Deci,mergi pe strada vazandu-ti de treaba ta...si apare unu din senin si incepe sa te injure,asa,de la distanta.
Cum reactionezi? Ii intorci insultele...il ignori si mergi mai departe...sau ii dai una in barba de sa-si adune dintii cu farasul?
Va intreb asta,pentru ca azi dimineata,cum veneam eu fericit de la biblioteca,peaproape de casa,langa o scoala generala,erau 3-4 dudui (nu mai mari de clasa a 8-a) pe partea cealalta a strazii,care au inceput cu texte de genul "rockere","satana"..(stiti voi). Probabil ele cred ca eu nu le-am uzit,din cauza castilor din urechi,dar am auzit perfect ce ziceau,si ca era vorba despre mine (aveam mp3-ul inchis). Nu stiu ce au vazut ele asa ciudat la mine...aveam un bigmen cu Iron Maiden,geaca de piele si bocanci in picioare...plus gluga in cap,ca era un frig de-mi tremurau plombele.
Urmatoarea mea reactie a fost sa ma opresc pret de 4-5 secunde..si sa ma gandesc ce aveam de facut. Aveam doua solutii. Mi-am zis..ma,daca ma duc acuma la ele,si incep sa le bag cateva picioare in mufarina,pe astea le duce cu targa de aici...si o sa am probleme cu legea..deci nu e bine. Daca le ignor,probabil vor crede ca tac si inghit,sau ca imi este frica (virgula) ca ar putea sari cineva pentru ele.
In fine..am ales a doua varianta..am mers mai departe si am ignorat complet ce se petrecea in spatele meu...lasandule pe alea in prostia lor.
Acum va intreb pe voi...ce ar fi trebuit sa fac? Am procedat bine? Trebuia sa le ciufulesc putin fatza? e adevarat ca o mica parte din mine,o voce interioara imi spunea "dute si crapa-le teasta,sa le inveti minte pe putorile alea!" Am fost la un pas de a face lucrul asta.
Voi cum ati fi procedat? tolerati chestiile de genul,sau actionati la primul impuls?
Ce-i drept...as fi parut penibil,ca ditamai omul sa bata 3 scolarite...dar cred ca si ele au intrecut limita.
Astept pareri/critici/injurii....
Multumesc!
Aceasta postare a fost editata de WoodenPints: 14 December 2010 - 12:15 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS