Am cautat dar nu am gasit un topic deja existent care sa incorporeze totul fara a se axa pe ceva anume.
Am decis sa deschid topicul asta, dedicat oricarui film pe care fiecare dintre noi l-am vazut fara delimitari cronologice, unde sa criticam sau sa laudam cat vrem, in orice aspect ( regie, cinematografie, scenariu, distributie, performanta actoriceasca, etc).
Alegem un film pe care l-am vazut, nu conteaza cand sau cat de vechi e filmul si ne apucam sa ne dam cu parerea. Ne putem da cu parera despre filmul mentionat de altii sau despre opiniile lor in legatura cu filmul mentionat, daca nu le impartasim. Nu exista off topic, atat timp cat discutiile au legatura cu filme vizionate si nu cu reteta pentru ciorba de burta sau anvelope auto.
Nu e musai ca in mesaje userii sa introduca mereu alt film la fiecare 5 minute, ca sa nu se faca off topic. Nu " lucram " la banda de mentionare a filmelor ci de discutie detaliata despre ele.
Discutia poate sa poposeasca pagini intregi la acelasi, daca se dovedeste a fi destul de intersanta incat sa fie mentinuta. Asta userii decid. Fiecare scrie despre ce film vrea si comenteaza la ce mesaje vrea, cat vrea.
Deci....get going people...Ia sa vedm criticii de film roportalieni in actiune.
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 04 December 2010 - 02:00 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS