sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Hdd defect Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   MitroKta 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 19-February 10

Scris 24 November 2010 - 01:28 PM

Salut!
Am si eu o problema destul de complicata...si am indraznit sa deschid o tema noua.
Intrebarea mea este daca stie cineva daca se poate lua discul de la un hdd defect si se poate monta pe unul care functioneaza. Pentru ca eu am un hdd de 160gb si ala e defect in densul ca odata i-am desfacut capacul de deasupra si vrand sa il pun inapoi nu mai intra cum trebuie si am lovit in el. Apoi cand l-am conectat iar la pc nu a mai mers si nici la service nu l-a mai putut repara. Acum eu mai am un hdd de acelasi tip dar de 40 gb si vreau sa stiu daca merge sa pun pe asta discul de la cel defect.
Multumesc celor care au rabdare sa citeasca si sa imi dea un raspuns care sa ma scoata din ceata :)
0

#2 Utilizator offline   Jugulator 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-April 07

Scris 24 November 2010 - 03:06 PM

Cum sa desfaci "capacul de deasupra" ???? Ai idee ca atunci cind se fac interventii fizice asupra hard discurilor (desfacere, schimbat capete citire/scriere, motor, etc), se lucreaza in medii cu de 1000 de ori mai putine particule in aer decit cea mai curata sala de operatie existenta? Ai scos capacul intr-o camera normala, adio. Plus de asta, ce zici tu cu mutatul platanelor e SF. S-ar putea recupera eventual datele de pe el, cu foarte mult noroc si multi bani (discutam de citeva mii de euro aici).
0

#3 Utilizator offline   MitroKta 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 19-February 10

Scris 26 November 2010 - 02:21 PM

Deci nu am nici o sansa nu?............. :search: ghinionul meu
Ms oricum
0

#4 Utilizator offline   Jugulator 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-April 07

Scris 27 November 2010 - 11:15 PM

Cum ziceam, sanse foarte mici, costuri foarte mari cind e vorba de recuperare. Poti apela la o firma specializata pentru diagnosticare (sint destule care fac asta gratuit), dupa care te gindesti care rinichi ar merge donat... :ninja:

P.S. Evident ca treaba cu mutatul platanelor de care ai intrebat tu e absolut SF, cum ziceam mai sus.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi de la o vreme nu pot sa ma mai joc nici un joc darkrider-florin  0 1.820
Replici noi temperatura maxima la amd athlon le1640 Adibigboy  13 2.927
Replici noi Opteron 165
pareri si informatii
Gabbyyy  0 3.128
Replici noi Reactivare driver video balczarz  1 1.907
Replici noi Sunt disperat cu pc-ul meu va rog ajutatima
Sunt disperat cu pc-ul meu va rog ajutatima
morenyto  4 2.440