Dupa parerea mea (si nu numai) aceasta este o treaba foarte serioasa. Prima data am avut aceea stare de "rau " (dureri de cap, ameteala, lipsita total de vlaga,etc) cand eram deja femeie maritata cu copii si, ma aflam la soacra mea, in perioada concediului. Vazandu-ma ca ma simt atat de rau mi-a spus cu o anumita stanjeneala ca sunt "deocheata". la care eu i-a raspuns "Cine sa deaoache o femeie"?, eu stiam ca numai copii pot fi deocheati. Vazand ca ma simt din ce in ce mai rau a chemat pe cineva sa-mi "descante". Mi-a trecut aproape instantaneu, aceea stare.Apoi pe parcursul vietii am intilnit persoane in preajma carora ma simteam la fel de rau. De acum stiam ce sa fac. trebuia sa gasesc persoana care sa-mi descante. Mai nou, am o ruda prin alianta" (soacra fiului meu) la care nu de fiecare data ,dar uneori patesc la fel. Ea recunoaste ca deoache. Eu cred ca deochiul este tot un fel de vampirism energetic. Acest fenomen, nu este o "binecuvantare", pentru persoana care o poseda ci mai degraba "ceva malefic".
Aceasta postare a fost editata de Irina0609: 12 January 2006 - 12:18 PM