sau Inregistrare

• 15 Pagini +
  • « Prima
  • 13
  • 14
  • 15
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Magie alba sau magie neagra? (topic combinat) Evaluare topic: - - - - -

#141 Utilizator offline   lxndr007 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 28-August 08

Scris 13 October 2009 - 01:50 PM

Magia e magie, nu exista nicio diferenta intre cele doua , poate doar in maniera in care sunt prezentate PUNCT
0

#142 Utilizator offline   DarkMage 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 12-October 09

Scris 13 October 2009 - 07:38 PM

Deci yo as vrea sa invat aceasta putere divina.Chiar daca am incercat si nu am mers nu ma dau batut ca cred in ea ca exista.Deci ma poate ajuta cineva?
0

#143 Utilizator offline   Apopii 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-July 09

Scris 13 October 2009 - 07:47 PM

Vezi postareaDarkMage, la Oct 13 2009, 08:38 PM, a spus:

Deci yo as vrea sa invat aceasta putere divina.Chiar daca am incercat si nu am mers nu ma dau batut ca cred in ea ca exista.Deci ma poate ajuta cineva?

In primul rand, trebuie sa stii ca magia nu este acelasi lucru cu vrajitoria. In al doilea rand, magia este o stiinta si nu o putere divina! Puterea este in tine, mai precis in subconstientul tau, si nu in afara ta!
0

#144 Utilizator offline   hipnotiq 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 05-February 09

Scris 13 October 2009 - 08:49 PM

Topicul asta ma amuza teribil :airkiss:).......am un nepotel de 5 ani , iar serialul lui este Power Rangersi , are chiar si o replica preferata....suna ceva de genul " Eu cred in magie " :doh:).....pentru ca are impresia ca daca va crede va fi adevarat...well...voi sunteti doar niste copii mari , maturizati-va , basmele nu devin realitate doar pentru ca le credeti ....., in toata afacerea asta cu magia sunt 3 feluri de oameni , cei care cred ca altii pot sa faca magii , adica naivi superstitiosi , sarlatanii , care nu au nici o treaba cu magia , dar si-au dat seama ca e usor sa faci misto de fraieri si sa castigi si bani si nebunii evolutia sarlatanilor , aia care mint de atat timp incat au inceput sa creada si ei.....scutiti-va de bani si timp irosit pentru ca rezultatele or sa fie 0....nimic nu apare din neant , nu ati invatat asta si al scoala?
0

#145 Utilizator offline   Apopii 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 13 October 2009 - 08:56 PM

Vezi postareahipnotiq, la Oct 13 2009, 09:49 PM, a spus:

Topicul asta ma amuza teribil :airkiss:).......am un nepotel de 5 ani , iar serialul lui este Power Rangersi , are chiar si o replica preferata....suna ceva de genul " Eu cred in magie " :doh:).....pentru ca are impresia ca daca va crede va fi adevarat...well...voi sunteti doar niste copii mari , maturizati-va , basmele nu devin realitate doar pentru ca le credeti ....., in toata afacerea asta cu magia sunt 3 feluri de oameni , cei care cred ca altii pot sa faca magii , adica naivi superstitiosi , sarlatanii , care nu au nici o treaba cu magia , dar si-au dat seama ca e usor sa faci misto de fraieri si sa castigi si bani si nebunii evolutia sarlatanilor , aia care mint de atat timp incat au inceput sa creada si ei.....scutiti-va de bani si timp irosit pentru ca rezultatele or sa fie 0....nimic nu apare din neant , nu ati invatat asta si al scoala?

Ai uitat sa pomenesti si de persoanele ignorante, care au impresia ca nu exista nimic din ceea ce ele nu cred!
0

#146 Utilizator offline   DarkMage 

• Boboc
  • Pip

Scris 14 October 2009 - 01:11 PM

Da bine bineee am inteles.Dar cum o pot invata ca din cartile cu magie nu-mi iese nimic?

Aaa si apropo era sa uit.Am auzit ba chiar am si citit ca magia ar fi interzisa de Dumnezeu sa o folosesti.Oare dece?Oricum nu cred in Dumnezeu
0

#147 Utilizator offline   Apopii 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 14 October 2009 - 02:03 PM

Vezi postareaDarkMage, la Oct 14 2009, 02:11 PM, a spus:

Da bine bineee am inteles.Dar cum o pot invata ca din cartile cu magie nu-mi iese nimic?

Aaa si apropo era sa uit.Am auzit ba chiar am si citit ca magia ar fi interzisa de Dumnezeu sa o folosesti.Oare dece?Oricum nu cred in Dumnezeu

Dumnezeu nu interzice magia :airkiss: cei ce au scris biblia si au creat religia crestina interzic magia! Cei ce ajung sa se foloseasca de magie in scop de cunoastere ajung sa inteleaga multe lucruri, inclusiv acela ca biblia nu este decat o carte de basme! Este evident motivul pentru care inchizitia ucidea cu atata ura pe cei care erau numai banuiti ca ar avea de-a face cu magia.
Din cartile de magie n-ai sa reusesti sa inveti nimic.
0

#148 Utilizator offline   DarkMage 

• Boboc
  • Pip

Scris 14 October 2009 - 03:14 PM

[quote name='Apopii' post='1060041070' date='Oct 14 2009, 02:03 PM']
Bn sunt de acord cu tine,dar daca nu din carti de unde?Ca in zilele noastre nu mai exista Mentori de magie poate doar de vraji.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 15 Pagini +
  • « Prima
  • 13
  • 14
  • 15
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari