sa ti spun nu mai stiu vin seara asa de obosit ca nici nu am timp sa i vad...Ce tristete...Si totusi copii nostri au nevoie de noi ca de paine ,apa,aer. si cata fericire cand ii bagi in seama. Cand eram mici ,toti cinci,ne strangeam in jurul mamei(nu ere blestematul de televizor)si ne spunea povest,inventate de ea. Noi cunosteam lumea doar prin fereastra seschisa de ea.Cel micspunea intideauna o zgloamba,iar noi radeam si repetam intruna acea vorba.O intrebam pe mama ce ziceam sa ce cand eram ici si ea ne povestea despre fiecare in parte si noi radeam ... sunt convinsa ca si voi aveti mule zgloambe de zis ,mai ales cele ale copiilor vostri.Va amintiti cand v a facut sa radeti ultima data? Va las pe voi sa incepeti si vom premia pe cele mai hazlii prin voturi ceao va salut pe toti
COPII POZNASI iti amintesti cand te-a facut sa razi ultima data copilul tau?
Scris 11 December 2010 - 07:17 PM
sa ti spun nu mai stiu vin seara asa de obosit ca nici nu am timp sa i vad...Ce tristete...Si totusi copii nostri au nevoie de noi ca de paine ,apa,aer. si cata fericire cand ii bagi in seama. Cand eram mici ,toti cinci,ne strangeam in jurul mamei(nu ere blestematul de televizor)si ne spunea povest,inventate de ea. Noi cunosteam lumea doar prin fereastra seschisa de ea.Cel micspunea intideauna o zgloamba,iar noi radeam si repetam intruna acea vorba.O intrebam pe mama ce ziceam sa ce cand eram ici si ea ne povestea despre fiecare in parte si noi radeam ... sunt convinsa ca si voi aveti mule zgloambe de zis ,mai ales cele ale copiilor vostri.Va amintiti cand v a facut sa radeti ultima data? Va las pe voi sa incepeti si vom premia pe cele mai hazlii prin voturi ceao va salut pe toti
Scris 12 December 2010 - 09:18 AM
Mos Clăciune, Mos Clăciune,
Anul ăsta tot, pe bune,
Că am fost băiat cuminte,
Am la tine-o lugăminte :
Noaptea aia de-ai să vii,
Nu-mi aduce giucălii,
N-am nevoie de patine
Sau vle-un tlenuleţ pe sine,
Nu vleau puscă, niţi pistol,
Oli vle-un ulsuleţ nasol,
Să n-aud de tlotinetă,
Niţi volbă de tliţicletă,
Sau vleo balcă cu motol,
Vleau si io un flăţiol,
Că fiind singul meleu
Habal n-ai cāt mi-e de gleu,
N-am cu ţine mă giuca,
Povesti sau discuta
Chestiuni ca īntle flaţi,
Sau gagici, ca-ntle bălbaţi,
Că volbind io cu mămica
Şi tăticu şi bunica,
Am concluzionat, să stii,
Că doal tu mă poţi selvi:
Ştii tu balza aia chioală
Lătăţită-odinioală
La adlesa de mai sus
Cānd pe mine m-a adus?!
Fălă băscălie-ţi spun,
Īţi plomit c-am să fiu bun
Īnc-un an, poate chial doi,
Las că ne-nţelegem noi!...
Ia-o tu, mai pe depalte
Si esplică-i, că ea poate,
Vino cu o stangă nouă,
Unge-o cu o pană, două
Să mai fac-un gest, de milă,
Nu c-as poseda vleo pilă,
Doal asa, un mic ocol,
Să-mi aduc-un flăţiol,
Cāt mai lepede, ulgent,
Stiu cāt esti de competent,
Ială de va faţe gāt
Că timp n-ale pentlu-atāt,
Tleţem deţi, la planul doi,
Da lămāne īntle noi:
Dăluiestele-o vacanţă,
Asta-n ultima instanţă,
Că la fel, si-ai mei pălinţi,
Sunt de-o vleme-asa cuminţi,
Timp nu au, de-i noapte, zi,
Să mai facă nebunii!
Primită de la Dl Valeriu Cercel
Ontario, Canada
Scris 12 December 2010 - 02:47 PM
Scris 16 December 2010 - 01:04 AM
Fr0z3nasic3, la Dec 11 2010, 09:36 PM, a spus:
Scris 05 January 2011 - 10:43 PM
Scris 11 January 2011 - 07:33 AM
Scris 12 January 2011 - 12:34 AM
Athmy, la Jan 11 2011, 07:33 AM, a spus:
Ma jucam acum vreo zece ani cu baietelul de 4 ani al unor prieteni. Eu eram fantoma si trebuia "sa-l sperii". Il alergam prin casa si prin curte cu "Uuuu". "Uuuu". La un moment dat, imi schimb pe neasteptate tactica, merg usor catre el si-l intreb :
-"Ce s-a intamplat Raducu?, ce se aude? e vreo fantoma pe aici?
-"El : "Daaaa! Si se tine dupa mine! Shush!!! Sa n-o speliem!!"
- Si (plusez eu) cum e fantoma aia? E urata? E frumoasa???
Sta pustiu se gandeste putin, dup-aia zice : "Nu stiu, ca avea cearceaf pe ea"
A fost cea mai tare perla pe care am auzit-o. Diplomat copil. Bineinteles ca in realitate nu exista acel cearceaf. Ne jucasem fara recuzita de decor.
Scris 05 February 2011 - 01:33 AM
Citeaza
Verid, la Jan 12 2011, 01:34 AM, a spus:
A fost cea mai tare perla pe care am auzit-o. Diplomat copil. Bineinteles ca in realitate nu exista acel cearceaf. Ne jucasem fara recuzita de decor.
Foarte frumos, parintii care stiu si isi fac timp sa se joace cu copii.Acelea sunt momentele in care ne dam seama ca am primit de la Dumnezeu cel mai frumos dar, motiv de bucurie si de fericire.(Psalm127:3-5).Cand iau fiinta in pantece noi nici nu ne dam seama ce taina miraculoasa tinem in corpul nostru(psalm139:14-16)Poate suntem instiintati cand sunt cat o boaba de fasole dar in acel moment el e deja tesut si inima deja functioneaza.Apoi intra in casa ta cu ochii inchisi stramband nasul scotand limba foindu-e si dupa se pune pe oracait lapticiosu.nici nu te gandesti ca in mai putin de doi ani ai "om de vorba".Si-apoi decurca-te frate ca iti pune intrebari de te pui cu burta pe carte ca sa stii sa-i raspunzi.De joaca si imaginatie nici nu mai vorbim.
A doua nepotica avea aprope 3 ani..O aduce mama-sa in vacanta la mineEra f ţāţāită.Avea cerceii abia pusi si o dureau urechiusele.avea frica saraca cand ii scoteam tricourile.Imi zice"Cu aţenţie,cu aţeenţie,ca ma doale."Of of of zic eu ca n-au avut ce face ti-au facut gauri in urechi.Cu ce ti-au facut mama gauri in urechi?" Cu ţubeiniţa"...De frica saraca a vazut surubelnita in mana asistentei.
Scris 05 February 2011 - 12:14 PM
Verid, la Jan 12 2011, 01:34 AM, a spus:
Scuze Verid te-am luat drept parintele copilului.acum am recitit si am notat ca era vorba de copilul unor priteni.
Citeaza
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Pregatirea Prenatala : Do's and Dont's
Sfaturi,suplimente,teste,controale,noutati,cercetari... |
Naeema | 69 | 9.220 |
|
Copiii si internetul
Se poate vorbi de dependenta? |