Este permis oricand , dar este PERICULOS !
Psihologic vorbind barbatul care se cupleaza cu o prietena a fostei poate vrea sa demonstreze ceva. Si poate demonstra multe ... daca eram asa de rau de ce sunt bun pentru prietene ei ?
Tot psihologic vorbind o femeie care se cupleaza cu fostul iubit al unei prietene vrea sa afle ceva. Vrea sa afle ce simtea prietena ei (deci se intreba de mult...), vrea sa afle cum se poate exprima omul pe care-l cunoscuse altfel pana atunci , etc. Dar cat e dispusa sa plateasca pentru asta ? Cate femei ar plati pretul ?
Mai sunt si situatiile speciale cand doua suflete pereche se intalnesc in felul asta si atunci nimic nu le mai poate sta in cale...
Ah , scuze , ai scris sexul... deci inteleg fara obligatii si complicatii asa ca fara ultima specificatie ....
Cand si daca este permis sexul cu cea mai buna prietena a fostei iubite?
Scris 08 December 2010 - 03:08 AM
stupid_me, la Dec 7 2010, 10:06 PM, a spus:
1. Dar nu fac rau la nimeni prin asta! Deci pot sa ma bucur ca postez aici...daca e pana acolo.
2. Nu am facut strict referire la biserica..ci mai degraba la cum este vazuta din punct de vedere al bisericii si/sau al societatii..ai priceput tu ce am vrut sa spun, dar trebuie sa o taraganezi
3. Oare nu este?
Om fi sfinti pesemne.
Ba eu zic ca este, si asta in cazul fericit..ca c'est la vie.
2. Nu am facut strict referire la biserica..ci mai degraba la cum este vazuta din punct de vedere al bisericii si/sau al societatii..ai priceput tu ce am vrut sa spun, dar trebuie sa o taraganezi
3. Oare nu este?
Om fi sfinti pesemne.
Ba eu zic ca este, si asta in cazul fericit..ca c'est la vie.
La punctul 1. Nu stii!
La 2. Am mai spus, sistemul ded valori al fiecruia, are de a face cu etica, si exact asta si este.
la 3. In cazul de fata, nu are ce cauta umanitatea.
Na!
Scris 09 February 2012 - 10:01 AM
Prietenia intre femei e o chestie rara. Mie mi se pare de blamat ca EA s-a culcat cu tine desi e prietena cu fosta ta prietena.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
TheNorthFace | 183 | 15.141 |
|
MythBusters
de ce mint femeile?.....................................in pat. |
New Task | 187 | 12.431 |
|