Eu zic sa va linistiti. Toti. De astazi inainte toti moderatorii de pe desenatori imi vor spune de fiecare data INAINTE de a bana pe cineva: motivul, userul, cu link de profil, cu exemplul din cauza caruia vor sa baneze.
Modalitatea: PM aici.
Daca mai baneaza cineva de unul singur, va fi scos de la moderare. Voi chiar nu puteti sa va vedeti de treaba, doar sa va certati? Sper ca nu raspundeti la intrebarea asta.
Desene de top
Scris 29 March 2012 - 01:55 PM
.seba., la 28 March 2012 - 10:58 PM, a spus:
Eu zic sa va linistiti. Toti. De astazi inainte toti moderatorii de pe desenatori imi vor spune de fiecare data INAINTE de a bana pe cineva: motivul, userul, cu link de profil, cu exemplul din cauza caruia vor sa baneze.
Daca mai baneaza cineva de unul singur, va fi scos de la moderare. Voi chiar nu puteti sa va vedeti de treaba, doar sa va certati? Sper ca nu raspundeti la intrebarea asta.
Asa da, e cel mai corect din toate punctele de vedere! Multumim!
Scris 30 March 2012 - 08:51 AM
Daca totul s-a linistit si moderatorii nu mai pot face chiar orice vor indiferent daca e corect sau nu , multumim Seba , e posibil sa ma debanati si pe mine va rog ?
Scris 30 March 2012 - 09:22 AM
Atentie, notele de 1 date aiurea, jignirile si limbajul nepotrivit, comportamentul nepoliticos se sanctioneaza tot asa. Daca sunteti banati, dureaza destul pana se reanalizeaza situatia. Mai bine incercati sa evitati banarea. Acum am tot vorbit offtopic aici dar am incheiat. Va rog sa postati ontopic daca mai postati aici. Banarile si restul in alta parte.
Scris 30 April 2012 - 04:47 PM
Care e treaba cu top desene? Arata ca top amatori :\
Nu stiam de ce nu merge TD-u .. cand colo TD-u are desene de TA (si mai slabe) in el -.-'
Nu mai puneti orice prostie in TD ca nu da bine siteului,o sa arate ca o mare adunatura de amatori sau bolnavi de parkinson.
Nu stiam de ce nu merge TD-u .. cand colo TD-u are desene de TA (si mai slabe) in el -.-'
Nu mai puneti orice prostie in TD ca nu da bine siteului,o sa arate ca o mare adunatura de amatori sau bolnavi de parkinson.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Top amatori
combinat |
amu-chan | 18 | 4.007 |
|
Desene cu probleme la salvare | Hebe | 31 | 3.238 |
|
prietena mea nu isi poate face cont | Carmen_Crystal | 4 | 1.839 |