sau Inregistrare

• 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Directive mentale ale societatii romanesti si ale mass-media sau ce stim toti dar sa dea dracu' daca ne pasa Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 13 December 2010 - 02:28 PM

Vezi postareaAthmy, la Dec 13 2010, 02:19 PM, a spus:

Cred ca nu ne intelegem pentru ca vorbim de lucruri diferite sau folosim mesaje prea codificate, eu nu ma pricep asa bine sa expun punctul de vedere desi tin la el. Punctul tau de vedere e la fel de valabil, dar nu intra in contact cu al meu.

Asta pt ca nu dai exemple concrete si nu pot ghici. :crazy:
Eu cred ca numai atunci cand ne luptam singuri, ne cuprinde aceasta frica de gura lumii. Cand ai langa tine oameni care te iubesc nu te mai intereseaza restul. Ei devin lumea ta.
Si mie mi-e teama de gura lumii daca nu o ascult si se dovedeste ca are dreptate, daca o dau in bara pentru ca efectiv nu existau sanse de izbanda, dar eu am fost oarba, subiectiva, etc.
0

#22 Utilizator offline   Athmy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-December 10

Scris 13 December 2010 - 02:38 PM

Vezi postareamica_curioasa, la Dec 13 2010, 02:28 PM, a spus:

Asta pt ca nu dai exemple concrete si nu pot ghici. :crazy:
Eu cred ca numai atunci cand ne luptam singuri, ne cuprinde aceasta frica de gura lumii. Cand ai langa tine oameni care te iubesc nu te mai intereseaza restul. Ei devin lumea ta.
Si mie mi-e teama de gura lumii daca nu o ascult si se dovedeste ca are dreptate, daca o dau in bara pentru ca efectiv nu existau sanse de izbanda, dar eu am fost oarba, subiectiva, etc.

Ei, exemple am dat, ce zice lumea de tine ca...nu este un argument cu care sa schimbi pe cineva sau sa il faci sa inteleaga, eu inteleg de exemplu ca lumea stie mai bine decat mine ce am facut eu si ca ea are dreptate si eu nu. Asa nu e comunicare. Mai bine intrebi, dar de ce ti-a venit sa faci asa, dar ce ai crezut tu in capsorul tau, te-ai gandit si la mine (care sunt lumea ta) etc etc Daca vrei exemple concrete si picante, n-am cum sa iti furnizez, eu am trecut prin ele demult si nu are rost. Nu face sa inchizi gura cuiva ca nu e bine ce crede lumea, acesta e punctul de vedere.

Bineinteles ca unde e dragoste nu e lumea in discutie. Vezi ca ne intelegem? Perfect

Gura lumii nu are dreptate, valorile umane da. Pe ele sa le asculti si sa fii intelept. Toti o dam in bara, dar nu ne luam la intrecere cu lumea si nu stie mai bine lumea ca nu traieste in locul tau sa aiba toate datele problemei. Probabil daca s-a dovedit ca avea dreptate, avea mai multe date decat aveai tu, si da, e bine sa le asculti ca sa inveti.
0

#23 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 13 December 2010 - 02:56 PM

Vezi postareaAthmy, la Dec 13 2010, 02:38 PM, a spus:

Ei, exemple am dat, ce zice lumea de tine ca...nu este un argument cu care sa schimbi pe cineva sau sa il faci sa inteleaga, eu inteleg de exemplu ca lumea stie mai bine decat mine ce am facut eu si ca ea are dreptate si eu nu. Asa nu e comunicare. Mai bine intrebi, dar de ce ti-a venit sa faci asa, dar ce ai crezut tu in capsorul tau, te-ai gandit si la mine (care sunt lumea ta) etc etc Daca vrei exemple concrete si picante, n-am cum sa iti furnizez, eu am trecut prin ele demult si nu are rost. Nu face sa inchizi gura cuiva ca nu e bine ce crede lumea, acesta e punctul de vedere.

Bineinteles ca unde e dragoste nu e lumea in discutie. Vezi ca ne intelegem? Perfect

Gura lumii nu are dreptate, valorile umane da. Pe ele sa le asculti si sa fii intelept. Toti o dam in bara, dar nu ne luam la intrecere cu lumea si nu stie mai bine lumea ca nu traieste in locul tau sa aiba toate datele problemei. Probabil daca s-a dovedit ca avea dreptate, avea mai multe date decat aveai tu, si da, e bine sa le asculti ca sa inveti.

:crazy:
0

#24 Utilizator offline   Athmy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 13 December 2010 - 03:29 PM

Si mai ar fi ceva, daca iti este inoculata aceasta frica de gura lumii, nu mai ai curaj sa faci nimic, asa ajungem lipsiti de initiativa, inhibati, complexati, vedem realitatea denaturat si balauri la coltul strazii, ne gandim, oare acum ce am mai facut si nu stiu, oare ce crede lumea despre mine acum ca stie ea ce stie, desi nu mi s-a explicat ce.

De aici renuntarea si pasivitatea, de ce sa iubesc e mai usor si mai convenabil sa fiu iubit, de ce sa gandesc cu capul meu cand oricum lumea are dreptate.. E un punct de vedere, nu inseamna ca lumea e rea, e gresit inteleasa, si asta vine din educatie de cele mai multe ori.
0

#25 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 13 December 2010 - 03:32 PM

Vezi postareaAthmy, la Dec 13 2010, 03:29 PM, a spus:

De aici renuntarea si pasivitatea, de ce sa iubesc e mai usor si mai convenabil sa fiu iubit, de ce sa gandesc cu capul meu cand oricum lumea are dreptate.. E un punct de vedere, nu inseamna ca lumea e rea, e gresit inteleasa, si asta vine din educatie de cele mai multe ori.

Da, dar de ce nu se gandeste, ok, e mai usor sa fiu iubit decat sa iubesc, dar oare ce zice lumea despre faptul ca eu gandesc cu capul din pantaloni?
Hmm, ar fi multi barbati mai putin axati pe sex si mai mult pe valori :crazy:
0

#26 Utilizator offline   Athmy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 13 December 2010 - 03:41 PM

Vezi postareamica_curioasa, la Dec 13 2010, 03:32 PM, a spus:

Da, dar de ce nu se gandeste, ok, e mai usor sa fiu iubit decat sa iubesc, dar oare ce zice lumea despre faptul ca eu gandesc cu capul din pantaloni?
Hmm, ar fi multi barbati mai putin axati pe sex si mai mult pe valori :crazy:

vezi ca ne sterg astia de pe forum, sssst
0

#27 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 13 December 2010 - 03:44 PM

Vezi postareaAthmy, la Dec 13 2010, 03:41 PM, a spus:

Lasa, ca aici e matriarhat :crazy:
0

#28 Utilizator offline   Athmy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 13 December 2010 - 03:47 PM

Vezi postareaAthmy, la Dec 13 2010, 03:41 PM, a spus:

Societatea nu impune valori, de obicei doar legi. Valorile vin din educatie, cei 7 ani de acasa, si apoi autoformare.
Nu lasa pe altii ce poti face tu.
0

#29 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 13 December 2010 - 03:51 PM

Vezi postareamica_curioasa, la Dec 13 2010, 03:32 PM, a spus:

Hmm, ar fi multi barbati mai putin axati pe sex si mai mult pe valori :P

Era o vorba... ca daca pt. tine barbat e ala care se gandeste numai la sex si e cu capu-n pantaloni, pai doar p-aia ii vezi ca barbati, doar aia te atrag ca barbati, p-aia de apreciaza valorile ii vezi ca amici, ca altceva, nu ca barbati 8)
Duamneee... ce destept suuuunt :crazy:
Valabil si opusul... daca eu vad femeile ca fiind toate curve smechere, doar curvele smechere or sa ma atraga, ca pe restu' le vad ca amice, ca boring, ca inexistente.
0

#30 Utilizator offline   Athmy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 13 December 2010 - 03:54 PM

Vezi ca te indoctrineaza :crazy:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 17 Pagini +