Vampirismul energetic Cum ne putem feri de vampirii energetici?
Scris 11 January 2006 - 02:02 PM
Scris 11 January 2006 - 02:13 PM
Scris 11 January 2006 - 02:25 PM
tass, la Jan 11 2006, 02:13 PM, a spus:
De privit in ochi o privesc mereu si chiar am vazut ca nu suporta prea mult sa o privesc fix in ochi si se mai fereste.Totusi moleseala tot apare.Cat stau acolo totul e super bine si sunt foarte fericit.Cand am iesit din casa...se schimba totul.Oricum multumesc mult pentru sugestie... As ruga si altii sa isi spuna parerea si evenimentele prin care au trecut.Asa putem face cu totii schimb de experiente si ne putem apara mai usor.
Scris 11 January 2006 - 02:30 PM
Scris 11 January 2006 - 02:35 PM
Scris 11 January 2006 - 02:55 PM
Scris 11 January 2006 - 02:58 PM
Si ai putea sa spui cateva din experientele tale si cum ai scapat de ele? Multumesc pentru raspunsuri.Deja sunt mai puternic
De preferat este sa nu privesti persoana respectiva in ochi atata timp cat nu esti "pregatit". Prin urmare evita orice contact vizual si chiar fizic (ma refer la incheieturi, mai ales coate). Cel mai importat: imagineaza-ti ca te aflii intr-un glob mare de lumina alba care lucreaza ca un scut in favoarea ta. Tot ce vine din exterior catre tine se rupe, se sparge, se intoarce de unde a venit. Functioneaza. Fii mai ager decat celalalt, el poate nu consteintizeaza, dar tu poti contracara prin puerea mintii.
Scris 11 January 2006 - 03:07 PM
Pai nu prea pot sa fac asta pentru ca e vorba de o persoana la care tin foarte mult.
Scris 11 January 2006 - 03:08 PM
1 daca nu esti pregatit psihic e mai bine sa lasi deoparte orice tip de contact
2 prin telepatie functioneaza
In schimb nu sunt de acord cu faptul de a te ascunde in imaginatie...Nu iti ofera nici un tip de siguranta daca nu domini intai vreo tehnica de concentrare.
Scris 11 January 2006 - 03:12 PM
tass, la Jan 11 2006, 03:08 PM, a spus:
1 daca nu esti pregatit psihic e mai bine sa lasi deoparte orice tip de contact
2 prin telepatie functioneaza
In schimb nu sunt de acord cu faptul de a te ascunde in imaginatie...Nu iti ofera nici un tip de siguranta daca nu domini intai vreo tehnica de concentrare.
Asta nu e problema...capacitatea de a invata e foarte mare...numai ca nu prea are cine.Spune-mi niste tehnici de concentrare,te rog.Si,apropos,am incercat sa iti trimit un msg personal dar ai casuta plina...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Oamenii si dorinta de putere | nightwish | 22 | 4.440 |
|
AM NEVOIE DE AJUTOR URGENT!
am nevoie de ajutor |
...:CriSsU:... | 10 | 1.489 |
|
Ciudat... | Only me. | 0 | 293 |