Sari la conținut
Forum Roportal
Ane703

Banda de alergare

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

parerea mea ca acasa nu prea dai randament, o spun din experienta proprie, nu prea esti motivat sa lucrezi, te plictisesti rapid...

mai bine fa'ti abonament (exista si unele rezonabile) si du'te la sala, e mult mai eficient. pe langa banda iti faci si un program de antrenament pentru grupe de muschi, nu ajunge doar sa slabesti, e necesar sa si tonifici, sa intretii corpul. alergatul e foarte ok dar nu deajuns.

mai gnadeste'te daca merita investitia :huggles:

 

Mi.am facut si abonament si problema mare e ca imi mananca tot timpul. Absolut tot timpul. Eu nu mai fac nimic in afara de serviciu si sala. Eu ma si pregatesc pt un examen foarte greu si nu.mi permite timpul sa merg la sala. Eu sunt sigura ca as face in fiecare zi daca as avea.o acasa. Daca ma ambitionam sa ma duc la sala in fiec zi desi asta imi era f incomod, stiu sigur ca as alerga daca as avea.o acasa. Deci asta cu siguranta nu ar fi o problema. Eu cand am slabit, am slabit cu alergatul doar, fara altceva si am slabit f frumos. Imi placea f mult.De.asta eu as fi f multumita cu o banda acasa. Problema e ca nu stiu ce sa.mi iau. Nu stiu ce sa aleg si nu gasesc pe cineva care sa ma poata ajuta, trebuie sa fie cineva care are acasa. Tu zici ca stii din experienta. Ce aparat ai acasa?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vorbind de experienta.Am avut acasa pe rand,bicicleta,banda,masa de abdomene,masa multifunctionala de fitness.

Nimic nu a mers,pentru ca nu vedeam pe nimeni muncind la ele si nu ma ambitionam deloc sa intrec pe cineva care nu exista.

Abonamentul la sala e minunat(eu nu vreau sa slabesc,vreau doar sa ma mentin).La sala ma ambitionez cand o vad pe tipa aia cu colantii intrand in beep si ce mai alerg pe banda,in speranta ca si colantii mei vor arata la fel de bine :)

[ioaqquote]

Ti.am ziss care.i pb cu sala la mn. nu mai am timp pt nimic altceva si asta e f imp pt mn. Si ce fel de banda ai avut? poti sa ma sfatuisti un pic, in leg cu caracteristicile, ce sa aiba, ce sa nu aiba, dar sa ma si incadrez in pret. ma gandescc ca dc ai avut acasa m.ai putea ajuta putin. si ai idee cam cat curent consuma, ca am auzit ca poa sa.ti vina factura de 1milion la curent.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Benzi de alergat pentru acasa se pot gasi si la un pret mai accesibil, cu care poti sa dai randament. Personal ti-as recomanda modelul de mai jos pentru care pretul nu este unul ridicat.

Editat de ♫ Blues ♬
Reclama

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

da?

nu l-am urmarit regulat, s-a nimerit azi în câmpul meu vizual.  ghinion!   :D

Editat de aramis

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×