sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

"Inteligentii" care ne conduc ... . Evaluare topic: - - - - -

#41 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 19 December 2011 - 08:25 PM

Ann Coulter e o adevarata "institutie" in Statele Unite, la capitolul prostie crasa.

http://en.wikipedia....iki/Ann_Coulter
0

#42 Utilizator offline   Stressmanforeverr 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-December 11

Scris 22 January 2012 - 09:38 AM

Vezi postarealupini, la 17 November 2010 - 10:11 AM, a spus:

Idioţi pentru noi, genii pentru familiile lor. Ar fi idioţi dacă ar fi şi săraci. Dar ei ştiu ce au de făcut pentru ei, astfel īncāt să nu-i prindă nimeni.

FALS ! TOTAL FALS !

In primul rand , de prins cine trebuie sa-i prinda ??? Daca erau intr-atat de destepti precum ai tu pretentia , nu iesea nimic la iveala din nenorocirile facute de ei in tara asta ! Faptul ca au furat o tara pt un jalnic interes personal , nu-i nimic de laudat in asta ,nu-i o cale de urmat ,! Daca acum nu sunt dupa gratii , e datorita faptului ca ei inca manipuleaza si controleaza structurile statului asta !

Oricine ar veni la putere ,inafara de ei , si ar lua la mana , sa zice ca ex, numai dosarul cu privatizarea PETROM, ar baga la racoare pe toti semnatarii acestuia si ar avea si averi semnificative de confiscat !
Asa ca nu-ti fa iluzii , nu au facut nimic perfect !

Vezi postarealupini, la 17 November 2010 - 10:30 AM, a spus:

Am spus eu ieri: aş vrea eu să am măcar un sfert din deşteptăciunea politicienilor romāni.

Am alege noi pe alţii, da' de unde alţii ?

Traiesti cu impresia ca nu avemm de unde alege ??? Si propui sa stam cuminti ca nu avem de unde alege ?? :yahoo:
Amice, eu nu contest inteligenta lor, poate si competenta, dar e inutil adica sunt inutile atata timp cat omul este o scursura , o jigodie, pusa doar pe capatuiala si hotie !

Maine poimaine ai sa-mi povestesti probabil , de geniul in medicina MENGELE, doctorul nazist !
Ca asa e in tara asta , acum cativa ani , un criminal ordinar , dadea lectii de democratie la PRO-TV , o ora pe saptamana , dadea si note politicienilor :jester: ,.....pai in nota asta trebuia facuta si eminiunea MEDICINA PT TOTI - cu DOCTOR MENGELE !!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) UNPR ,noua provocare politica ? Teme combinate
Optiunea progresista se va dovedi inspirata?
Burel001  154 28.197
Poll (No New) Chestionar:    Partidul Radical Reformator
Ne intereseaza opiniile cetatenilor
Ion_Radical  40 13.392
Hot Topic (New) L-a luat barza pe Kim Jong il Naeema  86 6.504
Replici noi Legitimitatea legii si rostul prescriptiei - Reabilitarea legalitatii
Efectele acestei profunde lovituri anti-sociale se simt pregnant in...
Zalmodegikos  0 1.060
Replici noi Se dezintegreaza STATELE UNITE? trejo  6 3.513