mica_curioasa, la Dec 13 2010, 02:28 PM, a spus:
Asta pt ca nu dai exemple concrete si nu pot ghici.

Eu cred ca numai atunci cand ne luptam singuri, ne cuprinde aceasta frica de gura lumii. Cand ai langa tine oameni care te iubesc nu te mai intereseaza restul. Ei devin lumea ta.
Si mie mi-e teama de gura lumii daca nu o ascult si se dovedeste ca are dreptate, daca o dau in bara pentru ca efectiv nu existau sanse de izbanda, dar eu am fost oarba, subiectiva, etc.
Ei, exemple am dat, ce zice lumea de tine ca...nu este un argument cu care sa schimbi pe cineva sau sa il faci sa inteleaga, eu inteleg de exemplu ca lumea stie mai bine decat mine ce am facut eu si ca ea are dreptate si eu nu. Asa nu e comunicare. Mai bine intrebi, dar de ce ti-a venit sa faci asa, dar ce ai crezut tu in capsorul tau, te-ai gandit si la mine (care sunt lumea ta) etc etc Daca vrei exemple concrete si picante, n-am cum sa iti furnizez, eu am trecut prin ele demult si nu are rost. Nu face sa inchizi gura cuiva ca nu e bine ce crede lumea, acesta e punctul de vedere.
Bineinteles ca unde e dragoste nu e lumea in discutie. Vezi ca ne intelegem? Perfect
Gura lumii nu are dreptate, valorile umane da. Pe ele sa le asculti si sa fii intelept. Toti o dam in bara, dar nu ne luam la intrecere cu lumea si nu stie mai bine lumea ca nu traieste in locul tau sa aiba toate datele problemei. Probabil daca s-a dovedit ca avea dreptate, avea mai multe date decat aveai tu, si da, e bine sa le asculti ca sa inveti.