A fi sau a nu fi ..............iubire Despre existentialismul anabolic al iubirii
Scris 01 November 2005 - 01:13 AM
P.S. : Credeti ca nu puteti sa traiti fara persoana iubita ? Dar daca va paraseste ce s-ar intampla ? Viata ar merge inainte ... cu sau fara vointa voastra ... ce e dragostea ? un cliseu ?
Scris 01 November 2005 - 09:41 AM
For My Soul, la Nov 1 2005, 02:13 AM, a spus:
P.S. : Credeti ca nu puteti sa traiti fara persoana iubita ? Dar daca va paraseste ce s-ar intampla ? Viata ar merge inainte ... cu sau fara vointa voastra ... ce e dragostea ? un cliseu ?
DRAGOSTEA LA ORA ACTUALA A AJUNS SI EA UN SUBIECT MOMEALA
CA PARTE INTEGRALA A MASONERIEI SI MAI PRECIS A RASTICNIRII PSIHOLOGICE SI A FAPTELOR LOR CE NU SE POT COMPARA CU NICI O FORMA DE ASAZIS PACAT.
Scris 01 November 2005 - 02:58 PM
BIOTRON, la Nov 1 2005, 09:41 AM, a spus:
CA PARTE INTEGRALA A MASONERIEI SI MAI PRECIS A RASTICNIRII PSIHOLOGICE SI A FAPTELOR LOR CE NU SE POT COMPARA CU NICI O FORMA DE ASAZIS PACAT.
Da, intradevar si cum tot ceea ce ne inconjoara e un subiect ... si cum dragostea are pareri impartite ... in fond fiecare visam ... speram ... credem ... in ceva ... cineva ... ce poate nici nu e asa cum il vedem noi
Scris 01 November 2005 - 05:31 PM
Hai gaska sa il inveselim
ON topic: Dragostea e sentimentul sublim, trairea unica ce te face sa te inalti...Iubesc si imi place la nebunie...Ma face fericita
Scris 01 November 2005 - 05:34 PM
Scris 01 November 2005 - 05:40 PM
Cred ca daca ai lua, cei mai mari oameni ai lumii, de stiinta, psihologi, sexologi, sau oricare om de pe fata pamantului... indiferent, de culoare, de nationalitate sau sex.. nici macar unul nu iti va putea raspunde satisfacator la aceasta intrebare... ti-ar putea da sinonime care iti picteaza o expresie palida a dragostei...dar totusi... nimic nu se compara cu dragostea... e sentimentul la care toti tanjim... si e atat de greu poate uneori sa il pastram...
Scris 01 November 2005 - 05:46 PM
ce povestioara frumoasa a iesit din gandurile mele :">
Scris 01 November 2005 - 05:48 PM
BIOTRON, la Nov 1 2005, 09:41 AM, a spus:
e o obsesie lipsita de bun simt, ne agasezi cu replici disperate! Daca poti scrie fara sa folosesti cuvintele derivate din "mason" sau "a ajuns in ziua de azi" esti tare
Scris 01 November 2005 - 06:01 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Asiatice sexy | sompic | 35 | 12.165 |
|
Ajutati o studenta amarata! | Wahaha | 16 | 7.653 |
|
|
Alla2000 | 78 | 16.091 |