sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Plictisul de după Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   mnezo 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 10-December 10

Scris 10 December 2010 - 04:07 AM

Problema apare după ce atentatul cu smârdan la adresa clocitoarei a avut loc. Înainte ca mirificul fapt să se întâmple, totul era de mare pompă și antren. Știți și voi, interesul care este întreținut cu multă migdală uneori și fără singura menire pe care o bănuiți, toată verva care mai că-l impresionează și pe autor, toate ideile și sclipirile acelea de originalitate și genialitate îndreptate către scopul de a întreține atmosfera necesară. Te bucuri de clipele alea, chiar te simți bine, și continui mai departe cu duduia pe care ai agățat-o cu 1 oră mai devreme, ori e o prietenă din copilărie, ori colegă de ce vreți voi, nu contează. Trece noaptea, urmează o nouă zi. Una în care te vei trezi lângă duduia pe care o privești și parcă nu știi ce să-i spui. Nu e problemă că nu ai cunoaste-o, doar că nu se ivește niciun motiv, niciun chef de a flirta, mă rog de a părea interesat, de a trezi un interes adică te uiți la dânsa, îi zâmbești și nu îți trece prin cap nimic demn de a ieși pe gură. Îi răspunzi monosilabic cu vagi încercări de a dezvolta întrebărilor pe care ea le pune. Și același comportament până ce pleci/pleacă. Problema nu s-ar datora faptului că a fost un ons, adică poate ești în limbă după tipă, chiar ai vrea să se înfiripe ceva mai profund, să mai poposească și cu alte ocazii pe la Kojak, dar oricare alte întâlniri nu sunt decât umbre din ceea ce s-a petrecut prima dată. Te uiți la ea și nu poți închega o frază cu rost. Nu mai are același farmec, adică are doar că nu te stârnește. Totul devine din ce în ce mai ridicol.

Cred că ați prins ideea. Voiam să știu dacă se i se mai întâmplă și altora scenariul de mai sus, păreri, exemple, smth. Dacă există și dudui în aceeasi situație, să nu se simtă exluse.
0

#2 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 10 December 2010 - 04:30 AM

Dupa ce hormonii s-au linistit si ouale s-au desumflat, altfel te bate soarele in cap a doua zi. Daca alte intalniri nu sunt decat umbre ale primei, inseama ca ati consumat toata profunzimea din prima. Gata. Vezi daca-l mai poti fermeca pe kojak de vreo cateva ori sa intre la clocitoare,iar daca nu, move on. N-are rost sa te uiti la duduie ca vitelul la poarta noua nu ?

Apropo eu vorbesc din auzite, deci nu baga la tartacutza. :lol:
Da un lucru stiu sigur si anume ca plictisul si a fi in limba dupa se cam bat cap in cap. La fel si cu dorinta de profunzime si ridicolul. Ori îi lunga ori îi lata ...nu prea merg toate deodata. Ce rima am tras. :flowers:

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 10 December 2010 - 04:40 AM

0

#3 Utilizator offline   Pa. 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-March 08

Scris 10 December 2010 - 05:16 AM

Vezi postareaNaeema, la Dec 10 2010, 04:30 AM, a spus:

Dupa ce hormonii s-au linistit si ouale s-au desumflat, altfel te bate soarele in cap a doua zi. Daca alte intalniri nu sunt decat umbre ale primei, inseama ca ati consumat toata profunzimea din prima. Gata. Vezi daca-l mai poti fermeca pe kojak de vreo cateva ori sa intre la clocitoare,iar daca nu, move on. N-are rost sa te uiti la duduie ca vitelul la poarta noua nu ?

Apropo eu vorbesc din auzite, deci nu baga la tartacutza. ;)
Da un lucru stiu sigur si anume ca plictisul si a fi in limba dupa se cam bat cap in cap. La fel si cu dorinta de profunzime si ridicolul. Ori îi lunga ori îi lata ...nu prea merg toate deodata. Ce rima am tras. :flowers:

Asta e din filozofia lui Habarnam. Ala isi dorea : "Ceva rotund, dar si patrat, mai mult subtire, dar si lat, de o culoare...nu stiu care... dar nu aceea pe care-o are!" :lol:
0

#4 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 10 December 2010 - 06:07 AM

Vezi postareamnezo, la Dec 10 2010, 04:07 AM, a spus:

Cred că ați prins ideea. Voiam să știu dacă se i se mai întâmplă și altora scenariul de mai sus, păreri, exemple, smth. Dacă există și dudui în aceeasi situație, să nu se simtă exluse.

Teoretic da, practic, tine de fiecare si de stilul lui. Pentru ca nu trebuie neaparat sa fie plictis.
Daca tanti arata bine, si nu urmaresti doar sa inscrii, vei sti ce sa spui. Si iese chiar frumos.
Daca nu, scenariul tau.
0

#5 Utilizator offline   Dix 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 14-December 06

Scris 10 December 2010 - 06:18 AM

Trece noaptea, urmează o nouă zi. Una în care te vei trezi lângă duduia pe care o privești și parcă nu știi ce să-i spui. Nu e problemă că nu ai cunoaste-o, doar că nu se ivește niciun motiv, niciun chef de a flirta, mă rog de a părea interesat, de a trezi un interes adică te uiți la dânsa, îi zâmbești și nu îți trece prin cap nimic demn de a ieși pe gură. Te uiți la ea și nu poți închega o frază cu rost. Nu mai are același farmec, adică are doar că nu te stârnește. Totul devine din ce în ce mai ridicol.

Da eu te inteleg, si fug de idee cu viteza pe care o pot atinge in cel mai scurt timp. Nici un cuvant mai potrivit decat ridicol, poate "penibil" (mai ales daca ea steapta sa ii spui ceva de suflet... a doua zi, iar maxilarul tau e incapatanat sa se dischida pentru cel mai mic sunet.)Daca s-ar putea cumpara pastila de spalat creier, cred ca ar fi cel mai util.
0

#6 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 10 December 2010 - 07:19 AM

Se intampla. E asa: vreau ceva - ce ? - orice - primesti orice - da' nu e ce voiam - bine, stai asa, ia-o p-asta - hmm... ok, da' vad ca nici asta nu-mi ajunge - ... si tot asa.
Prin urmare, nu-ti mai bate capul :flowers:
Relatiile profunde nu apar ca vrei, ele doar apar si atat. O noapte impreuna e o noapte impreuna, daca rezonezi cu fata si ea cu tine, o sa ramai cu ea si pe mai tarziu, daca nu, ramane doar noaptea aia si atat.

Aceasta postare a fost editata de Scorpionul_Rosu: 10 December 2010 - 07:20 AM

0

#7 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 10 December 2010 - 01:30 PM

...sau mii de nopti asemanatoare, pana vei constata ca esti deja bosorog... unii nu vor trai niciodata ceva durabil pt ca nu au in sange durabilitatea. Sunt dependenti de adrenalina si excitatie continua... n-ai ce-i face. Daca e sa te calmezi, o s-o faci de la sine dupa ce trece avantul tineretii si foamea carnii.
0

#8 Utilizator offline   Dix 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 14-December 06

Scris 10 December 2010 - 03:12 PM

Vezi postareamica_curioasa, la Dec 10 2010, 01:30 PM, a spus:

...sau mii de nopti asemanatoare, pana vei constata ca esti deja bosorog... unii nu vor trai niciodata ceva durabil pt ca nu au in sange durabilitatea. Sunt dependenti de adrenalina si excitatie continua... n-ai ce-i face. Daca e sa te calmezi, o s-o faci de la sine dupa ce trece avantul tineretii si foamea carnii.

Dupa foamea carnii, vine foamea mintii, nu?
0

#9 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 10 December 2010 - 03:17 PM

Vezi postareaDix, la Dec 10 2010, 03:12 PM, a spus:

Dupa foamea carnii, vine foamea mintii, nu?

Dupa foamea carnii vine foamea amiezilor petrecute intr-o toropeala placuta, mangaiata de razele unui soare caldicel, pe bancuta din parc, cu capul sprijinit in maini, sprijinite la randul lor in baston.
0

#10 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 10 December 2010 - 03:25 PM

de câte ori ai păţit asta?

p.s. primele trei postări de aici sunt atât de haios scrise, chiar şi păţania iniţiatorului :flowers:
0

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Totul despre...sarut
De la arta sarutului si nevoia de sarut,la "sarutul interzis"
Bagherra  39 24.427
Hot Topic (New) Atasamente Decat sa vorbesti, mai degraba taci Sicilia  108 3.368
Hot Topic (New) Dragostea idealista S.R.  83 6.117
Hot Topic (New) Obsessive Love
Cand partenerul devine obsesie
ashcroft  37 4.811
Hot Topic (New) Femei care iubesc prea mult * * * * *
barbati care iubesc prea putin
Hypathia  60 5.237