mai mers atat de bine cum ma asteptam... Dupa ce a aflat ce parere are familia mea despre el a inceput sa se supere sau bine spus sa se schimbe atunci cand vorbeam cu ai mei la tel, eu ma duceam din ce in ce mai rar sa ma duc acasa. In fine lucrurile s-au complicat mult mai mult dupa ce "socrii" mei au vandut apartamentul in care locuiam ca sa faca o casa. Din cauza neajunsurilor au aparut discutii certuri pentru ca singurii care aduceau bani in casa era iubitul meu si tatal lui iar noi stateam si cu fratele lui de 30 ani pe care tot iubitul meu il intretinea. Iar ruperea din relatia noatra a intervenit atunci cand mama lui l-a obligat practic sa faca un imprumut in banca pentru o suma destul de mare pe 10 ani iar eu prin asta intelegeam ingroparea noastra economica pe 10 ani. In final mi-am dat seama ca nu mai continua asa, "soacra-mea" imi spunea ca nu fac nimic in casa si m-am hotarat sa plec, dar atunci cand i-am spus despre decizia mea a inceput sa imi vorbeasca urat sa imi spuna ca nu plec pentru ca nu vrea el. intr-un final am reusit sa fug de acolo dar a venit dupa mine. M-a convins sa vin sa imi iau hainele ca ma lasa sa plec iar eu credula am fost si n s-a mai intamplat asa. Am ajuns la el in casa a inceput sa ma jigneasca sa imi spuna ca nu ma lasa sa plec, ca m-a mintit iar eu atunci am facut un atac de panica si a trebuit sa ma duca la spital iar atunci am reusit sa o sun pe mama sa vina sa ma ia de la ei de acasa. In drum de la spital toata lumea si-a dat arama pe fata: el mi-a dat o palma, frati-su a inceput sa ma injure, maica-sa la fel...retraiesc niste momente crunte...In sfarsit am ajuns acasa si dupa un timp am inceput sa vorbesc din nou cu el la telefon si ne-am impacat, el s-a schimbat iar acum e totul bine intre noi numai ca parintii mei nu stiu de asta. Iar azi mama mi-a citit mesajele de la el... si a urmat o noua cearta... nu mai stiu ce sa fac... ma simt distrusa sufleteste... ajutati-ma va rog cu un sfat...
0

#2 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 18 December 2010 - 09:33 PM

E greu sa vezi lucrurile clar acum, pentru ca tu actualmente gandesti cu inima nu cu capul, deci nu stiu cat vei asculta de sfaturile celor de aici, dar in fine...
Sa lasam deoparte etnia lui pentru moment, lucru care pentru tine e evident ca nu conteaza, deci nu o aducem in discutie dar cum ramane cu palma si cu eforturile sa te tina acolo cu forta ? Tie ti se par atat de triviale chestiile astea incat ai fost dispusa sa te impaci cu el ? Despre naiva ta impresie ca s-a schimbat si ca va fi totul bine, nici nu mai discut. Te inseli amarnic.
De faptul ca maica'sa si fratele te injurau in drum spre spital ce sa mai zic. Nu am cuvinte. Tu dintr-o familie din asta vrei sa faci parte ?
Asculta de mama ta si pune capat acestei relatii cat mai repede. Nu pentru ca sunt de etnie rroma dar pentru ca sunt o familie agresiva, badarana, poate si violenta si disfunctionala. Daca ai primit tu o palma pentru ca ai vrut sa te desparti de el acum, iti poti imagina ce ai putea primi ( si cu siguranta vei primi ) in viitor pentru alte chestii ? Nu-ti doresc sa afli.
Imi poti spune ce merite are baiatul asta, de te simti asa distrusa fara el ? Iti place sa fii sechestrata si batuta sau pentru tine asta o fi vreun semn ca te iubeste ? Multe fete se incapataneaza sa traduca astfel, comportament de genul asta.

Sfat ... fugi de el/ei cat vezi cu ochii. Pacat ca nu poti analiza totul obiectiv acum, ca ai vedea ce negru ti-e viitorul in relatie cu Gigi Pumnu si La familia.
Uite, chiar tu ai spus ca si-au dat arama pe fata. Acum intrebarea de nota 10 este : Cate arame crezi ca au ? Asta pe care ai simtit-o tu pe piela ta ce era, arama de rezerva ? Daca reusesti sa gasesti raspunsul adevarat la asta, esti pe drumul cel bun.

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 18 December 2010 - 09:44 PM

0

#3 Utilizator offline   Tasha89 

• Boboc
  • Pip

Scris 18 December 2010 - 10:52 PM

crede-ma k m-am gandit de atat de multe ori la ce imi spui tu... toata lumea imi spune: cei mai buni prieteni, parinti, rude... dar pe langa toate astea, sunt si multe clipe frumoase...peste care nu poti trece atat de usor, am trait clipe cu care nu oricine se poate mandri:dimineata cu trandafiri in toata camera, micul dejun la pat, cine romantice si multe altele... si crede-ma ca nu poti sterge cu buretele peste toate...nu ctiu ce sa ma mai fac parca sunt vrajita... ai dreptate si totusi exista intotdeauna in dar pe care il folosesc la fiecare raspuns... acum nu mai avem treaba cu familia lui deci asta iese din discutie...
0

#4 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 18 December 2010 - 11:16 PM

Vezi postareaTasha89, la Dec 18 2010, 10:40 PM, a spus:

In drum de la spital toata lumea si-a dat arama pe fata: el mi-a dat o palma, frati-su a inceput sa ma injure, maica-sa la fel...retraiesc niste momente crunte...In sfarsit am ajuns acasa si dupa un timp am inceput sa vorbesc din nou cu el la telefon si ne-am impacat, el s-a schimbat iar acum e totul bine intre noi numai ca parintii mei nu stiu de asta. Iar azi mama mi-a citit mesajele de la el... si a urmat o noua cearta... nu mai stiu ce sa fac... ma simt distrusa sufleteste... ajutati-ma va rog cu un sfat...

Draga mea , care' i adevarata lui fata , stii ?

Un om nu se schimba peste noapte, in fond nu o face niciodata , totul e de fatada .

Parerea mea e sa continui sa fugi, acum cat mai poti . :unsure:
0

#5 Utilizator offline   Tasha89 

• Boboc
  • Pip

Scris 18 December 2010 - 11:30 PM

ravl ce nu pot eu sa inteleg este ce fata mai are cand plange in fata mea? Sunt foarte confuza si nu pot sa realizez...in ce sunt bagata si cat de mult m-am schimbat fata de ce eram inainte...
0

#6 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 18 December 2010 - 11:33 PM

Vezi postareaTasha89, la Dec 19 2010, 01:30 AM, a spus:

ravl ce nu pot eu sa inteleg este ce fata mai are cand plange in fata mea? Sunt foarte confuza si nu pot sa realizez...in ce sunt bagata si cat de mult m-am schimbat fata de ce eram inainte...

Tasha , intr'adevar nu realizezi in ce te'ai bagat . Prietenul tau poate sa'ti faca viata un iad .
0

#7 Utilizator offline   Tasha89 

• Boboc
  • Pip

Scris 18 December 2010 - 11:40 PM

off... poate ca sunt naiva... prea naiva sa pot deschide ochii, d'aia si apelez la gandurile voastre... nu e usor sa iti deschizi sufletul intregii lumi dar sincer in sufletul meu speram totusi sa ma inteleaga cineva sau mai bine spus sa imi dea o sansa dar se pare ca doar eu sper asta si ca adevarul e altul...
0

#8 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 18 December 2010 - 11:45 PM

Vezi postareaTasha89, la Dec 19 2010, 01:40 AM, a spus:

off... poate ca sunt naiva... prea naiva sa pot deschide ochii, d'aia si apelez la gandurile voastre... nu e usor sa iti deschizi sufletul intregii lumi dar sincer in sufletul meu speram totusi sa ma inteleaga cineva sau mai bine spus sa imi dea o sansa dar se pare ca doar eu sper asta si ca adevarul e altul...

E normal sa speri altceva, in fond este omul pe care l'ai iubit . Insa acum daca tot ai deschis ochii, actioneaza in favoarea ta . :unsure:
0

#9 Utilizator offline   Tasha89 

• Boboc
  • Pip

Scris 19 December 2010 - 12:05 AM

daca l-as fi iubit ar fi fost bine dar inca il iubesc si cu tot sufletul meu chiar... :unsure:(
0

#10 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 19 December 2010 - 12:08 AM

Vezi postareaTasha89, la Dec 19 2010, 01:05 AM, a spus:

daca l-as fi iubit ar fi fost bine dar inca il iubesc si cu tot sufletul meu chiar... :unsure:(

E decizia ta , insa gandeste'te de doua ori la consecintele deciziei tale . Nici el si nici familia lui nu se vor schimba . Esti pregatita pentru o astfel de viata ?!
0

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Sex oral cu iubitul Nicolle_21  503 20.571
Hot Topic (New) Ziua Indragostitilor