sau Inregistrare

• 36 Pagini +
  • « Prima
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Despre Dumnezeu si Creatia Sa Evaluare topic: - - - - -

#341 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 12 October 2011 - 03:13 AM

Vezi postareaBlack Elk, la 12 October 2011 - 02:13 AM, a spus:

Cunosc f. putine despre credinta Musulmana dar stiu ca este aceiasi in esenta ei reala precum toate care exista in lume in sensul de a propovadui acelasi unic adevar.Vorbesc in sensul spiritual real

Eu nu cred in astfel de adevaruri.

Citeaza

vroiam sa te intreb daca Mohamed este considerat Domnezeu in carne si oase sau doar un prophet? deci este Allah si Mohamed una si aceiasi divinitate??

Profet si atata tot. Om nu divinitate.

Citeaza

BTW cred ca cunosti termenul de Avatar care provine din lb indiana= manifestarea directa a lui God in mijlocul creatiei

Da. Cunosc.

1

#342 Utilizator offline   thot_ra 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-November 08

Scris 05 March 2012 - 01:00 PM

Vezi postareaNaeema, la 12 October 2011 - 03:13 AM, a spus:

Profet si atata tot. Om nu divinitate.

Este adevarat, a fost o fiinta umana, dar o fiinta umana prin care divinitatea s-a manifestat. Acelasi lucru ca la prorocii din Vechiul Testament. Avand in vedere ca Dumnezeu e unic, trebuie sa luam in considerare ca Mahomed a fost un profet autentic , deci prin urmare un om sfant.
1

#343 Utilizator offline   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 15-March 10

Scris 05 March 2012 - 04:00 PM

Vezi postareathot_ra, la 05 March 2012 - 01:00 PM, a spus:

Avand in vedere ca Dumnezeu e unic

”Psalmi 82:1 Dumnezeu stă în adunarea lui Dumnezeu; El judecă în mijlocul dumnezeilor.”

Dupa cum se poate observa, dumne-zeu nu este unic deloc! In plus, dupa cum ii spune si numele, este doar un apelativ care are semnificatia de Domnule-Zeu. Acest apelativ provine din latinescul Domine-Deus, care era un mod de adresare al politeistilor catre divinitatile lor. In alte limbi ii spune simplu Zeu, fara Domn, iar la evrei, de unde si provine, este Zeul YHWH, un Zeu aparut odata cu scrierile lui Moise (Torah) acum app. 3400 de ani in urma.

Deci, toata stiinta cladita pe baza ideii de Zeu supra-natural este o stiinta iluzorie, la fel ca si Zeul sau!
1

#344 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 06 March 2012 - 04:59 AM

Deci s-a observat etimologia cuvintului...domnulzeu. (sper ca am folosit corect cuvintul).
Eu de peste 20 de ani am observat-o, si daca o spuneam in gura mare eram trosnit. :stars:

Aceasta postare a fost editata de NASTYPRIMUL: 06 March 2012 - 04:59 AM

1

#345 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 22-November 07

Scris 08 March 2012 - 06:27 PM

Eu nu inteleg de ce va tot raportati la 'carti sfinte' evrei si religii..evreii nu sunt popor sfant sau ales...iar Dumnezeu creatorul e mai presus de orice religie,dogma,doctrina,...cautati adevarul in voi nu in maculatura. sau in manipularile societatii
2

#346 Utilizator offline   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 March 2012 - 06:35 PM

Vezi postareaandi_, la 08 March 2012 - 06:27 PM, a spus:

cautati adevarul in voi nu in maculatura. sau in manipularile societatii

Cautand in mine, am ajuns la concluzia ca Venus este mai presus de orice Zeitate, ea simbolizeaza frumosul!

Acum, fie vorba intre noi, ar mai fi existat Zeita Venus fara mitologia grecilor si a romanilor sau ar mai fi existat DomnulZeu fara basmele evreilor?
0

#347 Utilizator online   LuciaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 08 May 2012 - 08:06 PM

Vezi postareaBlack velvet, la 08 March 2012 - 06:35 PM, a spus:

Cautand in mine, am ajuns la concluzia ca Venus este mai presus de orice Zeitate, ea simbolizeaza frumosul!

Acum, fie vorba intre noi, ar mai fi existat Zeita Venus fara mitologia grecilor si a romanilor sau ar mai fi existat DomnulZeu fara basmele evreilor?

Pai cum sa nu existe!? " Venus este mai presus de orice Zeitate, ea simbolizeaza" Principiul Feminin.
0

#348 Utilizator offline   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 May 2012 - 08:13 PM

Vezi postareaLuciaD, la 08 May 2012 - 08:06 PM, a spus:

Pai cum sa nu existe!? " Venus este mai presus de orice Zeitate, ea simbolizeaza" Principiul Feminin.

Nu stiu daca principiul feminin in totalitatea sa sau doar frumusetea feminina. Acum, recunoaste si tu, chiar daca esti femeie, nu merita Zeita Venus sa fie admirata si sa i se daruiasca o floare? Se poate compara ea cu un bosorog din ceruri, care n-are alta ocupatie decat sa pandeasca chioras pe la colturi ca sa vada pe cine mai pedepseste...
1

#349 Utilizator online   LuciaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 08 May 2012 - 08:45 PM

Vezi postareaBlack velvet, la 08 May 2012 - 08:13 PM, a spus:

Nu stiu daca principiul feminin in totalitatea sa sau doar frumusetea feminina. Acum, recunoaste si tu, chiar daca esti femeie, nu merita Zeita Venus sa fie admirata si sa i se daruiasca o floare? Se poate compara ea cu un bosorog din ceruri, care n-are alta ocupatie decat sa pandeasca chioras pe la colturi ca sa vada pe cine mai pedepseste...

Este ca si o floare de lotus vie, asadar, regina.

(o mica observatie despre Dumnezeu si Creatia Sa si anume : Venus fusese(este, va fi)Imparateasa Cerurilor, regretata de primii evrei.

Aceasta postare a fost editata de LuciaD: 08 May 2012 - 09:05 PM

1

#350 Utilizator offline   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 May 2012 - 09:23 PM

Vezi postareaLuciaD, la 08 May 2012 - 08:45 PM, a spus:

Venus fusese(este, va fi)Imparateasa Cerurilor, regretata de primii evrei.

:good: Asa este, precum spui tu!

Ieremia 44

16. "Cuvântul pe care tu l-ai grăit în numele Domnului, nu voim să-l ascultăm de la tine;
17. Dar vom face tot ce am făgăduit cu gura noastră, vom tămâia pe zeiţa cerului şi vom săvârşi pentru ea jertfe cu turnare, cum am mai făcut şi noi şi părinţii noştri, regii noştri şi mai-marii noştri în cetăţile lui Iuda şi pe uliţele Ierusalimului, că atunci eram sătui şi fericiţi şi n-am văzut nenorociri.
18. Iar de când am încetat de a mai tămâia pe zeiţa cerului şi a-i săvârşi jertfe cu turnare, suferim toate lipsurile şi pierim de sabie şi de foame".
1

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 36 Pagini +
  • « Prima
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse