Sex cu altul in perioada despartirii temporare
Scris 10 December 2010 - 11:42 AM
Salut, as vrea sa vad si parerile voastre legate de urmatoarea problema.
Am fost despartit o perioada de prietena mea, iar dupa citeva luni ne-am reluat relatia.
In acest timp ea a avut o aventura, ocazie cu care a facut toate tipurile de sex, adica inclusiv anal, chestie care ma face gelos intr-un fel foarte ciudat si nu reusesc sa ma detasez de povestea asta.
Facuse si cu mine sex anal, si chiar si inaintea mea, dar a inceput sa ii placa abia cu mine, si probabil ca am simtit cumva ca e un fel de teritoriu doar al meu, si chiar daca ne-am despartit, ea l-a dat atit de usor primului venit...
Am fost despartit o perioada de prietena mea, iar dupa citeva luni ne-am reluat relatia.
In acest timp ea a avut o aventura, ocazie cu care a facut toate tipurile de sex, adica inclusiv anal, chestie care ma face gelos intr-un fel foarte ciudat si nu reusesc sa ma detasez de povestea asta.
Facuse si cu mine sex anal, si chiar si inaintea mea, dar a inceput sa ii placa abia cu mine, si probabil ca am simtit cumva ca e un fel de teritoriu doar al meu, si chiar daca ne-am despartit, ea l-a dat atit de usor primului venit...
Scris 10 December 2010 - 11:48 AM
Upsa, la Dec 10 2010, 01:42 PM, a spus:
Si tu ce'ai fi vrut ? Sa se retraga la manastire ?!
Si de unde stii ca a practicat sexul ca sport , ti'a spus ea ? Si daca te'a mintit ? Femeile obisnuiesc sa faca asta .
Scris 10 December 2010 - 11:51 AM
Dar tu intre timp nu ai facut nimic cu nimeni ? Si de ce te deranjeaza MAI ALES ca a facut sex anal? Daca facea oral era mai ok pentru tine?
Scris 10 December 2010 - 01:49 PM
Ofticatule
Tu stateai pe uscat daca ti se oferea vreuna moca, este ?
Te chinuie orgoliul, nu accepti realitatea. Ai impresia ca e ceva special sexul anal ?
Nu e, mah !
Te chinuie orgoliul, nu accepti realitatea. Ai impresia ca e ceva special sexul anal ?
Scris 10 December 2010 - 03:02 PM
Scorpionul_Rosu, la Dec 10 2010, 01:49 PM, a spus:
Ofticatule
Tu stateai pe uscat daca ti se oferea vreuna moca, este ?
Nu e, mah ! 
Evident ca e chestie de orgoliu, cum naiba sa ma scap de el...
stupid_me, la Dec 10 2010, 01:58 PM, a spus:
pai daca e femeie usoara, tu ce vrei acuma?
multumeste-te cu ce ai
multumeste-te cu ce ai
pai ma multumesc, ca imi place mult de ea, si mi-a convenit cind a fost asa cu mine, cind ne-am cunoscut. ma roade orgoliul fir-ar sa fie, ca nu am fost de neinlocuit....
Scris 10 December 2010 - 03:06 PM
Upsa, la Dec 10 2010, 03:02 PM, a spus:
pai ma multumesc, ca imi place mult de ea, si mi-a convenit cind a fost asa cu mine, cind ne-am cunoscut. ma roade orgoliul fir-ar sa fie, ca nu am fost de neinlocuit.... 
Pt o femeie open mind asa cum pare a ta, din descriere, nimic nu e de neinlocuit. Invata sa te impaci cu ideea daca vrei sa te mai simti vreodata relaxat in relatia cu ea.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar: Atrasa intr-o spirala sentimentala imposibila.Cum sa ies? | Sonaria | 73 | 3.862 |
|
Ce sa fac.. ?
....trist:)) -.- |
BiliOnaire[;x] | 10 | 2.034 |
|
Ce posibilitati/alternative am? | Whtr | 11 | 1.483 |
|
Cine ma ajuta cu un sfat? | DENISA77 | 17 | 1.651 |
|
Cazuri si necazuri in dragoste
|
Gabitzu_72 | 8 | 1.396 |