sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cuvinte de incurajare Pentru cand nu mai poti Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 29 November 2010 - 01:11 PM

v Cunosc mizeria ta, luptele, necazurile şi slabiciunile trupului tau.

v Cunosc laşitatea ta, pacatele tale…şi totuşi îti spun:

- Da-mi inima ta ! Iubeşte- Mă aşa cum eşti!

v Dacă aştepţi să devii un înger… ca să te dăruieşti iubirii…Nu Mă vei iubi niciodată

v Chiar dacă eşti laş în îndeplinirea îndatoririlor tale şi în exercitarea viruţilor tale, chiar dacă recazi deseori în acele greşeli care n-ai mai vrea să le comiţi … nu Te pot lăsa să nu ma iubeşti … iubeşte- Mă aşa cum eşti !
v În fiecare clipă, în oricare situaţie te-ai afla…zelos sau în secată sufletească, în fidelitate sau în infidelitate… iubeşte-Mă aşa cum eşti !
v Vreau iubirea sărmanei tale inimi…dacă aştepţi până vei fi perfect…nu Mă vei iubi niciodată!

v Oare n-aş putea face din fiecare grăunte de nisip un seraphim strălucitor de generozitate şi iubire? Nu sunt Cel Atotputernic? Si dacă-mi place să las unele suflete minunate ca uitate şi să prefer iubirea sărmanei tale inimi…nu am Eu dreptul să fac ce vreau cu iubirea Mea?

v Copilul Meu, lasă-Mă sa te iubesc… vreau iubirea ta! Desigur, cu timpul vreau să te schimb dar astăzi iubeşte- Mă aşa cum eşti… şi doresc să faci acest lucru…să vad ca se ridică iubirea din străfundurile mizeriei tale.
v Iunesc în tine şi slabiciunea ta- iubesc iubirea săracilor şi nevoiaşilor…vreau ca din cei nevoieşi să se ridice neîncetat marele strigăt: Isuse, te iubesc!

v Vreau numai şi numai cântecul inimii tale, nu-Mi trebuie înţelepciunea şi talantele tale !
v Un singur lucru este important pentru mine: să Te vad lucrând cu bucurie ! Nu virtuţile tale sunt ceea ce doresc, dacă Ţi le-aş da, eşti atât de slab încât acestea ar nutri în tine numai amorul propriu…totuşi nut e întrista.
v Te-aş fi putut destina pentru lucruri mai mari, dar nu. Tu vei fi servitorul nebagat in seama.
v Astăzi bat la poarta inimii ca un cerşetor…Eu, Regale, bat şi aştept… grăbeşte-te să-mi deschizi, nu invoca mizeria ta

v Dacă ai putea cunoaşte pe deplin sărăcia ta, ai muri de durere. Ceea ce ar răni inima mea ar fi să văd că te îndoieşti de Mine…şi-ţi lipseşte încrederea în Mine!
v Vreau să te gândeşti la Mine în fiecare ceas al zilei şi al nopţii. Vreau să faci şi cele mai mici acţiuni din iubire pentru Mine.
v Contez pe tine să-mi dăruieşti bucurie!
v Nu te întrista pentru că nu ai virtuţi, ţi le voi da pe ale Mele! Dacă vei avea de suferit… îţi voi da putere!
v Dacă- Mi dăruieşti iubirea ta, atât îţi void a încât vei ajunge să iubeşti cu mult mai mult decât ai putut visa… Gândeşte-te totuşi să Mă iubeşti aşa cum eşti!!

v Orice s-ar întampla… nu cumva să aştepţi să devii sfânt …ca să te dăruieşti iubirii… NU Mă vei iubi niciodata!!!
2

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Oare am gresit oferind mită? dandor  20 10.839
Hot Topic (New) Incredibil unde s-a ajuns! Sex si violenta in scoli
topic combinat
roportal  142 49.854