sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

De ce sunt oamenii atat de rai? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Bulversata 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 27-August 10

Scris 18 November 2010 - 03:38 AM

buna...am si eu o intrebare care ma ,,framanta,, in ultimul timp...,,de ce sunt oamenii atat de rai? de ce isi bat joc?...
acum ceva timp. cam o luna jumatate am inceput chipurile o relatie cu un tip care dupa parerea mea era ok, la inceput imi era frica sa fiu cu el ca era neincrederea aia de la inceput,insa pe parcurs am zis de ce nu...la inceput m-a cautat, ma suna zilnic...era ok...dupa ce am fost impreuna( adica m-am culcat cu el)desi nu i-am cedat prea usor brusc si-a pierdut interesul. Inainte sa se intample asta am vb cu el si i-am povestit asa viata mea. i-am zis ca nu am avut decat 2 relatii si eu sunt o tipa linistita careia nu ii plac aventurile, care vrea ceva serios....Nu am fost singura care i-a zis ca sunt o fata cuminte i-au mai zis si alte persoane, persoane care ma cunosc f bine....
eu sunt o fata care pune imediat la suflet si imediat intru intr-o stare depresiva daca i se intampla ceva naspa...si el stia asta dar totusi si-a batut joc lasandu-ma ca pe o curva(sincer asa m-am simtit)
Acum ma simt ca o carpa cu care s-a sters pe jos si apoi aruncata...imi placea mult de el,simteam ca pot sa ajung intr-o zi chiar sa il iubesc...
va multumesc pentru atentie....

am uitat sa mentionez ca eu am 21 de ani si el 23
0

#2 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 18 November 2010 - 05:00 AM

Vezi postareaBulversata, la Aug 27 2010, 11:21 PM, a spus:

buna...acum un an am cunoscut un baiat,nu prea i-am dat importanta pt ca ma gandeam sa ma impac cu prietenul meu...intr-o seara primesc un mesaj de la el.
eu cum nu voiam nimic de la el i-am bagat o scuza
nu m-a mai cautat ceva vreme...pt ca eu ma impacasem cu prietenul meu...
primavara asta imi da un mesaj ca buna,ce mai faci ?...eu si prietenul meu ne departisem
de atunci numai eu il caut... el nu mai da niciun semn de viata.......il plac mult de tot...dar nu pot sa imi dau seama daca si el ma place sau doar a vrut sa se razbune ca nu i-am dat atentie mai demult?
stiu ca ma comport ca o pesoana de 15 ani desi am 20...
vreau si parerea voastra....

Vezi postareaBulversata, la Sep 21 2010, 11:24 AM, a spus:

buna...stiu ca am gresit dar am nevoie si de parerea voastra...
am fost 2 ani cu un tip si acum un an am cunoscut un alt baiat cu care doar am iesit si prietenul meu a aflat, m-a iertat ca am iesit cu un alt baiat...
tin sa mentionez ca il iubesc mult de tot si oricat de mult as vrea sa il las nu pot...

Vezi postareaBulversata, la Nov 18 2010, 03:38 PM, a spus:

buna...acum ceva timp. cam o luna jumatate am inceput chipurile o relatie cu un tip care dupa parerea mea era ok,
la inceput m-a cautat, ma suna zilnic...dupa ce m-am culcat cu el si-a pierdut interesul.
i-am povestit asa viata mea si eu sunt o tipa linistita careia nu ii plac aventurile, care vrea ceva serios....Nu am fost singura care i-a zis ca sunt o fata cuminte i-au mai zis si alte persoane care ma cunosc f bine....
si-a batut joc lasandu-ma ca pe o curva... asa m-am simtit
Acum ma simt ca o carpa cu care s-a sters pe jos si apoi aruncata...imi placea mult de el,simteam ca pot sa ajung intr-o zi chiar sa il iubesc...
va multumesc pentru atentie....

Multumim si noi pentru delectare. Las pe altii sa-si dea cu parerea ca eu is si mai bulversata decat tine. :huggles:
In Octombrie nu sa intamplat nimic ? :unsure:
Anticip topicul lunii Decembrie...

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 18 November 2010 - 05:09 AM

0

#3 Utilizator offline   _Undying_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-December 09

Scris 18 November 2010 - 05:10 AM

Vezi postareaBulversata, la Nov 18 2010, 03:38 AM, a spus:

...imi placea mult de el,simteam ca pot sa ajung intr-o zi chiar sa il iubesc...

Probabil asa a simtit si el, ca intr-o zi te va putea iubi. Asa simt si curvele, de aceea cer bani, ca sa nu se simta pres de sters picioarele. Cel mai bine pentru tine e sa te calugaresti, esti prea vulnerabila, si ai un mod de a gandi pervers si egoist.
0

#4 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 18 November 2010 - 06:29 AM

Vezi postareaNaeema, la Nov 18 2010, 07:00 AM, a spus:

Multumim si noi pentru delectare. Las pe altii sa-si dea cu parerea ca eu is si mai bulversata decat tine. :huggles:

Poate ca topicul ar trebui redenumit : De ce sunt oamenii atat de prosti ? :unsure:

Vezi postareaBulversata, la Nov 18 2010, 05:38 AM, a spus:

de ce sunt oamenii atat de rai?

0

#5 Utilizator offline   ousor 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-August 06

Scris 18 November 2010 - 05:00 PM

Orice ti-as putea zice te-ar rani...pentru ca toata vina e a ta :huggles:
0

#6 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 21 November 2010 - 11:49 PM

Bulversata, ai doua optiuni:

-or iei nevoia si placerea sexuala ca atare si atat
-or nu mai faci sex cu nimeni pana nu simti ca te iubeste cu adevarat..asta implica si putin mai mult timp..

Nu mai victimiza. Oamenii care profita de pe altii impanzesc lumea. Tu esti insa singura vinovata, pentru ca le permiti.
Sa te afecteze in momentul in care te ranesc si sa te afecteze dupa ce te-au ranit.
0

#7 Utilizator offline   _Undying_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-December 09

Scris 21 November 2010 - 11:53 PM

Vezi postareastupid_me, la Nov 21 2010, 11:49 PM, a spus:

Bulversata, ai doua optiuni:

-or iei nevoia si placerea sexuala ca atare si atat
-or nu mai faci sex cu nimeni pana nu simti ca te iubeste cu adevarat..asta implica si putin mai mult timp..

Nu mai victimiza. Oamenii care profita de pe altii impanzesc lumea. Tu esti insa singura vinovata, pentru ca le permiti.
Sa te afecteze in momentul in care te ranesc si sa te afecteze dupa ce te-au ranit.

Problema care si-o pun asemenea fete e de a oferi sex contra sentimente. Ele spera ca se vor darui aceluia care le va iubi, fara sa-si puna problema daca ele il iubesc pe respectivu. E o negustorie, sex contra sentimente. Aceasta negustorie o practica femeile slabe, care au nevoie sa se bazeze pe partener in cresterea copilului ce va urma. Si tocmai acest soi de femei este chitit pe plodit.
0

#8 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 21 November 2010 - 11:55 PM

F.A.T.C.L ..nimeni nu se naste gata invatat.
Nu inseamna ca lipsa ei de experienta denota un caracter slab.
Poate doar naiv.
0

#9 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 21 November 2010 - 11:56 PM

Vezi postareaFar_above_the_clouds, la Nov 21 2010, 11:53 PM, a spus:

Problema care si-o pun asemenea fete e de a oferi sex contra sentimente. Ele spera ca se vor darui aceluia care le va iubi, fara sa-si puna problema daca ele il iubesc pe respectivu. E o negustorie, sex contra sentimente. Aceasta negustorie o practica femeile slabe, care au nevoie sa se bazeze pe partener in cresterea copilului ce va urma. Si tocmai acest soi de femei este chitit pe plodit.

Si... asta ar fi ceva rau ? :lol:
0

#10 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 21 November 2010 - 11:57 PM

Vezi postareaFar_above_the_clouds, la Nov 21 2010, 11:53 PM, a spus:

E o negustorie, sex contra sentimente.

Nu mereu.
La fel cum e dreptul barbatului sa ceara doar sex, ramane si dreptul ei valabil - acela de a cere sinceritate.
De aici s-a inventat si lozinca aia faina : Neeeeeeeeeeeext :lol:
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Ce pot sa fac? Little_me81  583 24.329
Hot Topic (New) Mama ne-a distrus familia! Anca1122  156 5.658
Replici noi Am nevoie de un sfat !
nu stiu ce sa fac... va rog sa ma ajutati !
Selena06   12 1.892
Replici noi Dragoste, obsesie sau ce o fi .....
N-am mai patit asa ceva niciodatat....
House MD  5 1.677
Hot Topic (New) Iubesc un baiat si nu stiu cum sa procedez cu el Sammirrah  35 6.144