De 8luni sunt cu un baiat pe care il iubesc dar din cauza unor probleme nu stiu ce sa mai fac...
Cu 3 ani in urma acest baiat umbla dupa mine (pot sa zic ca erea disperat) dar eu nu vroiam sa am o relatie cu el pana acum 8 luni.
Mama mea a aflat de relatia noastra si nu intelegeam de ce nu erea de acord. Sa luat de mine spunand ca el nu e de mine, ca trebuie sa'l las ect... Pana la urma la convins si pe tata ca sa imi spuna aceleasi lucruri.
Dupa 3 luni mam mutat cu el, am plecat de acasa pentru ca numai suportam certurile si ma enerva faptu ca nu stiam de ce nu sunt ai mei de acord. Miau spus ca daca vreau sa fiu cu el trebuie sa plec de acasa.
Banuiam ca ceva nu e in regula stiind ca ai mei il stiau de mult p acest baiat si pot sa zic ca ereau amici. Lam tot intrebat pe iubitul meu daca stie ceva si mia spus ca nu stie. Am zis ok atunci ce va fi va fi.
Dupa 4 luni iubitul meu sia luat inima din dintit si mia povestit ce sa intamplat intre el si mama acum 2ani. Au avut o relatie...A fost amantu ei... Nu imi venea sa cred,nu stiam ce sa fac.....
Sia cerut iertare, a inceput sa planga ca regreta foarte mult si ca nu vrea sa ma piarda.
Eh nu stiu cum dar lam iertat, na fost si nu e usor dar mam gandit ca el macar a avut curajul sami spuna adevarul, nu ca mama care ea sa luat de mine, ma facut in tot felu fara ca eu sa fiu vinovata.
De atunci am avut numa probleme cu ai mei ca si cum e vina mea ca nu trebuia sa ma incurc cu el.
Pai normal daca stiam de la inceput ce a fost logic ca nu incepeam nimic cu el.
Vam povestit fara prea multe amanunte dar de la o vreme ma omor gandurile si nu stiu ce sa fac sa ma intorc acasa sau sa raman cu el?! Toata lumea a aflat povestea, familia pana si prietenele mele. Va rog sami dati un sfat pt ca sufar mult si imi e foarte greu sa aleg.
Va multumesc ca ati citit acest mesaj si sper ca ma puteti ajuta. Voi ce ati fi facut in acest caz??
Contact
Facebook
Twitter
RSS