Propun sa adunam aici, nume de medici cu care voi ati intrat in contact si care v-au putut rezolva problemele. Sau de care, pur si simplu, sunteti multumiti. O sa va rog sa veniti si cu argumente.
Incep eu.
Am avut multi ani probleme cu gatul, cu amigdalele. La inceput a fost complicat, ca nu stiau de unde provine problema. Dureri nu aveam, dar faceam febra, iar analizele de sange ieseau prost. In 2006 am descoperit-o pe doctorita Balasanian, care are cabinet in Policlinica 2 din Constanta. Nu aveam incredere mare, ca fiind doctorita bugetara, ma asteptam sa nu isi dea interesul. Dupa un an de tratamente, a reusit sa imi scada vsh-ul suficient de mult, incat sa imi poata scoate amigdalele.
Aparent nu e o mare realizare, dar, avand in vedere ca m-am chinuit vreo 12 ani cu problema asta, eu zic ca a reusit sa faca o treaba buna. E un oic repezita si pare aroganta, insa profesional, este buna. Si are si o asistenta bunuta.
Am si confirmarea unui tatic cu recidive urate ale fetitei lui. Toti medicii ii dadeau antibiotice, dr. Balasanian i-a dat antivirale. Fetita nu se mai imbolnaveste atat de des.
Acelasi tatic a primit tratament pentru o infectie recidivanta la ureche, altul decat cel recomandat de restul medicilor, si, de doi ani, nu mai are probleme.
Contact
Facebook
Twitter
RSS