Kosty_bogy, la Dec 3 2010, 08:33 PM, a spus:
Eu chiar nu inteleg ce atatea discutii.
Pai nu tu voiai raspunsuri?! Da' chiar asa, ce atatea discutii?! Topic inchis.
Pharrell24, la Dec 3 2010, 08:45 PM, a spus:
Da' la concluzia ca asta e un topic deschis la misto, nu ajunge nimeni?
Ba da, io. Dar daca ajungeam mai devreme la concluzia asta, voi cu ce va mai jucati?

(asta ca sa nu recunosc ca abia acum l-am vazut)
Kosty_bogy, la Dec 3 2010, 09:23 PM, a spus:
da poate ma respingeau ca nu ajungeau niciodata sa ma sarute pentru ca le tinea asta micu la distanta. vezi cum ma faci sa dau rasp aiurea?
Eu caut doar pe cineva sa imi recomande niste fete pana in 20 de ani pentru cerintele mele asa ca de acum mai raspund doar la ce e legat de aceste nevoi naturale zic eu.
Sa iti recomandam noi?!?! Dar ne cunoastem de undeva? Avem cunostinte comune, ca sa iti putem recomanda pe cineva?
Ti se pare tie ca te afli pe un site de matrimoniale? NU! Inca un motiv pentru inchiderea lui.
Amicu', la Dec 3 2010, 09:27 PM, a spus:
pai daca subiectul e la misto
la 15 ani nu stiai sa scrii atat de bine 

La asta ma gandeam si eu.
Kosty_bogy, la Dec 3 2010, 09:43 PM, a spus:
am dat peste niste frustrati care nu au ce face decat sa le curga balele asteptand sa creasca numarul din dreptul cuvantului mesaje.
vai de mama noastra natie de romani.
Kosty_bogy, la Dec 3 2010, 09:50 PM, a spus:
nu ai vb la misto da vezi tu nr de mesaje creste si pe uni asta ii excita ca niste mormoloci ce sunt ei care este .
daca nu erau niste ratati toti cei care sunt aici care mai toti sunt in afara temei si ar fi fost un neamt in locu lor.... pai mai desteptilor neamtu ar fi spus sa imi fac una mica si gata am scapat de probleme daca fete nu gasesc ...dar vad ca toti se excita la fiecare litera pe care o scriu in plus pentru ca altceva mai bun de facut nu au
Kosty_bogy, la Dec 3 2010, 09:56 PM, a spus:
pai normal ca e tare si cred ca nici departe de adevar nu e pentru unu ca tine care probabil e ca imaginea din avatar umflat de atata stat degeaba si scris in loc sa iasa la o plimbare un suc un fotbal
Kosty_bogy, la Dec 3 2010, 10:16 PM, a spus:
eu zic ca am 15 ani...da ma rog oricati ani as avea nu conteaza...conteaza ca e prima oara cand intru pe asa un forum si vad cum stati ca loseri si raspundeti unu pusti in care nici nu credeti ..unui anonim cu alte cuvinte unui nimeni.
Eu gata pun capat discutiei ... si va las sa discutati in afara subiectului daca asta stiti ....
Mai am si alte treburi oricare ar fi ele decat sa stau sa vad cu iau la misti niste ratati.
3 zile suspend. Citeste regulamentul!
... pana ma lamuresc daca esti clona sau nu.
Kosty_bogy, la Dec 3 2010, 10:41 PM, a spus:
ma mai uit cateva zile pe tema asta si daca nu gasesc nici un raspuns la obiect va las in lumea voastra virtuala sa legati prietenii virtuale si alte alea sa va simtiti impliniti..impliniti virtual evident
Mi se pare mie sau tu ai venit in lumea virtuala sa iti cauti gaurici?!
Kosty_bogy, la Dec 3 2010, 10:45 PM, a spus:
la mine este mai tot timpu cineva acasa.
De baie ai auzit? Sau o foloseste toata familia in acelasi timp?!
Cum ziceam, TOPIC INCHIS!