Am un vw bora din 2002 care a mers foarte bine pana anul acesta cand au inceput problemele.
Ultima problema la fost a aprindere ( am schimbat acum o luna bobina de inductie care era fisurata si am curatat injectoarele).
Azi a inceput sa trepideze puternic la relanti,de fapt la turatie mica. Peste 1600 de turatii merge bine aparent.
S-a aprins si indicatorul "emission workshop" dela sonda lambda, insotit de un tiuit
Ce ar putea avea? A inceput sa-mi fie teama sa merg in service fiindca acolo nu sunt preturi de criza...
Multumesc pentru sfaturi.
Pagina 1 din 1
trepidatii si zgomot vw bora probleme vw bora
Scris 22 November 2010 - 11:49 AM
Salut! Dupa mine, cred ca nu merge un injector. Ori e infundat, ori e din comanda si trebuie schimbat. Eu iau de la SRC. Cere si tu o oferta la office@srcpieseauto.ro si vezi ce-ti zic. Bafta
Scris 22 November 2010 - 09:57 PM
Adecorcra, la Nov 21 2010, 05:49 PM, a spus:
Am un vw bora din 2002 care a mers foarte bine pana anul acesta cand au inceput problemele.
Ultima problema la fost a aprindere ( am schimbat acum o luna bobina de inductie care era fisurata si am curatat injectoarele).
Azi a inceput sa trepideze puternic la relanti,de fapt la turatie mica. Peste 1600 de turatii merge bine aparent.
S-a aprins si indicatorul "emission workshop" dela sonda lambda, insotit de un tiuit
Ce ar putea avea? A inceput sa-mi fie teama sa merg in service fiindca acolo nu sunt preturi de criza...
Ai verificat bujiile?
Scris 26 November 2010 - 08:48 PM
Sishu2010, la Nov 22 2010, 11:49 AM, a spus:
Salut! Dupa mine, cred ca nu merge un injector. Ori e infundat, ori e din comanda si trebuie schimbat. Eu iau de la SRC. Cere si tu o oferta la office@srcpieseauto.ro si vezi ce-ti zic. Bafta
Multumesc din suflet, am inceput cu bujiile si a mers.
hans, la Nov 22 2010, 09:57 PM, a spus:
Ai verificat bujiile?
Multumesc din suflet, am inceput cu bujiile si a mers.
Acum motorul toarce ca o pisicuta
Scris 27 January 2011 - 02:15 PM
Recomandare: foloseste un nanolubrifiant.
Nanolubrifiantii ofera o solutie pentru multe probleme asociate cu lubrifianti tradiţionali şi deşi de ceva timp producţia de nanoparticule a fost restricţionată de tehnologii disponibile, in prezent metodele de sinteza au fost īmbunătăţite la un astfel de nivel īncāt este posibil să se producă eficient mari.
Visit My Website
Visit My Website
Nanolubrifiantii ofera o solutie pentru multe probleme asociate cu lubrifianti tradiţionali şi deşi de ceva timp producţia de nanoparticule a fost restricţionată de tehnologii disponibile, in prezent metodele de sinteza au fost īmbunătăţite la un astfel de nivel īncāt este posibil să se producă eficient mari.
Visit My Website
Visit My Website
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ce stiti despre catalizator matiz | alenstegaru | 1 | 9.969 |
|
o noua reprezentanta
ford brasov |
Hanna22 | 0 | 1.417 |
|
Piese auto... dau de vreun gestionar sau mecanic pe aici ? | darkstar_tfd | 0 | 2.677 |
|
PROBLEMA LA VW GOLF 4 | cv24ric | 1 | 6.523 |
|
Ajutor Recarosare | guessro | 2 | 26.897 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS