Sa sti ca nu este adevarat, si eu am facut dreptul, si consider ca astfel de meserii sunt chiar foarte importante in ziua de azi, si daca tu esti dispusa sa respecti dreptatea si adevarul poti face , din o pozitie ca aceasta un bine enorm oamenilor. Fiecare nimereste in pozitia pe care o merita, si pe care Dumnezeu i-a rezervat-o in marele plan divin.Nu consider ca meseriile sunt bune sau rele, deoarece ele sunt in acord cu persoana respectiva si la urma urmei ele sunt un mijloc de evolutie spirituala chiar, deoarece certifica chiar cum e cu adevarat persoana care o practica. Exista si in acest sens chiar o evolutie , astfel incat , persoana in cauza , daca evolueaza ,i se ofera posturi din ce in ce mai ridicate ca rang, deoarece ea e apta sa faca mai mult pentru ceilalti. Ar insemna sa nu te respecti pe tine de exemplu sa poti face mult , iar tu sa te rezumi la a face putin, pentru ca , cui i se da mult, i se cere mult. (De exemplu tu sa fi judecator si sa practici meseria de vanzator sa spunem, asta ca vrei tu)
In legatura cu Karma nu exista riscuri, atata timp cat tu lucrezi drept, in adevar , fara compromisuri si fara sa te implici egotic (in ideea ca ai castiga ceva suplimentar) De exemplu, ca judecator, trebuie sa judeci bine si curat. Ca persoana intra la inchisoare, e meritul ei. Tu nu ai treaba.Dar tu judeci corect. Daca n-ai face asta, si ai sti ca nu faci bine...tu o sa tragi si din karma aluia, si...o sa platesti, mai devreme sau mai tarziu. Este chestie de intentie.E ca si cand ai calca si ai scoate din viata un animal (sa spunem o pisica cu masina). Daca ai vrut si ai vazut...e rea intentie (te-ncarci). Daca nu ai putut evita (fie n-ai vazut, fie ai franat si nu s-a mai putut), deci intentia a fost sa impiedici, fie nu a existat din cauza ca n-a fost timp nu e vina ta (acea fiinta trebuia sa sfarseasca astfel).Sper ca am fost destul de clar .
Trebuie sa te integrezi in mod armonios si in social, si sa nu uiti ca joci in marele plan divin , sustinut chiar de Dumnezeu.Bine ar fi sa fi constyienbta de asta si sa-L recunosti.Atunci nu poti gresi cu nimic.