magie alba sau magie neagra? (topic combinat)
Scris 13 January 2006 - 08:40 AM
Scris 13 January 2006 - 05:35 PM
Marlboro, la Jan 13 2006, 08:44 AM, a spus:
Mda...ce frumos este manipulata lumea datorita vestitului H Potter.O mare tampenie.Pacat ca sunt foarte putini cei ce stiu adevarul despre acest micut si inocent vrajitor...
http://despreharrypotter.go.ro
Scris 13 January 2006 - 07:44 PM
Magia alba este o manera de a-i insela pe ... crestinii care considera ocultismul un pacat.Paradox!Vazind pe altarul vrajitoarei vederi si statuiete ieftine de sfinti si ingeri sint convinsi ca demonii n-au nimic de-a face cu asta...Nimic mai fals! Sau chiar aveti impresia(intrebare adresata credinciosilor) ca Maica Domnului(sa zicem) fuge repede la chemarea vrajitoarei ca sa-i indeplineasca poruncile?Sau cererile?Ce-o fi oare ?Duhul din lampa lui Alladin?
Scris 13 January 2006 - 08:23 PM
Aceasta postare a fost editata de Wahaha: 13 January 2006 - 08:24 PM
Scris 13 January 2006 - 08:28 PM
In realitate, Inchizitia ii casapea pe toti.Vrajitori albi sau negrii, tot un drac...La prajitoare cu ei.(asta cel putin in tarile catolice)
In Tarile Romane, banuiesc ca preotii gindeau de manera atit de actualului parinte Cleopa...
Scris 14 January 2006 - 09:08 AM
Spyder, la Jan 13 2006, 04:35 PM, a spus:
http://despreharrypotter.go.ro
hai sa fim seriosi ....
Scris 16 January 2006 - 11:18 AM
tass, la Jan 13 2006, 09:44 PM, a spus:
Magia alba este o manera de a-i insela pe ... crestinii care considera ocultismul un pacat.Paradox!Vazind pe altarul vrajitoarei vederi si statuiete ieftine de sfinti si ingeri sint convinsi ca demonii n-au nimic de-a face cu asta...Nimic mai fals! Sau chiar aveti impresia(intrebare adresata credinciosilor) ca Maica Domnului(sa zicem) fuge repede la chemarea vrajitoarei ca sa-i indeplineasca poruncile?Sau cererile?Ce-o fi oare ?Duhul din lampa lui Alladin?
Faci o mare confuzie intre vrajitorie si magie. Magia este 'alba' sau 'neagra' functie de tipul de energie folosit. Vrajitoria nu inseamna decat invocarea spiritelor in diverse scopuri.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
experienta | Lion79 | 53 | 5.043 |
|
GHICITUL IN CARTI,E ADEVARAT SAU NU.....ATI AVUT EXPERIENTE POZITIVE....
CUM POATE O PERSOANA SA DESCRIE EXACT CE GINDURI AI,CE AI AVUT |
ANA2010 | 5 | 3.202 |
|
Despre ATACUL CEREBRAL...
...si modalitatea de preintampinare! |
Marius-Doru | 7 | 2.331 |
|
legea rezonantei - teoria morfogenetica | ellla | 30 | 8.267 |
|
Apa... | Bagherra | 7 | 1.568 |
Contact
Facebook