A doua zi dupa aceasta intamplare,el(Mihai) m-a sunat si m-a rugat sa ne vedem si sa discutam(crezuse ca fusesem cu alt baiat).A incercat sa ma faca sa vorbesc,dar eu nu am recunoscut nimic de rusine ca ar putea sa rada,daca ar fi auzit ca nu ma lasa mama afara.Pana la urma m-a crezut si am continuat relatia,dar a inceput sa fie indoielnic(avea si de ce).
Numai ca,eu intr-o zi l-am sunat de la o colega de liceu sa ne intalnim,pentru ca vroiam sa-i cer ajutorul la niste teme la matematica,el fiind mai mare cu 2 ani ca mine si olimpic.Dar acea colega in loc sa stearga numarul,l-a dat unor prieteni de-ai ei,banuiesc,care l-au sunat pe Mihai si au inceput sa-l ameninte.El nu a mai acceptat asa ceva zi peste 2 zile am avut ultima intalnire,unde mi-a daruit un trandafir si m-a sarutat,dupa care mi-a zis ca vrea sa ne despartim,explicandu-mi ca nu mai poate asa si a plecat.
Doamne!
Stateam in mijlocul strazii cu trandafirul in mana si siroaie de lacrimi pe fata.Bineinteles ca l-am cautat si la el la bloc,desi a fost o mare prostie si cand m-a revazut mi-a zis sa-l las ca el e concentrat pe scoala si nu are timp de relatii.
Asa ca nu l-am mai cautat,sperand sa se intoarca la mine.Numai ca n-a fost asa.Anul urmator el a dat bacul si a plecat la facultate in Germania.De atunci am aflat cate ceva de el de la vecina mea,care e verisoara lui,dupa cum am mai zis.In fiecare an cand veneau sarbatorile sau vacanta de vara,ma plimbam pe langa blocul lui,mergeam la slujbe la biserica,pentru ca acolo mergeam amandoi dupa ce ne-am despartit si aveam si acelasi duhovnic si avem multi prieteni comuni acolo si apoi cand il vedeam ma napadeau lacrimile.Odata nu ne vazusem 2 ani si am inceput sa tremur,dar cred ca nu a observat asta.Am discutat si mi-a urat numai bine si a plecat.Si iar am ratat ocazia.
Am incercat sa merg mai departe,am iesit,m-am distrat,m-am plimbat,am facut tot ce am vrut,am fost la psihologi,psihiatri,am avut 2 relatii,una de 2 ani si alta de 1 an si degeaba.
Am nopti in care nu pot sa dorm nici cu calmante.Si cand ma gandesc ca implinesc 20 de ani pe 14 decembrie si iar nu va fi langa mine,ma pierd.De tot.Plang si plang.Insa vin sarbatorile de iarna....si vreau sa fac ceva,macar sa-i spun ce simt si cat ma doare....si sa aflu de fapt ce l-a indepartat de mine.Pentru ca altfel am realizat ca nu voi mai avea vreodata o viata cu adevarat normala.
Si bineinteles sper ca poate dupa atatia ani,dupa ce am crescut amandoi si ne-am schimbat,sa incerc sa-l fac sa simta ceva pentru mine.
Poate ca va fi ceva nou.Poate nu.Voi ce ziceti??Veniti cu cat de multe sfaturi puteti.
Va multumesc din inima si imi cer iertare pentru ditamai fragmentul.Va pup,Oana Diana.
Fisiere atasate
-
Fotografii_0004.jpg (741.39K)
Number of downloads: 132
Contact
Facebook
Twitter
RSS