Acum vre-o 2-3 luni m-am despartit de prietena mea si de atunci nu am mai vorbit deloc cu ea.Am incercat sa-i explic de cateva ori ca am gresit destul de mult amandoi si mai mult ,am si lasat sa se inteleaga ca nu ii port pica pt ca m-a tradat la niste faze(deasta ne-am si despartit) si ca ,chiar daca nu mai suntem impreuna putem sa fim amici,mai ales ca suntem si colegi de clasa si totul poate sa fie foarte ok .Insa ea ,a preferat sa devenim ca niste straini,ba mai mult nici nu imi mai raspundea la salut intr-un timp.Acum ne salutam dar atat.Problmea mea ,sa-i zic asa este ca eu inca nu am uitat-o si as fi vrut sa ne impacam poate ,asteptam doar momentul potrivit pt ca inca tin la ea,doar ca acum cateva zile am aflat ca ea e cu un alt tip.De cand ne-am despartit ea nu a mai fost cu nimeni ,iar acum,ca am aflat asta parca numa la lucrul asta ma gandesc,ma consum foarte tare.De cand am aflat ma gandesc intr-una ca ea este cu altu si parca,sincer sa fiu sunt si un pic gelos pe ea pt ca pare sa aibe o relatie serioasa din nou,in timp de eu 3 luni nu am reusit sa ma implic intr-o relatie serioasa pt k ma gandeam la ea...
Voi ati fost vre-odata in situatia mea?cum ati reusit sa treceti peste...pt ca eu chiar m-am saturat sa ma implic atat,m-am saturat sa ma gandesc zilnic ,timp de 3 luni la ea chiar daca nu mai suntem impreuna.Cum ati reusit sa treceti peste?Multumesc.
Aceasta postare a fost editata de Bogda.: 21 November 2010 - 03:23 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS