Obiective turistice in Bucuresti
Scris 10 December 2010 - 12:17 PM
Am fost de 3 ori in Bucuresti, insa de fiecare data am ratat Ateneul. In schimb Herastraul si Cismigiul sunt preferatele mele. Aaaah si Palatul Cotroceni e superb pe dinauntru. Cititi mai departe despre cateva obiective turistice din Bucuresti.
Scris 10 December 2010 - 12:29 PM
crystyann, la Dec 10 2010, 12:24 PM, a spus:
Plusuri si minusuri fata de TM, te rog frumos! Chiar sunt curios..si incearca sa fii cat mai obiectiva!
aaaa, da' nu merge, mai. ca TM nu e capitala.
da' daca vrei totusi sa-ti spun un minus si un plus:
minus - in TM nu sunt atatea chestii de facut. iar parcurile alea din capitala sunt tot ce mi-as dori sa am si aici.
plus - in TM oamenii sunt mai prietenosi, mai linistiti si mai calmi.
Scris 10 December 2010 - 12:31 PM
AndreeaIM, la Dec 10 2010, 12:27 PM, a spus:
daaa si ea. desi n-am vazut decat cateva camere, mi-a cam dat fiori prin maretia ei.
Da....Casa poporului este un monument de prostie si grandomanie tipic romaneasca, inutila si mare consumatoare de resurse! La fel cum va fi si Catedrala Mantuirii Neamului, daca se va face si aia...
AndreeaIM, la Dec 10 2010, 12:29 PM, a spus:
aaaa, da' nu merge, mai. ca TM nu e capitala.
si e mai micuta.
minus - in TM nu sunt atatea chestii de facut. iar parcurile alea din capitala sunt tot ce mi-as dori sa am si aici.
Facem schimb de orase?
Scris 10 December 2010 - 12:41 PM
crystyann, la Dec 10 2010, 12:31 PM, a spus:
Da....Casa poporului este un monument de prostie si grandomanie tipic romaneasca, inutila si mare consumatoare de resurse! La fel cum va fi si Catedrala Mantuirii Neamului, daca se va face si aia...
Facem schimb de orase?
Facem schimb de orase?
nu te lega de casa poporului...
ar trebui sa ne mandrim cu ea..
Palatul Parlamentului, Bucuresti.
Conform Cărții de Recorduri Guinness, Palatul Parlamentului este cea mai mare clădire administrativă pentru uz civil din lume, cea mai scumpă clădire administrativă din lume și cea mai grea clădire din lume, intrānd de trei ori īn cartea recordurilor.
Fisiere atasate
-
casa_poporului.jpg (75.04K)
Number of downloads: 3
Scris 10 December 2010 - 12:43 PM
*YODA*, la Dec 10 2010, 12:41 PM, a spus:
nu te lega de casa poporului...
Conform Cărții de Recorduri Guinness, Palatul Parlamentului este cea mai mare clădire administrativă pentru uz civil din lume, cea mai scumpă clădire administrativă din lume și cea mai grea clădire din lume, intrānd de trei ori īn cartea recordurilor.
Eu ma mandresc. n-am nimic impotriva ei
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Paltoane pentru diferite siluete | AndreeaIM | 4 | 1.784 |
|
Cele mai bune masini hibrid | AndreeaIM | 0 | 1.180 |
|
5 femei celebre in politica | AndreeaIM | 0 | 959 |
|