Ma calca pe nervi tehnica de a baga multe reclame, apoi incheierea de 1 minut-2 a unei emisiuni, apoi iar multe reclame inainte de urmatoarea. Acum, de pilda, unde ma uit eu, a fost o pauza luuunga de publicitate, apoi s-a incheiat o emisiune intr-o jumatate de minut, apoi iar reclame, apoi vreo 5 minute de stiri, si acum iarasi multe reclame
Pagina 1 din 1
Ce va enerveaza la televiziuni
Scris 28 November 2010 - 05:08 PM
Incep eu.
Ma calca pe nervi tehnica de a baga multe reclame, apoi incheierea de 1 minut-2 a unei emisiuni, apoi iar multe reclame inainte de urmatoarea. Acum, de pilda, unde ma uit eu, a fost o pauza luuunga de publicitate, apoi s-a incheiat o emisiune intr-o jumatate de minut, apoi iar reclame, apoi vreo 5 minute de stiri, si acum iarasi multe reclame
. Practic de vreo jumatate de ora urmaresc publicitatea. Pauzele sunt cele de continut relevant
.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Caut moderatori pentru site-ul meu | DarkCosmin | 3 | 1.250 |
|
Ajutati-ma sa gasesc titlul unui film | Cr-Gh | 10 | 4.484 |
|
seriale fantasy | catalinraducu | 2 | 3.825 |
|