Salut! In urma cu trei luni am solicitat Volksbank acordul pentru ca terenul cumparat prin credit ipotecar sa il pot chiria unei firme. Si in prezent astept raspunsul din partea bancii..m-am saturat de cate ori m-am dus la sucursala si m-am certat cu toti de pe acolo...sincer..nu mai stiu ce sa fac..aveti vreo idee?
Pot sa fac plangere la opc?are vreun sens?
Pagina 1 din 1
Nu reusesc sa obtin un raspuns din partea bancii
Scris 19 November 2010 - 10:46 PM
Ai garantat creditul cu insasi terenul sau cu alta proprietate ? Daca ai garantat cu terenul eu nu cred ca iti acorda nimeni posibilitatea sa-l inchiriezi,daca ai garantat cu altceva nu vad de ce ai avea nevoie de vreo aprobare de la banca.
Aceasta postare a fost editata de Alexandru.Ro: 19 November 2010 - 10:46 PM
Scris 24 November 2010 - 12:26 PM
hmmm ... nu e vorba de vânzare, ci de închiriere
iar chiria e un venit al omului de care banca ar trebui să se bucure - înseamnă că are bani să-şi plătească creditul
teoretic banca trebuie să dea răspuns scris unei solicitări (făcute în scris şi cu nr de înregistratre - !!! ) în 30 de zile - mie mi-a venit prin poştă răspunsul, dar era vorba de altă bancă
clientul trebuie să primească o copie a solicitării lui pe loc
după 30 de zile, dacă n-a primit nici un răspuns, clientul poate merge cu exemplarul propriu la OPC să facă plângere
iar chiria e un venit al omului de care banca ar trebui să se bucure - înseamnă că are bani să-şi plătească creditul
teoretic banca trebuie să dea răspuns scris unei solicitări (făcute în scris şi cu nr de înregistratre - !!! ) în 30 de zile - mie mi-a venit prin poştă răspunsul, dar era vorba de altă bancă
clientul trebuie să primească o copie a solicitării lui pe loc
după 30 de zile, dacă n-a primit nici un răspuns, clientul poate merge cu exemplarul propriu la OPC să facă plângere
Scris 27 March 2011 - 03:47 PM
Daca ai apucat sa pui ipoteca pe un imobil, trebuie sa ceri acordul bancii pentru orice. Din cate stiu eu, nici inchirierea nu se accepta. Totusi, poate sunt banci care ofera derogare in acest sens. Nu ramane decat sa astepti raspunsul lor si DA, poti suna si la OPC, poate pe viitor vor comunica mai bine cu clientii.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Plata ratelor dupa divort | Dare2bu | 4 | 2.024 |
|
Banc Post, eroare sau rea vointa? | iondaniel | 0 | 3.032 |
|
Cursuri bancare stie cineva? | Theditza04 | 0 | 934 |
|