Sari la conținut
Forum Roportal
zvartoshu

Amintiri din radio pirat de odinioara

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Fiind un om ce ascult si analizez de ani buni activitatea aceasta , acum pot trage niste concluzii .

-Au fost pirati de fm care faceau in general sub 1999 programe semi profesionale , programe de radiouril clandestine ce erau gandite , reprezentand ideei unite sub o emisiune , unele fiind facute chiar profesional avand si rubrici in emisiuni dezbatand ideei din ziare sau reviste .

-In vremea 2000-2009 pirateria a inceput sa slabeasca deoarece sa implementat exprimarea "doresc sa dau o dedicatie , iata numar de dedicatii" care au facut un radio aproape inascultabil deoarece stressul urca prin repetarea cuvintelor , dedicatii , numar , in direct , manele , salam , etc .

Pirat , nu se poate exprima din grandomania de a posta muzica sau a face program de muzica . multi nu inteleg , asta in ultima perioada de timp .

-Inca din 2004 au fost multe zvonuri care spun ca unele radiouri erau conduse pe dedesupt de omani ce erau in radiourile legale ca sa fie un radio ce sa il intelegi si sa nu pierzi timpul pe frecventele unor pirati .

Zvonul a a vut succes dupa postarea de Studer a unor amintiri din radiourile de pe vremea aceea Pinguin , 2112, etc care spun clar ca au avut ideei unite impreuna cu regretatul Niki.

Iata ca in momentul de fata imaginea radio pirat a sudului de romania este simpla . Radiourile sunt foarte usor de enumerat , gen radio Impress jud Giurgiu ce se roaga de asucltatori sa dea o dedicatie contra unor manele . Radio patronu' 102,5 un radio comunist , un om invartsa foarte glumet care apeleaza la tovarasie pentru a lua legatura cu publicul contra pieselor de nunta , petrecere si ceva manele , radioul din jud giurgiu emite rar in ultima perioada . Radio Hit un radio care te face sa tipi , ulrli etc etse axat ca de fiecare data de provocari contra puterii de emisie sau sonorizarii , avand un program de deidcatii si preferinte incontinuu . Radioul are si alte radiouri aliate gen Fan radio sau Radio Anonim . Radiourile cu care ne mandrim in ziua de azi care sunt maneliste fara a avea o idee , sau va avea ceva din care sa intelegi ce se ruleaza . Radio Expert , un radio care din vremurile anumui 2008 exprima program de dedictaii si uneori discutii cu ascultatorii , rar avand si program de informatii cu vreme , stiri din arie sociala , sport , peste un program de muzica ritmata si nu manele . Acum acesta a devenit tonomat dupa ce a suferit multe schimbari in sistemul de calcul , etc . Oricum ideea lui ramane ca fiind un radio care a aratat ca poate face ceva , avand o minima logica .

-Radio still fm , radio metro fm , radio random , radio hit muzica non stop , radiouri sustinute de "tanara creeatie mereau alaturi de tine " continand programe folclorice , divertisment , hobbi , culturale , stiri pe o perioada determinata cu durate ce nu depasesc maxim 2 ore emise . Still fm este un radio ce traiete inca din 2004 , cunoscut ca un radio de weekend , ce avea cele mai populare emisiuni ca explorarea muzicala , muzica pe care o iubesti , univers folcloric , radio bazar , intalnirea nocturna informativa , radio dx . Acesta a reusit in 2007 alaturi de 2 studenti formarea in internet a unei retele in camine , pre cum suceava si bacau . Acesta putea fi ascultat via tonecast in navodari in reteaua locala . Maratonul estival 2007 ramane cea mai frumoasa amintire datorata jobului depus pentru exprimarile ideeilor tinerei creeatii . In anul 2009-2010 anul in care still fm a renuntat la grilele copioasa si emisiuni , a recurds la modelul de transmisie "old scool" si chiar programe . In ultima perioada formatul still fm a urcat in forma modernizata .

radio random , un radio informativ , a rulat intre anii 2005-2008 . Acesta aducea in timpul unei ore , stirile principale ale zilei , info cultural , info muzical si melodii alese special pentru program de o ora .

Radio plus , un radio ce a trebuit sa fie licentiat online pentru d-l Dragos Tudor . Acesta a fost constuit , simulat , a avut si 2 Dj care trebuiau sa fie si sa il sustina . Acesta a avut 2 emisiuni ce au rulat o perioada de timp , conduse si de Daniel , si de Dragos si Camelia .

Radio Metro fm , a fost adus in perioada 2009 -2010 . Acesta este cunoscut ca radioul care contine love hit si o emisiune informativa .

-Luand legatura cu directorul unoi radio pentru a discuta despre pirateria fm , aesta a spus ca din toata masa de radiouri sunt doar doua maxim care pot fi luate in considerare prin calitatea programelor si ideeilor formulate in decursul emisiei pirat . Tot el a exprimat greslile care o data aduse in exprimare pot inlatura audienta si devenind ulterior un radio duzina si tonomat in care dj va deveni un om care va stresa cu un numar de telefon si rugamintea de al contacta pentru 1 beep sau apel sa vorbeasca cu el .

 

Comentarii despre asa ceva le astept cu placere aici .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×