PROBLEMA MARE HARD DIsck
Scris 13 December 2010 - 11:32 AM
Salutare,am o mica mare problema cu un hard disk,cand il bag la sursa troncane si face urat si nu-l citeste calculatorul.Mentionez ca nu este al meu l-am inprumutat de la cineva si el mi l-a dat mergand ce as putea sa-i fac?????
Scris 13 December 2010 - 07:52 PM
nu se poate face ceva la el sa-l repar hardu e de 20 gb daca ii spun omului ca l-am stricat ma pune sa-i cumpar unul de 300
Scris 14 December 2010 - 10:47 AM
Dexter_cipry, la Dec 13 2010, 06:52 PM, a spus:
nu se poate face ceva la el sa-l repar
De obicei nu, in special daca problema este mecanica. Chiar si salvarea datelor (daca, si ce se poate salva) este un proces delicat si costisitor.
Daca HDD-ul este extern, poti procura un HDD intern vechi de 20G sau chiar mai mult (ieftin, la mana a n-a, dar care sa functioneze si a carui conectoare sa fie compatibile cu cel defect), - desfaci cutia externa si o sa vezi ca inauntru contine un HDD intern normal. Inlocuiesti HDD-ul.
Scris 14 December 2010 - 06:27 PM
cred ca problema este mecanica se aude un sunet ciudat ca un tronacanit nush ce poate avea.El se aude mergand,invartindu-se dar nimic nu gaseste nimic calcu
cred ca problema este mecanica se aude un sunet ciudat ca un tronacanit nush ce poate avea.El se aude mergand,invartindu-se dar nimic nu gaseste nimic calcu
Scris 14 December 2010 - 07:47 PM
Sa dus la cele sfinte nu mai poti sai mai faci nimic.
Singura solutie sa cauti altu.Oricum cauta pe la piese vechi poate gasesti unul pe acolo.Sau poate mai are careva unul pe acasa si te ajuta.
Singura solutie sa cauti altu.Oricum cauta pe la piese vechi poate gasesti unul pe acolo.Sau poate mai are careva unul pe acasa si te ajuta.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Probleme cu placa de retea? | RHS | 3 | 4.089 |
|
Ecran privacy
privacy ecran pt monitor |
outlander | 5 | 1.851 |
|
Problema