Ma calca pe nervi tehnica de a baga multe reclame, apoi incheierea de 1 minut-2 a unei emisiuni, apoi iar multe reclame inainte de urmatoarea. Acum, de pilda, unde ma uit eu, a fost o pauza luuunga de publicitate, apoi s-a incheiat o emisiune intr-o jumatate de minut, apoi iar reclame, apoi vreo 5 minute de stiri, si acum iarasi multe reclame
Pagina 1 din 1
Ce va enerveaza la televiziuni
Scris 28 November 2010 - 05:08 PM
Incep eu.
Ma calca pe nervi tehnica de a baga multe reclame, apoi incheierea de 1 minut-2 a unei emisiuni, apoi iar multe reclame inainte de urmatoarea. Acum, de pilda, unde ma uit eu, a fost o pauza luuunga de publicitate, apoi s-a incheiat o emisiune intr-o jumatate de minut, apoi iar reclame, apoi vreo 5 minute de stiri, si acum iarasi multe reclame
. Practic de vreo jumatate de ora urmaresc publicitatea. Pauzele sunt cele de continut relevant
.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
As dori sa vizionez filmul "Un Baiat intre fete"
L-am ratat aseara |
Alethia | 0 | 2.675 |
|
The Nasol Show | Sagrath | 2 | 2.293 |
|
La ce fel de seriale va mai uitati vara aceasta? (Topic pentru concurs) | L@urentiu95 | 1 | 1.621 |
|
Hannah Montana
as vrea subtitrare la serialul Hannah Montana |
andyhardy3 | 0 | 2.080 |
|
:X
:X |
dandelion92 | 1 | 2.126 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS