sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Chemata in instanta pe nedrept de asociatia de proprietari. Va rog, ajutati-ma! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   constantin constanta 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 10-January 06

Scris 10 January 2006 - 09:46 PM

Am primit citatie de la judecatorie prin care sunt chemata in judecata de asociatia de proprietari pentru datoria de la intretinere.
In primul rand, datoria pentru care sunt data in judecata (57 mil) nu corespunde cu suma afisata pe lista de plata din scara blocului (24 mil). Calculele trimise o data cu citatia nu sunt corecte si unele nu corespund cu chitantele pe care le am.
Citatia nu este scrisa pe numele meu ci pe numele unei rude care a locuit inainte in apartament si a fost trecuta la intretinere. Pana pe 14 ian "am obligatia de a depune intampinare sub sanctiunea de a propune probe si a invoca exceptii"
Nu am avocat si nici posibilitati financiare.
Sfatuiti-ma, va rog, ce sa fac.
As putea evita procesul daca administratorul de la intretinere isi recunoaste greselile? (putin probabil, pana acum nu l-am gasit)
Cum se intocmeste si unde se depune scrisoarea de intampinare?
As putea primi un avocat din oficiu?
Astept raspunsul dumneavoastra, va multumesc.
0

#2 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 10 January 2006 - 11:27 PM

rog ceva mai multe detalii....pina una-alta am sa ma interesez...in limita timpului disponibil. Sunteti pensionar sau somer?

Aceasta postare a fost editata de Victor Apostu: 10 January 2006 - 11:27 PM

0

#3 Utilizator offline   thunami 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 20-October 05

Scris 11 January 2006 - 12:49 PM

Sunt foarte multe astfel de cazuri in justitie si procesul tau poate dura ani buni. In primul rand asociatia te poate da in judecata daca a urmat procedurile prealabile din legea asociatiilor de proprietari. In intampinare poti ridica si o astfel de exceptie. de asemenea in intampinare poti scrie tot ceea ce ne-ai scris aici, cat mai clar si cu probele necesare. Poti consulta un avocat in acest sens fara sa trebuiasca sa il si angajezi. Avocat din oficiu se da doar in procesele penale.
0

#4 Utilizator offline   constantin constanta 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 10-January 06

Scris 12 January 2006 - 10:20 AM

Va multumesc pentru sfaturi.
Am depus la regislatura scrisoarea de intampinare pe care am formulat-o dupa un model si in care am mentionat in primul rand ca citatia este trecuta pe alt nume si am atasat hotararea judecatoreasca care arata adevaratul proprietar, acest lucru l-am trecut la exceptii. Am mentionat apoi toate chitantele pe care le detin si care lipsesc de pe extrasele de cont; somatiile pe care le-am primit tot de la asociatie care arata alta suma fata de cea mentionata in extrase. Am descoperit ca, asociatia a facut suma diferentelor de plata de la fiecare an 2003+2004+2005 fapt care contrazice unele din chitante care arata sume platite intr-un an pentru anul anterior. Am atasat copii de pe chitantele si somatiile doveditoare. Intampinarea poate anula procesul? Ce urmeaza acum?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Concediu de maternitate Lia  3 7.351
Topic inchis Bacalaureatul cumparat de un politist barman  2 4.950
Topic inchis partaj oanatomy  2 5.057
Topic inchis act de mana