Deh, a fost cel mai ieftin hosting care l-am gasit caci daca aveam mai mult poate rezolvam mai bine; in fine cred ca o zi/doua nu mai vreau sa ma gandesc la problema asta care deja a inceput sa ma obsedeze prea mult, vreau sa ma calmez, ca doar n-o sa intru si in vreo depresie din atata lucru! Si oricum am alte mii de probleme pe cap dar asta m-a enervat cel mai mult.
Daca i-am contactat? Nu-mi mergea o chestie relativ minora si le-am cerut explicatii la care am primit un raspuns poate nu deranjant dar cam virulent oarecum. S-a intamplat sa aiba ei o problema cu serverele si le-am trimis din greseala vreo 5$ in plus, fiindca imi cerusera, desi nu m-au crezut ulterior ca i-am trimis - oricum pot dovedi foarte usor ca le-am trimis ca am dovada de plata din paypal. Oricum, recunosc ca nu a fost vina lor dar m-au cam "certat" intr-un mod in care chiar imi vine greu sa le mai cer informatii caci parca vad ca imi raspund ceva de genul "nu e de competenta noastra...".
Sincer, habar nu am ce este "Eleven 2", stiu doar ca inseamna "11" in engleza.
In final cred ca imi ramane un singur lucru de facut la care astept pareri, de la tine sau altcineva:
-sa imi fac un subdomeniu in locul celui existent si in felul asta practic reinstalez tot de la inceput, desi inscrierea in directoare web ar fi mult mai dificila, desi e posibil sa am alte avantaje(oare?...);
-sa il las asa cum este in prezent si sa mizez practic pe faptul ca pot lucra si fara sitemap si alte pluginuri pentru care imi ramane speranta sa nu am nevoie de ele (cam prea putin probabil)
Poate ar mai fi un lucru de spus dar in momentul asta nu mai imi vine nimic in minte, deocamdata.
In fond iti multumesc pentru raspuns si sper sa mai revii cu vreo parere.
Aceasta postare a fost editata de Mariusica2010: 23 November 2010 - 09:23 PM