Intimitate ce inseamna?
Scris 18 November 2010 - 11:28 AM
Cum vedeti voi intimitatea? Cum o percepeti, cum apare ea, cum se tese intre voi si cineva apropiat?
Scris 18 November 2010 - 11:39 AM
intimitatea poa sa fie si intre 2 sau mai multi prieteni cu preocupari, pasiuni comune.
intimitate poti avea si cu patrupedu la care tii ....creca se exclud porcinele si bovinele
pentru mine intimitatea desavarsita ar fi sa pot sta linistita si relaxata in brate la el.
da pana acolo......le ofer io intimitate la pise.
Scris 18 November 2010 - 11:41 AM
Scris 18 November 2010 - 11:49 AM
nici pe mama sau pe Vladut nu-i pot atinge decat intr-o atmosfera calda, intima.
dar sunt aci pe ropo persoane cu care am mpartasit ceva intimitate virtuala si, daca ne-am intalni, prima mea reactie ar fi o imbratisare puternica.
prima e Irina.
Aceasta postare a fost editata de DidaJames: 18 November 2010 - 11:50 AM
Scris 18 November 2010 - 11:59 AM
Am cunoscut si eu pe cineva, barbat, care dupa prima intilnire nu s-a infipt sa ma sarute, ci m-a imbratisat. A fost asa... altfel decit tot ce traisem pina atunci.
Totodata, nu-mi amintesc imbratisarile cu alti barbati care au fost in viata mea. Cu cel cu care am avut relatia cea mai dezastruoasa observ ca nu mi-a ramas nici o urma de amintire a unei imbratisari.
Scris 18 November 2010 - 12:10 PM
si poti savura intimitatea si fara secs.
convingerea mea e ca nu exista intimitate intre doi oameni de sex opus fara implicare erotica.
eu cu sotu meu am fost prieteni ffff intimi 2 ani. si au urmat 12 ani de casnicie.
Scris 18 November 2010 - 12:23 PM
Intimitatea aparea doar cind eram jucausi amindoi, copilarosi, dar nu era suficienta. Era prea comod el ca sa aprofundeze ceva, orice altceva decit partea intelectuala, in relatia noastra.
Scris 18 November 2010 - 12:51 PM
white.change, la Nov 18 2010, 12:28 PM, a spus:
Intimitatea ?
Nu tine neaparat de sexualitate . Poate fi o relatie speciala intre doi oameni, indiferent de sex .
Sau... o simpla introspectie, tu cu gandurile tale, in jurul unui pahar cu scotch .
Aceasta postare a fost editata de Ravl: 18 November 2010 - 01:01 PM
Scris 18 November 2010 - 01:01 PM
si mi s-a parut extrem de ciudat, pentru ca mintea mea se gandea la intimitate, sexualitate, senzualitate iar punand cuvantul "dumnezeu", parca totul parea anormal
acum, citind cuvantul "intimitate", m-am dus cu gandul automat la ceva legat de mine, de interiorul meu dar care se poate desfasura atat in interiorul meu (ca de acolo se naste - sau nu?) cat si in exteriorul meu (catre acolo se indreapta) ca mai apoi tot in interior sa se intoarca
Scris 18 November 2010 - 01:10 PM
Ravl, la Nov 18 2010, 12:51 PM, a spus:
Nu tine neaparat de sexualitate . Poate fi o relatie speciala intre doi oameni, indiferent de sex .
Sau... o simpla introspectie, tu cu gandurile tale, in jurul unui pahar cu scotch .
Eu totusi ma gindeam la intimitatea dintre doi oameni. Nu la fiecare in intimitatea lui, ca aici nu cred ca are nimeni dubii. Cred ca-s prea putini cei care ar zice ca sint intimi cu ei insisi doar cind se masturbeaza.
Walpurgisnacht, foarte frumos ce spui tu. Este vorba, cumva, de ceea ce poti interioriza, aprofunda, ceea ce nu ramine doar la suprafata, ceea ce ramine intiparit in tine. Cam asa ceva?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cand parintii intervin... | fata_cu_ochi_visatori | 69 | 10.376 |
|
Secretele seductiei!
Cat de sensibile sunt femeile si cat de "bolovani" sunt unii b |
New Task | 58 | 6.322 |
|
Este 2050 si exista roboti sexuali :) | HareKrishna | 39 | 4.884 |