Ann Coulter e o adevarata "institutie" in Statele Unite, la capitolul prostie crasa.
http://en.wikipedia....iki/Ann_Coulter
"Inteligentii" care ne conduc ... .
Scris 22 January 2012 - 09:38 AM
lupini, la 17 November 2010 - 10:11 AM, a spus:
Idioţi pentru noi, genii pentru familiile lor. Ar fi idioţi dacă ar fi şi săraci. Dar ei ştiu ce au de făcut pentru ei, astfel īncāt să nu-i prindă nimeni.
FALS ! TOTAL FALS !
In primul rand , de prins cine trebuie sa-i prinda ??? Daca erau intr-atat de destepti precum ai tu pretentia , nu iesea nimic la iveala din nenorocirile facute de ei in tara asta ! Faptul ca au furat o tara pt un jalnic interes personal , nu-i nimic de laudat in asta ,nu-i o cale de urmat ,! Daca acum nu sunt dupa gratii , e datorita faptului ca ei inca manipuleaza si controleaza structurile statului asta !
Oricine ar veni la putere ,inafara de ei , si ar lua la mana , sa zice ca ex, numai dosarul cu privatizarea PETROM, ar baga la racoare pe toti semnatarii acestuia si ar avea si averi semnificative de confiscat !
Asa ca nu-ti fa iluzii , nu au facut nimic perfect !
lupini, la 17 November 2010 - 10:30 AM, a spus:
Am spus eu ieri: aş vrea eu să am măcar un sfert din deşteptăciunea politicienilor romāni.
Am alege noi pe alţii, da' de unde alţii ?
Am alege noi pe alţii, da' de unde alţii ?
Traiesti cu impresia ca nu avemm de unde alege ??? Si propui sa stam cuminti ca nu avem de unde alege ??
Amice, eu nu contest inteligenta lor, poate si competenta, dar e inutil adica sunt inutile atata timp cat omul este o scursura , o jigodie, pusa doar pe capatuiala si hotie !
Maine poimaine ai sa-mi povestesti probabil , de geniul in medicina MENGELE, doctorul nazist !
Ca asa e in tara asta , acum cativa ani , un criminal ordinar , dadea lectii de democratie la PRO-TV , o ora pe saptamana , dadea si note politicienilor
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
UNPR ,noua provocare politica ? Teme combinate
Optiunea progresista se va dovedi inspirata? |
Burel001 | 154 | 28.197 |
|
Chestionar:
Partidul Radical Reformator
Ne intereseaza opiniile cetatenilor |