sau Inregistrare

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

O alta realitate! Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   Sublimsweetchild 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-November 10

Scris 25 November 2010 - 09:12 AM

Vezi postareaAnubisAnubis, la Nov 24 2010, 11:27 PM, a spus:

evident ca trebuie practicata abstinenta.Persoana iubita poate fi un ajutor pe care Dumnezeu ti-l daruieste.(numai sa faci ce trebuie)Nu iti impiedica delok evolutia, din contra, ti-o poate accelera, atat timp cat nu incalci legile universale cu ea. E bine sa faci cum simti in inima ta. Mereu cand gresesti....vezi ca faci ce nu trebuie.Succes.

bun, atunci imi explic de ce au inceput perturbarile pe anahata, tocmai ca am reluat relatia sexuala, dupa o intrerupere atat de mare cu persoana care mi-a fost alaturi mereu. O sa incerc sa-i explic situatia si sper ca-mi va intelege optiunea. Explica-mi cum poti sa incalci legile universale cu o relatie?
P.S: cand am inceput eu procesul asta accelerat de evolutie, m-am despartit de ea, tocmai crezand ca imi sta in cale, nu obtineam eu atunci ce voiam si am hotarat sa renunt. Dupa episodul cu atacurile si ce am mai trait eu , prima persoana care mi-a aparut in cale, desi nu mai vorbisem timp de ap. un an si era si-n strainatate... mi-a aparut chiar in cale, pe strada. Nu existau mari sanse de reluare si intrevedere....! O fi un test, nu o fi? sau chiar o fi persoana daruita mie de bunul Dumnezeu, pentru ca amandoi sa evoluam..

Aceasta postare a fost editata de Sublimsweetchild: 25 November 2010 - 09:15 AM

0

#12 Utilizator offline   AnubisAnubis 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 24-November 10

Scris 25 November 2010 - 09:27 AM

Vezi postareaSublimsweetchild, la Nov 25 2010, 10:12 AM, a spus:

bun, atunci imi explic de ce au inceput perturbarile pe anahata, tocmai ca am reluat relatia sexuala, dupa o intrerupere atat de mare cu persoana care mi-a fost alaturi mereu. O sa incerc sa-i explic situatia si sper ca-mi va intelege optiunea. Explica-mi cum poti sa incalci legile universale cu o relatie?

Vezi ca aici ma refer la abstinenta activa (adica faci dragoste fara sa te descarci si cu multa iubire). Deci nu chinui persoana pe care o iubesti lasand-o in "aer". Deasemenea sfatuieste-o sa nu piarda fluidele sexuale ci sa se abtina.Asta inseamna sa nu incalci o Lege Divina importanta de care tine intreaga relatie.Daca incalci asa ceva ...te desparti ...intr-un final.Pentru amanunte vizualizeaza filmul "Bliss, armonie sexuala". Legile dintr-o relatie sunt simple. Trebuie sa fi constieanta ca nimic nu-i al tau si totul ti-e imprumutat.Deci nu sufoca partenerul. Nu locui cu el mereu.Intalnirile trebuiesc privite ca sarbatori si traite la maxim cu toata fiinta. Atentie mare la detalii. Fa mereu ceva nou. Lasa-ti imaginatia sa lucreze,iubeste-l, adora-l, nu-i mentaliza defectele, vezi numai calitatile, mentalizeaza-i-le pana se trezesc.Iubeste-l asa cum e, nu construi o clona cum ti-ar place tie (adik un partener virtual.Daca vezi ca face ceva contrar firii, nu-i reprosa direct ci ia-l diplomat, explica-i cum ai face tu in locul sau si ce beneficii ai avea, pune-l in situatii de autodepasire prin cererea de anumite "favoruri".Iesi in natura des cu el, fi spontana si plina de viata.Asa o sa-l atragi si o sa se simta polarizat , si no sa-i mai trebuiasca altceva decat iubirea ta.Nu-l iubi atasata....ca va veni lectia "detasarii".Si...cel mai important, asociati-va la ceva, orice...un proiect, o lucrare, ceva mental la care sa lucrati.Asta o sa va aproprie sa va cunoasteti mai bine si mai intim.
0

#13 Utilizator offline   Sublimsweetchild 

• Boboc
  • Pip

Scris 25 November 2010 - 05:32 PM

Multumesc Anubis. Mai am un aspect pe care nu mi l-am lamurit! Se tot vorbea la cursurile astea de importanta meseriei si ca unele ar prezenta un risc de karma mai grea pe viitor, exemplu:judecatorii, procurorii si alte functii ce implica o doza de responsabilitate in destinele umane..etc... Ca daca aceste categorii de persoane ar lua contact cu adevarata cunoastere, atunci si-ar schimba profesiile. Odata ridicata vibratia ajungi sa nu mai rezonezi cu propria profesie, cu vechile cunostiinte si sa nu ne mire ca brusc vor ramane singuri cuci!
Ce parere ai de o astfel de perspectiva oferita de cursuri ce presupun cresterea si evolutia sufletului uman?
0

#14 Utilizator offline   AnubisAnubis 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 25 November 2010 - 08:24 PM

Sa sti ca nu este adevarat, si eu am facut dreptul, si consider ca astfel de meserii sunt chiar foarte importante in ziua de azi, si daca tu esti dispusa sa respecti dreptatea si adevarul poti face , din o pozitie ca aceasta un bine enorm oamenilor. Fiecare nimereste in pozitia pe care o merita, si pe care Dumnezeu i-a rezervat-o in marele plan divin.Nu consider ca meseriile sunt bune sau rele, deoarece ele sunt in acord cu persoana respectiva si la urma urmei ele sunt un mijloc de evolutie spirituala chiar, deoarece certifica chiar cum e cu adevarat persoana care o practica. Exista si in acest sens chiar o evolutie , astfel incat , persoana in cauza , daca evolueaza ,i se ofera posturi din ce in ce mai ridicate ca rang, deoarece ea e apta sa faca mai mult pentru ceilalti. Ar insemna sa nu te respecti pe tine de exemplu sa poti face mult , iar tu sa te rezumi la a face putin, pentru ca , cui i se da mult, i se cere mult. (De exemplu tu sa fi judecator si sa practici meseria de vanzator sa spunem, asta ca vrei tu)

In legatura cu Karma nu exista riscuri, atata timp cat tu lucrezi drept, in adevar , fara compromisuri si fara sa te implici egotic (in ideea ca ai castiga ceva suplimentar) De exemplu, ca judecator, trebuie sa judeci bine si curat. Ca persoana intra la inchisoare, e meritul ei. Tu nu ai treaba.Dar tu judeci corect. Daca n-ai face asta, si ai sti ca nu faci bine...tu o sa tragi si din karma aluia, si...o sa platesti, mai devreme sau mai tarziu. Este chestie de intentie.E ca si cand ai calca si ai scoate din viata un animal (sa spunem o pisica cu masina). Daca ai vrut si ai vazut...e rea intentie (te-ncarci). Daca nu ai putut evita (fie n-ai vazut, fie ai franat si nu s-a mai putut), deci intentia a fost sa impiedici, fie nu a existat din cauza ca n-a fost timp nu e vina ta (acea fiinta trebuia sa sfarseasca astfel).Sper ca am fost destul de clar .

Trebuie sa te integrezi in mod armonios si in social, si sa nu uiti ca joci in marele plan divin , sustinut chiar de Dumnezeu.Bine ar fi sa fi constyienbta de asta si sa-L recunosti.Atunci nu poti gresi cu nimic.
0

#15 Utilizator offline   Sublimsweetchild 

• Boboc
  • Pip

Scris 25 November 2010 - 09:43 PM

Perfect! Mi-ai confirmat ceea ce simteam! Multumesc! Of...si cand te gandesti ca te duci la cursuri in scop de crestere si iesi indobitocit. Si acum ma gandesc la colegii mei care si-au lasat familiile si tot...in ideea ca ei acum au crescut si nu mai rezoneaza! Sotiile se intreaba ce au patit si toti ii acuza ca au intrat intr-o secta, ei rad nonsalant si zic ca familia e nebuna si nu-i intelege! Sa-i vezi la inceput de curs, sa fii prieten cu ei si apoi cu trecerea timpului sa-i vezi transformati in zombi, asta e sfasietor ! :drunk: :cheer:
Referitor la cariera, si eu cred ca fiecare are un scop bine definit si propria misiune! Toti trebuie sa ne gasim locul si asa cum ai spus si tu vom da socoteala la final pentru talantii pe care i-am primit si nu i-am inmultit.

Revenind la situatia mea, kundalini e blocat pe anahata? Parca m-au mai lasat durerile alea si aseara nu am mai avut ”convulsiunile” alea. Poate a fost si datorita faptului ca nu am avut cu cine sa discut in ultimele luni, intrerupand contactul cu colegii.

Aceasta postare a fost editata de Sublimsweetchild: 25 November 2010 - 10:06 PM

0

#16 Utilizator offline   AnubisAnubis 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 25 November 2010 - 10:29 PM

In legatura cu energia Kundalini, trebuie sa ne dam seama ca ea este inca in stare potentiala la oamenii obisnuiti. Ea poate fi trezita in multi ani de practica si cand se trezeste ne dinamizeaza maxim primul centru .Apoi, dupa lungi perioade de purificare a acestui centru , el suie mai sus....si tot asa din centru in centru , pana atinge Sh. Important e sa fim constienti ca atunci cand atinge un centru, ne si ofera puterile paranormale caracteristice centrului respectiv. Deci trebuie avut grija can spunem ca ni s-a ridicat Kundalinii , pentru ca de fapt noi simtim curentii calzi sau reci antrenati cumva pe coloana si sufluri subtile , ce ne genereaza anumite senzatii mai mult sau mai putin placute.Odata trezit Kundalini (incepand cu primul centru)acesta ramane trezit in viata asta si nu mai revine la starea de potentialitate. Trezit genereaza efecte in Mula, adik nu mai obosim, chiar ajungem sa nu mai dormim, putem deveni grei , se amplifica suflul descendent, etc Asta la inceput, apoi el urca si pe masura ce "atinge " si ceilalti centi, ii si purifica, arzand impuritatile.Aceasta se petrece gradat.Abia cand canalul central e purificat el poate urca sau cobora de multe ori pe zi sau chiar f des dupa cum avem noi stari...sau dorim la vointa, sau in timp ce practicam respiratii...etc.Asta dureaza ceva ani buni, chiar zeci de ani daca suntem lenesi. Deci e diferenta intre suirea energiei Kundalini prin axul central , care la randul sau e format din trei canale concentrice si antrenarea curentilor subtili pe coloana care sunt dati de anumite stari emotive sau emotii si sunt miscati in functie de cum gasesc canalele (mai pure si in locuri diferite)
Concluzionand nu se poate spune ca ti-a ramas Kundalini acolo, si nici ca a urcat candva.Se poate totusi sa prezinti un inceput de trezire, in urma metodelor practicate in timp.
Din cum spui eu cred totusi ca ai stari la al 4-lea nivel pe care trebuie sa ti le stabilizezi. Ar trebui sa se produca asta daca ai fi relaxata, fara griji si impacata cu tine.

Vad totusi ca prezinti si o anumita frica de oameni care iti creaza tot felul de iluzii cum ca te-ar influienta cineva, ceea ce arata o lipsa de control la al 3 -lea nivel.S-ar putea ca acestea sa fie prezente in mintea ta doar si sa le alimentezi cu un comportament retinut in social , ceea ce nu iti recomand.
0

#17 Utilizator offline   Sublimsweetchild 

• Boboc
  • Pip

Scris 25 November 2010 - 10:43 PM

Asa e! Ultima perioada am preferat o pauza! M-am retras ca sa-mi reconsider pozitia fata de mine in primul rand si apoi de restul! Am sa revin cu forte proaspete.
Ca tot veni vorba! Am uitat sa mentionez ca dupa ce am simtit tot curentul energetic si am vazut culorile alea, au urmat 3 zile in care tot corpul mi s-a umflat, o urticarie urata. Nu m-am prezentat la doctor, pt ca am simtit ca simptomele sunt de alta natura. Apoi totul a disparut ca prin minune. Nici o bucatie din corpul meu nu a scapat de procesul de umflare ( stiii cum se manifsta o alergie la antibiotice? eh cam asa dar fara astuparea cailor respiratorii )
Intoxicatie nu putea fi , intrucat a aparut imediat dupa postul total si nici nu mancam. In rest ce sa zic, ca de ani de zile vad luminite mereu prin camera, in dreptul oamenilor. De mica i-am terorizat pe ai mei ca ceea ce ziceam se implinea. Asta a dus si la o interiorizare de-a mea, mai ales cand prietenul incepuse sa ma strige voodo-people. Totul a inceput de la varsta de 4 ani, imi pot aminti in detaliu orice vis de la 4 ani in coace si ar fi foarte multe de spus, insa niciodata nu am trait o experienta ca asta. Mi s-a parut trautatizanta pentru ca a venit pe un fond de frica alimentata. De la furt si legat , informat de suflete si tot ce ne mai invata. Mi se pareau aberatii in comparatie cu ceea ce simteam si vedeam eu, De la 4 ani am avut vise cu Mantuitorul si in momente grele ma incuraja sa am rabdare si ca totul o sa fie bine.
Acum nu zic ca tot ceea ce am facut stiu ca a fost parte dintr-un plan , fara de care nu ajungeam azi aici. Nu regret nimic , multumesc pentru sansa care mi s-a dat, dar acum vreau sa fac lucrurile alfel, bine si corect. Sa stiu cum sa zic, cui sa zic si mai ales cat sa zic pentru a nu ma mai baga singura in suferinta.
0

#18 Utilizator offline   AnubisAnubis 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 25 November 2010 - 11:03 PM

Da...cred ca ai eliminat o serie de impuritati...oricum continua cu o viata spirituala, asa cum simti si sa sti ca nimeni si nimic nu iti poate face rau daca tu nu ai aceasi vibratie cu ei.Daca e precum ai spus , si de mica prezinti manifestarea asemenor fenomene, e bine sa continui cu ce ai venit si sa nu te lasi pe tanjeala.Si nu avea frica caci te va paraliza.Ia exemple de oameni sfinti, citeste carti scrise de ei si asa mentalul tau se va purifica si iti va da stari frumoase.Indreapta-ti atentia din ou asupra factorului uman si urmeaza adevarurile expuse in Biblie. Nu uita greselile facute si incearca sa ti le corectezi, deoarece ele sunt cauza pentru care tu suferi. Mult succes si curaj.
0

#19 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-September 07

Scris 25 November 2010 - 11:14 PM

Cum activati voi kundalini? :cheer:
0

#20 Utilizator offline   Sublimsweetchild 

• Boboc
  • Pip

Scris 25 November 2010 - 11:16 PM

Multumesc din suflet pentru incurajari si toata discutia. A picat la fix, stiu ce am de facut, greselile facute atunci , relatia & cariera, mi-au fost aduse in prim plan iar, imediat dupa marea criza, acelasi om care m-a iubit dar pe care l-am respins din teribilism , din negarea propriilor mele sentimente, si la fel si cu cariera, De ce? tot din vina mea, pentru ca mi s-au dat atunci , dar am refuzat, m-am luat dupa altii, incepand sa ma indoiesc de ceea ce simteam. Am platit suficient pentru ele, timp de 3 ani, acum mi-am recastigat dreptul de a le corecta si de a nu ma mai indoi de ceea ce mi s-a dat. Vazand ca sunt diferita am crezut ca-s anormala, am inceput sa-mi doresc sa fiu ca altii. sa-mi placa lucrurile grosiere, dar nu mi-au placut, am inceput sa ma critic , ca eu de ce nu pot sa fac ce fac altii si ca-s zuzi cu tot ce vad, simt, aud. Nu era usor sa vezi adevaratele fete ale ”prietenilor” si credeam ca eu produc acele reactii ale lor, doar pt ca le vedeam anticipat. Mi-am ”furat-o” cu varf si indesat. Dar acum dupa experienta asta mi-am dat seama ca El ma iubeste si la fel ii iubeste pe toti, avem roluri diferite si suntem pe nivele diferite. Comparatia e inutila, acceptarea se impune mana-n mana cu iertare de sine si a celorlalti.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse