mica_curioasa, la Dec 13 2010, 01:31 PM, a spus:
Dar chestia asta e normala. Adica e normal sa-ti impui o limita a volumului vocii in familie cand ai oameni in jurul tau care ar putea fi deranjati, sa nu zic socati de anumite comportamente. Totusi, sunt oamenii din imediata ta apropiere, te lovesti de ei fara sa vrei. Pana la urma suntem fiinte sociale si e normal si logic sa avem un comportament cat de cat liniar in relatiile noastre, niste reguli nescrise de bun simt.
Banuiesc ca un om care nu tine cont de ce zice lumea, si iese gol pe strada, nu e prea "normal". Ar fi un total haos daca am face totul fara sa tinem cont de ceilalti. Pana la urma ce ne impiedica sa facem asta? Iarna frigul, dar vara?
Ei si tu, nu ma refeream la comportamente obsece
Intai iti rezolvi problemele de acasa si apoi iti pasa de vecini. Ceva de genul. Iar daca nu stii sa le rezolvi, mai da-i incolo de vecini. Macar sa aiba si ei cu ce se distra
Ce voiam eu sa zic ca mai rau te afecteaza ce e la tine in curte nerezolvat, decat gura targului, numai ca unii credem tocmai pe dos si nu stim prioritatile.
stupid_me, la Dec 13 2010, 01:11 PM, a spus:
deci nu pot sa cred!!
si pe vremea comunistilor se distra lumea...mai ales studentimea si intelectualicimea..
na in fine..eu unul nici acum, daca nu muncesc nu pot sa ma odihnesc.
o fi de la prea multa energie?
cluburile is plictisitoare.
Asa e, munca iti ofera satisfactii nemasurate, nu e bine sa cauti numai distractiile, un spirit sanatos se cladeste cu munca si sudoare.
Si eu gasesc cluburile plictisitoare, dar e o alegere personala. Depinde si de experiente.