Adina Diaconeasa:
nu vreau sa fiu rea...dar printre dorintele mele se numara si o mai buna administrare a site-ul desenatori.ro. cel putin in ultima perioada o multime de desene au ramas in anonimat...cum ar fi cel al lui cimmaron, catre care eu am postat o legatura aici..va rog frumos luati atitudine...altfel o sa va pierdeti toti desenatorii buni...
Hebe:Din pacate, o alta administratoare, mai buna, nu o sa primiti
Hebe:Eu ma uit zilnic si le notez pe care mi se par mie bune. Cimmaron si Aliosa sunt amandoi moderatori, asa ca daca mie imi scapa ceva ei ar trebui sa observe
Adina: nu era vorba ca e pierdut...era vorba de ca desenul ala merita sa fie in top desene...ca multe altele care abia fac cateva voturi si merita sa fie vazute...mie asta imi denota un oarecare dezinteres...si pe langa asta..miile de erori...trebuie sa se poata face ceva...imi cer scuze daca am jignit pe cineva...nu asta a fost intentia mea...am vrut doar sa atrag atentia ca site-ul are multe probleme pe care sunteti datori sa le rezolvati..
Misa: eu vreau o tablita grafica
Hebe: Adina, se lucreaza la asta.
Misa, am de gand sa propun un concurs, probabil anul viitor, cu premii tablite grafice. Am avut asta in gand de mult, dar trebuie schimbari la site pentru asta.
Misa: Tocmai anul viitor?
Hebe : Da
Contact
Facebook
Twitter
RSS