sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cum reactionezi la insulte? cat de tolerant poti sa fii? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   WoodenPints 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 07-December 10

Scris 14 December 2010 - 12:10 AM

Salut. Probabil s-a mai discutat pe baza acestui subiect. Pe alte forumuri este un subiect des intalnit...insa vreau sa vad si parera voastra,sa-mi dau seama daca procedez sau nu corect.

Deci,mergi pe strada vazandu-ti de treaba ta...si apare unu din senin si incepe sa te injure,asa,de la distanta.
Cum reactionezi? Ii intorci insultele...il ignori si mergi mai departe...sau ii dai una in barba de sa-si adune dintii cu farasul?

Va intreb asta,pentru ca azi dimineata,cum veneam eu fericit de la biblioteca,peaproape de casa,langa o scoala generala,erau 3-4 dudui (nu mai mari de clasa a 8-a) pe partea cealalta a strazii,care au inceput cu texte de genul "rockere","satana"..(stiti voi). Probabil ele cred ca eu nu le-am uzit,din cauza castilor din urechi,dar am auzit perfect ce ziceau,si ca era vorba despre mine (aveam mp3-ul inchis). Nu stiu ce au vazut ele asa ciudat la mine...aveam un bigmen cu Iron Maiden,geaca de piele si bocanci in picioare...plus gluga in cap,ca era un frig de-mi tremurau plombele.
Urmatoarea mea reactie a fost sa ma opresc pret de 4-5 secunde..si sa ma gandesc ce aveam de facut. Aveam doua solutii. Mi-am zis..ma,daca ma duc acuma la ele,si incep sa le bag cateva picioare in mufarina,pe astea le duce cu targa de aici...si o sa am probleme cu legea..deci nu e bine. Daca le ignor,probabil vor crede ca tac si inghit,sau ca imi este frica (virgula) ca ar putea sari cineva pentru ele.

In fine..am ales a doua varianta..am mers mai departe si am ignorat complet ce se petrecea in spatele meu...lasandule pe alea in prostia lor.

Acum va intreb pe voi...ce ar fi trebuit sa fac? Am procedat bine? Trebuia sa le ciufulesc putin fatza? e adevarat ca o mica parte din mine,o voce interioara imi spunea "dute si crapa-le teasta,sa le inveti minte pe putorile alea!" Am fost la un pas de a face lucrul asta.
Voi cum ati fi procedat? tolerati chestiile de genul,sau actionati la primul impuls?
Ce-i drept...as fi parut penibil,ca ditamai omul sa bata 3 scolarite...dar cred ca si ele au intrecut limita.

Astept pareri/critici/injurii....

Multumesc!

Aceasta postare a fost editata de WoodenPints: 14 December 2010 - 12:15 AM

0

#2 Utilizator offline   NarcoGen' 

• Bastardă
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 31-October 09

Scris 14 December 2010 - 12:26 AM

Bre stiu cum e. Io nu puteam iesi nici sa iau paine fara sa aud comentarii de genu "emo", "roakeritzo", 'sictirito" 'ce te-as..ce nu te-as" Si fireste din parte pizelor proaste care bagau ceva gen "ce fatza aiii faaa", desi io daca as fi baiat nu le-as f*te nici cu pla altuia.

In fine, la inceput ignoram, ca deh ei is multi, io is putina. Apoi m-am dus la primu care a deschis gura si i-am zis sa-mi zica in fata ce are de zis, ori sa nu mai manance cacat de-aiurea. Au inceput sa se balbaiau ca fraierii ca cica glumeau sau gen. Deci cred ca cea mai buna varianta e sa-i infrunti. Desi ar merita cate un bocanc in stomac.
Acu depinde si ce fel de cocalari borati intalnesti tu...
0

#3 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 14 December 2010 - 07:34 AM

Vezi postareaWoodenPints, la Dec 14 2010, 02:10 AM, a spus:

In fine..am ales a doua varianta..am mers mai departe si am ignorat complet ce se petrecea in spatele meu...lasandule pe alea in prostia lor.

Vezi, ele au ramas in prostia lor, iar tu ai plecat in inteligenta ta .
Deci care varianta'i corecta ? :P

Aceasta postare a fost editata de Ravl: 14 December 2010 - 07:34 AM

0

#4 Utilizator offline   Alizee* 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-January 07

Scris 14 December 2010 - 09:24 AM

Daca ele erau ,,nu mai mari de clasa 8-a " bine ai facut .
0

#5 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 14 December 2010 - 09:29 AM

In orice situatie si de fiecare data IGNORAREA doare cel mai tare.
Nu exista insulta mai mare decat ignorarea insultelor ce-ti sunt adresate.
Asa ca... :P
0

#6 Utilizator offline   FNF 

• FNF
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 21-February 10

Scris 14 December 2010 - 02:13 PM

Vezi postareaWoodenPints, la Dec 14 2010, 12:10 AM, a spus:

cu texte gen "satana".

Trebuia sa le aplici cate o palma la fiecare. Nimeni nu se pune cu Satana!
0

#7 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 14 December 2010 - 02:59 PM

Imi place iepurele de la avatarul tau :P
Ce conteaza ce cred ele ?
La insulte, plec. Daca nu pot sa plec zic "Da, ma, bine/Aham".
0

#8 Utilizator offline   Al Micu' 

• Enciclopedist
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 05-January 10

Scris 14 December 2010 - 03:09 PM

Cu o zi inainte de BAC se luase unu de mine(era de aceeasi varsta ca mine ). In momentul ala ma duceam la liceu sa vad listele de programare.
Ce era sa fac?
- Sa ma bat cu el avand sanse sa raman cu un ochi umflat, nas rupt, dinti lipsa, etc urmand ca a doua zi sa ma prezint la examenul oral?
sau
- Sa-l ignor si sa merg mai departe?

Bineinteles am ales a doua optiune. Nu se merita.
0

#9 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 14 December 2010 - 04:20 PM

O duamne...la mine e ff simplu:

-nu ma cunosc
-daca m-ar cunoaste ar tacea din gura
-daca ar avea ceva mai bun de facut in viata, nu s-ar lua mine.

Casc.
Si-mi vad de drum..si nici macar cu ciuda nu raman.

Mai grav ii cand vine unu' si cauta bataie cu lumanarea.
Gura nu e periculoasa pe strada...
0

#10 Utilizator offline   ousor 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 09-August 06

Scris 14 December 2010 - 07:26 PM

Pai eu am patit sa vorbeasca unu cu prietena lui despre mine,nu il cunosteam nu ma cunostea si zicea,uite ce fite are tipu asta,e prost de rupe, imi venea sa ma duc sa ii bag o prostie in cap ... dar am tacut , mai ales ca cine ma cunoaste stie ca nu sunt fitos (poate laudaros) si nici prost(sau sunt? ).

Si prin scoala sunt dobitoci care cauta bataie si insulta pe unu pe altu,dar stiu sigur ca sunt net superior lor si ori tac si ii ignor,ori le dau cate o replica inteligenta la aia care imi dau seama dupa fata ca nu pot gasi nimic inteligent cu care sa mi-o intoarca;dar in ori ce caz evit bataile,mai putin cand incepe cineva direct cu brutalitati repetate,atunci imi ies din minti si il imobilizez :P
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Emag- CEI MAI NESIMTITi!
Sper sa nu aveti vreodata nevoie de service la emag.
manyx  5 2.328
Replici noi Alocatia pentru copii Geo1000  3 1.610
Replici noi Am un sentiment de frustrare groaznic cu privire la un anumit tip de promisiuni, il mai are cineva? laursan3  2 925
Replici noi localitatea milenilui trei
drepturi, obligatii si sanctiuni pt o convietuire optima
Valerspin  2 618
Replici noi Prima impresie...
... si ultima :) ...
Magic_White_Wolf  5 441