am fost casatorit de 14 ani din casatorie au rezultat doua fetite .
singurul lucru care nu al inteleg e ca am prinso cand ma insela am iertato o data de doua ori si acum a treia oara am facuto ptr copii .de ce daca eu nu sant vinovat asa cred , dar gandul ami e tot la ia nu mai am chef de nimic nu ma mai trage inima sa fac nimic ,nu ma ia somnul noaptea nu am liniste .
fetita cea mica a ramas cu mine si cea mare sa dus cu ia
cea mica are 4 ani si cea mare 9 ani cum pot face sa trec peste acest divort si dsa ami castig fetitele
va multumesc
Pagina 1 din 1
divort sunt barbat si nu pot dormi noaptea din cauza fostei sotii
Scris 02 December 2010 - 10:52 PM
Tu esti multumit cu impartirea copiilor ?
Vei putea trai asa ?
Dar sa ai grija de amandoua , ai putea ? Fizic si material , vorbind .
Dar fara infidela ta sotie, cum ai trai ?
Sunt intrebari la care va trebui sa raspunzi singur. Un divort este un pas major, o masura extrema si definitiva, in cele mai multe cazuri .
Vei putea trai asa ?
Sunt intrebari la care va trebui sa raspunzi singur. Un divort este un pas major, o masura extrema si definitiva, in cele mai multe cazuri .
Scris 03 December 2010 - 11:51 AM
Guest_nairpic_77_*, la Dec 2 2010, 10:05 PM, a spus:
am fost casatorit de 14 ani din casatorie au rezultat doua fetite .
singurul lucru care nu al inteleg e ca am prinso cand ma insela am iertato o data de doua ori si acum a treia oara am facuto ptr copii .de ce daca eu nu sant vinovat asa cred , dar gandul ami e tot la ia nu mai am chef de nimic nu ma mai trage inima sa fac nimic ,nu ma ia somnul noaptea nu am liniste .
cea mica are 4 ani si cea mare 9 ani cum pot face sa trec peste acest divort si dsa ami castig fetitele
va multumesc
va multumesc
Cazul este destul de sensibil, ceea ce iti sugerez este sa ceri cateva ore de consiliere unui psiholog. In cazul in care ai nevoie de recomandari le poti cere. Situatia este delicata pentru a fi discutata in acest fel si imi imaginez ca stresul este unul destul mare, mai ales avand in vedere sa divortul este in plina desfasurare.
Intrebarile puse de Raul iti pot fi de folos cu adevarat, dar sugestia mea este sa iti rezervi cateva ore pentru tine pentru a reusi sa iei decizia corecta.
TU esti cel care trebuie sa aleaga ce isi doreste in continuarea de la relatia cu sotia, de la relatia cu copiii. Tu va trebui sa te gandesti cum vrei sa apara lucrurile in viata ta pe viitor.
#4 Guest_Guest_nairpic_77_*_*
Scris 03 December 2010 - 08:38 PM
Ravl, la Dec 2 2010, 10:52 PM, a spus:
Tu esti multumit cu impartirea copiilor ?
Vei putea trai asa ?
Vei putea trai asa ?
1 nu sunt multumit ca am despartit fetele
2 nu eu am fost cel care a gresit si a plecat de acasa cu o fetita ci fosta eu eram la munca si am gasit copila la vecinii daca era o mama cum sunt alte mame nu parasea un copil si mai ales pe cea mica]
3 sincer nu stiu daca pot trai asa.
4 da asi putea avea grije de amindoua . mama mea mar ajuta mult asa cum ma ajutat si pina acum
5 nu stiu cum asi trai fara infidela mea sotie ami e greu dar timpul le rezolva pe toate .
am o singura intrebare ptr amarena
crezi daca leasi lasa fetele iei ce ar invata de la mama ei ce ce ce sa.... nici bine nu neam despartit si deja cea mare ami zicea ca se pupa cu unul de fata cu ia ce sfat imi dai tu .
eu prin lege doresc sa ami castig fetitele. si poate vrio data o sa gasesc o sotie mai buna dar trebuie sa ami iubeasca copii mei si dupa acea pe mine.si eu asi face la fel.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
pensionarea | Sarah N.... | 4 | 899 |
|
Psihogenealogia (terapia transgenerationala)
|
Arcangelo | 29 | 4.602 |
|
Refulari ? | aspera_ad_astra | 10 | 7.349 |
|
Mecanisme de aparare | Nemo! | 8 | 2.301 |
|
Script si asertivitate | Ea. | 45 | 1.910 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS