Plictisul de după
Scris 10 December 2010 - 04:07 AM
Cred că ați prins ideea. Voiam să știu dacă se i se mai întâmplă și altora scenariul de mai sus, păreri, exemple, smth. Dacă există și dudui în aceeasi situație, să nu se simtă exluse.
Scris 10 December 2010 - 04:30 AM
Apropo eu vorbesc din auzite, deci nu baga la tartacutza.
Da un lucru stiu sigur si anume ca plictisul si a fi in limba dupa se cam bat cap in cap. La fel si cu dorinta de profunzime si ridicolul. Ori îi lunga ori îi lata ...nu prea merg toate deodata. Ce rima am tras.
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 10 December 2010 - 04:40 AM
Scris 10 December 2010 - 05:16 AM
Naeema, la Dec 10 2010, 04:30 AM, a spus:
Apropo eu vorbesc din auzite, deci nu baga la tartacutza.
Da un lucru stiu sigur si anume ca plictisul si a fi in limba dupa se cam bat cap in cap. La fel si cu dorinta de profunzime si ridicolul. Ori îi lunga ori îi lata ...nu prea merg toate deodata. Ce rima am tras.
Asta e din filozofia lui Habarnam. Ala isi dorea : "Ceva rotund, dar si patrat, mai mult subtire, dar si lat, de o culoare...nu stiu care... dar nu aceea pe care-o are!"
Scris 10 December 2010 - 06:07 AM
mnezo, la Dec 10 2010, 04:07 AM, a spus:
Teoretic da, practic, tine de fiecare si de stilul lui. Pentru ca nu trebuie neaparat sa fie plictis.
Daca tanti arata bine, si nu urmaresti doar sa inscrii, vei sti ce sa spui. Si iese chiar frumos.
Daca nu, scenariul tau.
Scris 10 December 2010 - 06:18 AM
Cred că ați prins ideea. Voiam să știu dacă se i se mai întâmplă și altora scenariul de mai sus, păreri, exemple, smth. Dacă există și dudui în aceeasi situație, să nu se simtă exluse.
Da eu te inteleg, si fug de idee cu viteza pe care o pot atinge in cel mai scurt timp. Nici un cuvant mai potrivit decat ridicol, poate "penibil" (mai ales daca ea steapta sa ii spui ceva de suflet... a doua zi, iar maxilarul tau e incapatanat sa se dischida pentru cel mai mic sunet.)Daca s-ar putea cumpara pastila de spalat creier, cred ca ar fi cel mai util.
Scris 10 December 2010 - 07:19 AM
Se intampla. E asa: vreau ceva - ce ? - orice - primesti orice - da' nu e ce voiam - bine, stai asa, ia-o p-asta - hmm... ok, da' vad ca nici asta nu-mi ajunge - ... si tot asa.
Prin urmare, nu-ti mai bate capul
Relatiile profunde nu apar ca vrei, ele doar apar si atat. O noapte impreuna e o noapte impreuna, daca rezonezi cu fata si ea cu tine, o sa ramai cu ea si pe mai tarziu, daca nu, ramane doar noaptea aia si atat.
Aceasta postare a fost editata de Scorpionul_Rosu: 10 December 2010 - 07:20 AM
Scris 10 December 2010 - 01:30 PM
Scris 10 December 2010 - 03:12 PM
mica_curioasa, la Dec 10 2010, 01:30 PM, a spus:
Dupa foamea carnii, vine foamea mintii, nu?
Scris 10 December 2010 - 03:25 PM
p.s. primele trei postări de aici sunt atât de haios scrise, chiar şi păţania iniţiatorului
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Totul despre...sarut
De la arta sarutului si nevoia de sarut,la "sarutul interzis" |
Bagherra | 39 | 24.427 |
|
|
Sicilia | 108 | 3.368 |
|