Pagina 1 din 1
De ce nu vrea sa fim impreuna? ...
Scris 23 November 2010 - 09:44 AM
Prima data cand l'am cunoscut a fost acum cateva luni la scoala.Prima oara nu m isa parut dragut...dar apoi a inceput sa imi placa.Iar prietenele mele au vb cu el....:-j dar nu l'au intebat direct:)...l'au int asa doaR:) si...peste cateva zile ma intrebat:-j.SI i'am zis nu stiu.....El a inteles ca am zis nu direct si apoi nu a mai vrut.Acum eu vreau si el nu mai vreea.X( Nu stiu de ce.....e prea orgolios...nu cred ca i'au zis prea multe fete nu
?.
Scris 23 November 2010 - 09:58 AM
Cand fu Tica, nu fu Tache
Cand fu Tache, nu fu Tica
Cand fu Tache si fu Tica,
Nu fu tus la Gaurica .
Cam asa s'ar traduce povestea ta.
Cand fu Tache, nu fu Tica
Cand fu Tache si fu Tica,
Nu fu tus la Gaurica .
Cam asa s'ar traduce povestea ta.
Scris 23 November 2010 - 10:26 PM
ia si vorbeste cu el o data serios daka ek vrea e ok,daka nu ii zici PA! si uital
Scris 25 November 2010 - 09:12 AM
pai asta e....nu stiu ce imi place la el:|......
Si...as vrea sa vorbesc dar nu pot.....poate nu mi'ar mai place de el daca nu l'as vedea...dar il vad si pe fiecare zi........ora de ora:))
Si...as vrea sa vorbesc dar nu pot.....poate nu mi'ar mai place de el daca nu l'as vedea...dar il vad si pe fiecare zi........ora de ora:))
Scris 25 November 2010 - 10:52 PM
O să creşti, o să schimbi clasa-şcoala-liceul şi gata, nu tre' să'l mai vezi. Un pic de orgoliu acolo
Scris 27 November 2010 - 02:55 AM
Diana39, la Nov 23 2010, 09:44 AM, a spus:
Prima data cand l'am cunoscut a fost acum cateva luni la scoala.Prima oara nu m isa parut dragut...dar apoi a inceput sa imi placa.Iar prietenele mele au vb cu el....:-j dar nu l'au intebat direct:)...l'au int asa doaR:) si...peste cateva zile ma intrebat:-j.SI i'am zis nu stiu.....El a inteles ca am zis nu direct si apoi nu a mai vrut.Acum eu vreau si el nu mai vreea.X( Nu stiu de ce.....e prea orgolios...nu cred ca i'au zis prea multe fete nu
?.
Multa experienta trebuie sa aiba si baiatul asta daca toate fetele ii zic da. Esti sigura ca ati inteles amandoi ce vreti unul de la celalalt ? Poate ar fi bine sa ai o discutie cu el referitoare la ce te-a intrebat el pe tine ... Poate reusesti sa intri in "pluton".
Scris 15 December 2010 - 10:39 PM
Diana39, la Nov 25 2010, 10:12 AM, a spus:
pai asta e....nu stiu ce imi place la el:|......
Pai daca nu stii ce iti place la el ce te stresezi asa? Deschide larg ochii.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Nu stiu ce sa fac.. | Cristina4love | 14 | 2.016 |
|
Pus sa aleg intre familie si ea | gura lumii | 59 | 4.852 |
|
Poti iubi atat de mult incat, daca te paraseste, sa iti doresti moartea? | Ankkkkkk | 110 | 9.026 |
|
simt ca nu ma mai iubeste desi am trecut peste f multe lucruri..poate |
AndreeaTg | 96 | 3.734 |
|
Sentiment de vinovatie | nightwish_9 | 75 | 3.498 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS