sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Alexandra Stan Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   Mitsuko 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-September 11

Scris 27 September 2011 - 09:00 PM

Vezi postareaCarmen Adriana, la 27 September 2011 - 08:57 PM, a spus:

...

Mie imi place mai mult cum o canta Rihanna. :roll:
0

#12 Utilizator offline   Black Passion 

• TROUBLE STARTER
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-April 10

Scris 27 September 2011 - 09:03 PM

Vezi postareaMitsuko, la 27 September 2011 - 09:00 PM, a spus:

Mie imi place mai mult cum o canta Rihanna. :roll:

Asta pentru ca nu ai auzit-o live Imagine amplasata.O canta mai bine Alexandra asta.
0

#13 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-September 11

Scris 27 September 2011 - 09:09 PM

Mie-mi place cum canta Stan; asta e ceva rar, eu nu ascult muzica romaneasca. Clipul ala al ei, Mr. Saxobeat, e chiar reusit IMO. Nu degeaba a avut asa succes rasunator, cam cum scrie in josul paginii asteia.
0

#14 Utilizator offline   Mitsuko 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 21-September 11

Scris 27 September 2011 - 09:10 PM

Vezi postareaCarmen Adriana, la 27 September 2011 - 09:03 PM, a spus:

Asta pentru ca nu ai auzit-o live Imagine amplasata.O canta mai bine Alexandra asta.

Posibil sa fie si asta.
Dar nu inteleg de ce artistele noastre aleg sa cante live o melodie lenta. O fi mai usor de cantat?
0

#15 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 27 September 2011 - 09:12 PM

O persoana care apare imbracata asa pe scena sau uarevar,nu-mi trezeste absolut nicio curiozitate in a vrea sa o ascult cantand sau sa-i urmaresc prestatiile.
Pacat de atatea talente care raman in obscuritate datorita acestor paparude,care se cred vedete sau si mai grav,altii le cred vedete.

Fisiere atasate

0

#16 Utilizator offline   Black Passion 

• TROUBLE STARTER
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 10

Scris 27 September 2011 - 09:30 PM

Vezi postareaMitsuko, la 27 September 2011 - 09:10 PM, a spus:

Posibil sa fie si asta.
Dar nu inteleg de ce artistele noastre aleg sa cante live o melodie lenta. O fi mai usor de cantat?

Incearca sa vezi Imagine amplasata.De obicei piesele lente sunt mai greu de cantat pentru ca ating note mai inalte.Mai sunt si exceptii.

Vezi postareaMitsuko, la 27 September 2011 - 08:51 PM, a spus:

Mie nu mi se pare ca are o voce frumoasa :D
http://www.youtube.c...h?v=299VL5NJV6c

Apropo...si aici are voce.Daca o sa canti la microfon ai sa observi ca acolo unde nu suna cum ar trebui e din cauza sonorului.Nu e usor.Dar e de observat ca are voce.

Aceasta postare a fost editata de Carmen Adriana: 27 September 2011 - 09:31 PM

1

#17 Utilizator offline   .Biscuit 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 23-October 11

Scris 23 October 2011 - 09:42 PM

Pe mine nu mă interesează dacă are voce sau nu, mă interesează ce promovează. Poate să fie ea Adele a României, degeaba dacă are melodii cu doar două-trei versuri (şi alea vai de ele!) şi e mereu pe jumătate dezbrăcată când urcă pe scenă. O altă cântăreaţă din specia Innei care până una alta ne reprezintă peste hotare.. :doh:

Aceasta postare a fost editata de .Biscuit: 23 October 2011 - 09:43 PM

0

#18 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 October 2011 - 09:53 PM

Vezi postarea.Biscuit, la 23 October 2011 - 09:42 PM, a spus:

Eu zic sa te duci sa canti tu mai bine decat ea. Tu confunzi artistii cu politicienii. Politicienii sunt cei alesi ca sa ne reprezinte (sau asa ceva - am uitat); Stan face si ea ce poate, foloseste ce are ca sa obtina ceea ce fiecare dintre noi dorim - succes. Dar cum spuneam, iesi in fata si salveaza aparentele pentru noi!
0

#19 Utilizator offline   .Biscuit 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 23-October 11

Scris 23 October 2011 - 10:35 PM

Vezi postareanu vreau, la 23 October 2011 - 09:53 PM, a spus:

Eu zic sa te duci sa canti tu mai bine decat ea. Tu confunzi artistii cu politicienii. Politicienii sunt cei alesi ca sa ne reprezinte (sau asa ceva - am uitat); Stan face si ea ce poate, foloseste ce are ca sa obtina ceea ce fiecare dintre noi dorim - succes. Dar cum spuneam, iesi in fata si salveaza aparentele pentru noi!

Dacă mergem pe principiul “fă tu mai bine ca ea”, păi atunci nu ar mai trebui nimeni să o critice decât după ce devine un nume măcar la fel de important în muzică (eu personal nu sunt de acord cu atitudinea asta, dar îţi respect opinia şi o să mă opresc aici din filozofat :]). Şi eu nu am spus niciodată că nu are voce, ba din contră; chiar cred că ar putea aborda stiluri mai complexe care să-i pună vocea în valoare, şi poate dacă ar avea mai mult de trei versuri ar zice lumea “Băi, tipa asta arată bine şi poate şi să cânte!” în loc să-i complimenteze doar fizicul. Dar e treaba ei ce fel de imagine vrea să-şi construiască şi să promoveze, la urma urmei.
0

#20 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 October 2011 - 10:46 PM

Vezi postarea.Biscuit, la 23 October 2011 - 10:35 PM, a spus:

Şi eu nu am spus niciodată că nu are voce, ba din contră; chiar cred că ar putea aborda stiluri mai complexe care să-i pună vocea în valoare, şi poate dacă ar avea mai mult de trei versuri ar zice lumea “Băi, tipa asta arată bine şi poate şi să cânte!” în loc să-i complimenteze doar fizicul. Dar e treaba ei ce fel de imagine vrea să-şi construiască şi să promoveze, la urma urmei.

Cu asta nu pot fi decat de acord. Sunt perfect de acord si cu oamenii care nu agreaza nici vocea nici aspectul ei. Ce criticam mai sus era ceea ce ai spus, ca ne reprezinta peste hotare intr-un mod putin magulitor. Ori fata... face si ea ce poate. Personal... melodia si clipul care au facut-o cunoscuta, mi-au placut destul de mult. Altfel, eu nu ascult muzica romaneasca.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Coldplay