Sambata am umblat prin 3 cluburi pana sa ajung tot in Fire, dar tare fain a fost.
Roportalienii la concert
Scris 21 December 2010 - 04:17 PM
Ma respect, nu? 
Sambata am umblat prin 3 cluburi pana sa ajung tot in Fire, dar tare fain a fost.
Scris 21 December 2010 - 04:22 PM
Ia uite la ea pe unde isi plimba oasele... Party girl ce esti!
Scris 21 December 2010 - 04:32 PM
In ultimul timp , de cand cu nebunia aia de fum de peste tot, stau cuminte la o fata mare la gura sobei.... Si cum cluburi de NF nu prea sunt, e mai nasol! cel putin o perioada evit sa-mi bag ochii in fum!
Scris 21 December 2010 - 04:39 PM
Mdaaaa si pe mine m-a refuzat, dar asa e la batranete... nu mai ai chef de cluburi
Scris 21 December 2010 - 04:49 PM
crystyann, la Dec 21 2010, 04:32 PM, a spus:
In ultimul timp , de cand cu nebunia aia de fum de peste tot, stau cuminte la o fata mare la gura sobei.... Si cum cluburi de NF nu prea sunt, e mai nasol! cel putin o perioada evit sa-mi bag ochii in fum!
Mai.. sa stii ca e destul de ok acolo. Cel putin unde am stat eu. (nici mie nu-mi place fumul)
Scris 22 December 2010 - 09:20 AM
Mda, fain concert. Nu stiu daca e de vina pasiunea mea din tinerete pentru Modern Talking sau prestatia lui Thomas. Oricum, multzam fain pentru belete.
Bon Jovi nu ma tenteaza, dar de Roxette n-as zice nu, daca mai are Roportalul initiative similare.
Bon Jovi nu ma tenteaza, dar de Roxette n-as zice nu, daca mai are Roportalul initiative similare.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Povesteste la Culturesti EDITIA a II-a | Calu_balan | 0 | 1.133 |
|
Subiecte de topice noi pentru concursul gratar
Wikipedia de idei de topice - cu comentarii si puncte cu tot ;) |
Saharian | 635 | 11.318 |
|
Clasament Concurs Craciun Roportal | nightwish | 0 | 2.499 |