Parerea ta este corecta si arata ca ai o imagine de ansamblu.Ma bucur pentru asta.
Alchimia ,Magia Naturala Ce este Alchimia, ce este Magia ?Cu ce ne ajuta aceste stiinte?
Scris 29 November 2010 - 08:43 PM
Parerea ta este corecta si arata ca ai o imagine de ansamblu.Ma bucur pentru asta.
Scris 30 November 2010 - 02:06 PM
Tata,
In trup imi este daruit Cerul Tau,
In inima imi este sfintit Numele Tau,
In minte imi este vie Imparatia Ta,
In memorie imi este desavarsita Voia Ta,
Aici, Acasa si acolo, in lume.
Intarit imi este trupul croit din Harul Tau,
Cristalizata imi este mintea pictata din Adevarul Tau,
Purificata imi este inima dirijata din Iubirea Ta,
Ocrotita imi este memoria cioplita din Mangaierea Ta,
Acum, Acasa si atunci, in lume.
Amin.
de Joe Black (Nothingness_School_of_Mysteries)
Scris 30 November 2010 - 04:50 PM
Ravl, la Nov 24 2010, 02:57 PM, a spus:
Raspund astfel..............sau altfel.........
Un om pasionat de vânătoare şi-a cumpărat un câine foarte deştept. Era atât de inteligent încât era singurul câine din lume care putea să meargă pe apă. Nici lui nu i-a venit să creadă când a reuşit să-l dreseze să facă asta.
Se gândea mereu ce încantaţi vor fi prietenii lui când vor vedea câinele acesta fantastic. Aşa că într-o zi şi-a invitat un prieten să meargă la vânătoare de raţe. Dupa ce au stat la pânda, au tras în nişte raţe şi omul a ordonat câinelui să alerge şi să agite raţele de pe lac ca să le poată împuşca.
Câinele a sărit imediat, a alergat pe suprafaţa apei cu talentul unui balerin, toată ziua s-a mişcat încoace şi încolo fără să se scufunde. Stăpânul era atât de încântat de câinele lui, încât se uita mereu la prietenul cu care venise aşteptând un comentariu, dar acesta nu scotea o vorba. Pe drumul spre casă n-a mai avut răbdare şi l-a intrebat dacă a observat ceva ciudat la câinele lui. Răspunsul prietenului a fost: “Da, nu ştie să înoate!”
Morala: miracolele nu există pentru oamenii ai căror ochi nu vor să vadă.
Scris 30 November 2010 - 05:19 PM
. Cuvântul "înger" este derivat din creştină latină "angelos", în sine derivă din greacă "aggelos", care este o traducere din ebraică cuvântul "mal ACH", un mesager.
Îngerii în Islam
. Credinţa în îngeri este unul din cele şase piloni ai Islamului ,credinţă, fără de care nu există nici o credinţă.
Cine nu crede în nici unul dintre aceşti piloni nu este un credincios (mu'min).
Aceasta este credinţa în piloni: Allaah, îngerii Săi, cărţile sale, Mesageri Sai.
Îngerii sunt o parte a lumii, a nevăzutului pe care nu ii putem înţelege.. Allah ne-a spus despre ei, în multe locuri din Qur'aan şi prin intermediul profetului Sau Mahomed.
Ei sunt creati de lumină, cum se spune in "Aa'ishah:" mesagerul lui Allah a spus: "Îngerii sunt creati din lumină, la fel cum sunt creati “jinni” de fum din foc şi oamenii"(se spune in- musulmani, nr. 2996).
Ei nu mânca sau beau.
Acest lucru este indicat in conversaţia dîntre Ibraaheem, "prietenul" lui Allaah, şi îngerii care l-au vizitat.
Allaah spune: "Atunci, el s-a întors rapid la treburile sale, a adus un viţel, şi l-a pus înaintea lor. Le-a spus," Vreti sa mancati? Vazand ca acestia nu manancau, lui i-a fost teama. Atunci ei i-au spus: "Nu te teme," şi ei i-au dat o veste buna despre fiul intelept. "[Al-Dhaariyaat 51:26-28]
În islam patru îngeri sunt bine cunoscuti: Jibril (Gabriel), îngerul de revelaţie; Mikal (Michael), îngerul naturii; Izrail (Azrael), înger al morţii, şi Israfil, înger, care pune suflet în organism şi striga ultima hotărâre.
Ingerii in Traditia Iudaica
Traditia Kabalistica ,in misticismul evreiesc ,presupune o cunoastere a aparitiei fenomenelor din intreaga creatie. Ea cuprinde doua mari lucrari de baza si anume:Zoharul si Sefer Yetzirah (cartea creatiei).
In Sefer Yetzirah (cartea creatiei) se spune ca Dumnezeu a creat intregul univers pronuntand cu voce tare 22 de litere.
În conformitate cu tradiţia evreiască kabalistica, se spune în Zohar că Moise ,i-a ajutat pe evrei sa scape de armata faraonului egiptului cu ajutorul unei formule speciale reveleta chiar de Dumnezeu Tatal ,Formula care a folosit-o pentru controlul fenomenelor naturale a fost ascunsă în Zohar pentru 2000 de ani.
Această formulă cuprinde cele 72 de Nume ale lui Dumnezeu..
Aceste 72 de litere sunt, de fapt codificate în Biblie, si anume in Exod .
Aceste litere sunt ca niste canale prin care se transmit diferite combinatii energetice luminoase în lumea noastră fizică.
Prin folosirea puterii celor 72 de Nume ale lui Dumnezeu Tatal se poate controla fenomele naturii.Aceasta se realizeaza cu ajutorul fiintelor angelice ce le guverneaza si carora le sunt caracteristice .
Astfel Moise şi evreii au fost în măsură să realizeze miracolul de la Marea Rosie .
In limba Ebraică literele sunt instrumente de putere, la fel ca si in limba sanscrita.
Prin alaturarea lor se creaza un cumul de forte ce actioneaza intr-o anumita directie stabilita de la inceput, precum sunt si faimoasele mantre in limba sanscrita.
De fapt cuvantul pentru litera , înseamnă puls sau vibraţii, care indică un flux de energie.
În alfabetul ebraic se transcende religia, rasa, locul, şi chiar noţiunea de limbă.
Cele 72 de nume sunt derivate din Exod, capitolul 14 ,paragrafele 19,20 si 21, care, în limba ebraica originala au 72 litere fiecare
Scris 04 December 2010 - 08:09 PM
A__30_.jpg (62.36K)
Number of downloads: 1830_.jpg]
A__29_.jpg (57.63K)
Number of downloads: 17
A__7_.JPG (106.95K)
Number of downloads: 26
Fisiere atasate
-
A__14_.jpg (26.96K)
Number of downloads: 17 -
A__1_.jpg (65.64K)
Number of downloads: 14 -
A__14_.jpg (26.96K)
Number of downloads: 17
Scris 06 December 2010 - 05:31 PM
0__6_.jpg (11.77K)
Number of downloads: 18
0__13_.jpg (17.21K)
Number of downloads: 14 curatat de zgura prin spargerea acesteia , ramane interiorul care arata asa:
0__19_.jpg (15.12K)
Number of downloads: 18 care la randul sau este purificat si se transforma in Regulus care arata asa:
0__23_.jpg (21.49K)
Number of downloads: 16. Asta se realizeaza pe calea uscata.
Scris 06 December 2010 - 08:00 PM
Am facut unele experimente, dar acum procesul merge foarte incet, din cauza unei ramuri (are ruptura).
As avea nevoie de o indrumare.
rosusaptezile@yahoo.com
Scris 06 December 2010 - 08:40 PM
Nu uita de simbolistica!
2. Ai simtit vreodata un inger?
Te rog, sa lasam teoria despre ingeri! Toti cei de aici o cunosc sau cel putin membri vechi! Hai sa vorbim de experienta personala!
3.NU vreau sa ma ei drept un exemplu negativ care vine si infinge furca in cei cu avant ca tine! Vreau doar sa fiu un ajutor pentru tine! Probabil acel ajutor care pune multe intrebari si doreste sa dai cel mai bun raspuns al tau!
Putem discuta si despre alchimie deschis, dar sa incercam sa tinem departe acea ocultete a secolelor trecute... prefer sa folosim termeni din natura, iar de trebuie sa folosim un termen alchimic(sa ii enuntam si intelesul ca sa nu existe vreo confuzie (fiecare poate intelege lucruri diferite dintr-un cuvant)!
Astept un subiect!
Care vrei tu sa il tratam primul! Eu unul o sa merg mai mult pe postari scurte si la obiect!
Calea Zeilor pentru tine,
Elias Artistul
Aceasta postare a fost editata de DR. ELIAS: 06 December 2010 - 08:42 PM
Scris 06 December 2010 - 08:44 PM
DR. ELIAS, la Dec 6 2010, 08:40 PM, a spus:
Nu uita de simbolistica!
2. Ai simtit vreodata un inger?
Te rog, sa lasam teoria despre ingeri! Toti cei de aici o cunosc sau cel putin membri vechi! Hai sa vorbim de experienta personala!
3.NU vreau sa ma ei drept un exemplu negativ care vine si infinge furca in cei cu avant ca tine! Vreau doar sa fiu un ajutor pentru tine! Probabil acel ajutor care pune multe intrebari si doreste sa dai cel mai bun raspuns al tau!
Putem discuta si despre alchimie deschis, dar sa incercam sa tinem departe acea ocultete a secolelor trecute... prefer sa folosim termeni din natura, iar de trebuie sa folosim un termen alchimic(sa ii enuntam si intelesul ca sa nu existe vreo confuzie (fiecare poate intelege lucruri diferite dintr-un cuvant)!
Astept un subiect!
Care vrei tu sa il tratam primul! Eu unul o sa merg mai mult pe postari scurte si la obiect!
da...ai putea sa-mi prezinti cum poti fabrica dizolvantul universal?si care ii sunt principiile?
chiar esti bine-venit sa discutam...pe aceasta latura, deoarece nu multi cunosc asta.
Atanaru, la Dec 6 2010, 08:00 PM, a spus:
Am facut unele experimente, dar acum procesul merge foarte incet, din cauza unei ramuri (are ruptura).
As avea nevoie de o indrumare.
rosusaptezile@yahoo.com
la ce etapa ai ajuns? si in ce stadiu al ei?
Scris 07 December 2010 - 10:44 AM
AnubisAnubis, la Dec 6 2010, 08:44 PM, a spus:
chiar esti bine-venit sa discutam...pe aceasta latura, deoarece nu multi cunosc asta.
In primul rand "dizolvantul universal" are mai multe retete! Unele chiar mai simple decat crezi!
Ai nevoie de doua ingrediente speciale pe care le gasesti in pamant, in plante, in creier, in unchii, in par, fieare celula vie. Unul dintre ingrediente este intr-o cantitate atat de mica in corpul uman incat risti sa il treci cu vederea, dar utilitatea sa este imensa datorita proprietatilor sale de stocare a energiei in cantitati imense! Fara el nu traiesti
Daca purifici aceste ingrediente si apoi le amesteci intr-un balon de sticla sau eprubeta sigilate bine le poti lasa si in timp se unesc singure dand nastere simbolului crucii solare(ma refer aici la configuratia moleculara + in interiorul lui O)! Aceasta este o reteta usoara pe care chiar si Paracelsus o enunta in Ars Magna(daca te duce capul poti folosi doar acesta lucrare. exceptie facand primul tratat cu intrebare raspuns deoarece nu ii apartine lui Paracelsus)!
Proprietati fizice sau din punct de vedere spiritual?
fizice: volatilitate, miros puternic, etc
spiritual: acest dizolvant este o concentratie ridicata de "Sf. Duh" materializata printr-o configuratie moleculara perfect echilibrata! Ce proprietati ar putea sa aiba... decat cele ale Sf. Duh purificand si inaltand! Mirosul sau este aparte. Chiar si atunci cand lucrezi energetic si ai o oarecare dezvoltare a clarmirosului se simte aceiasi mireasma!
Vezi ca exista antimoniu negru (care devine rosu la purificare) si antimoniu alb! Care dintre ele l-ai obtinut acolo?...
Contact
Facebook
Twitter
RSS