Salut Descriere
Scris 15 November 2010 - 01:46 PM
Ma numesc Tudor si am 17 ani.!!!!
Am sa va necajesc cu o intrebare daca ma puteti ajuta!!!
Deci sa incep: Am cunoscut o fata acum 5 luni,in timpul vacantei de vara,ne.am imprietenit,acum este la un liceu apropiat mie ...ne intelegem fff bine.
Stam impreuna,ne distram,povestim ....dar amandoi am realizat ca deja exista sentimente si parca am vrea ceva mai mult.
Ea este o fire mai inchisa,nu prea arata ce simte,dar mi.a spus ca tine la mine si ne.ar sta bine impreuna.
Problema este ca are un prieten de 1 an si acum sta cu el din obisnuinta,mereu il vorbeste de rau si ca ar vrea sa incheie tot cu el.Mai nou am aflat ca o si inseala,adica am vazut!!!! Si na imi este putin ciuda
Bine,problema este ca nici eu nu sunt prea insistent.Iar ea asta astepata sa fiu mai apropiat de ea,chiar mi.a spus...dar nu stiu ce sa fac pana acum ....de "prostit am prostit.o" ca sa zic asa ....
Ce as putea sa ii mai spun?
Cum ar trb sa procedez cand ma intalnesc cu ea?
Multumesc!!!!
O zi buna!!!!
Scris 15 November 2010 - 02:02 PM
tu vrei sa ai o fata, chiar daca ea nu te-ar vrea, doar pt ca stii tu cum s-o 'prostesti'?
Scris 15 November 2010 - 02:05 PM
Tupeu de holiud, la Nov 15 2010, 01:46 PM, a spus:
Nasol. Spune-i ca vrei sa fiti impreuna si sa-l lase pe "actualul". Tu ii poti oferi mai multe.
Scris 15 November 2010 - 02:50 PM
stupid_me, la Nov 15 2010, 02:02 PM, a spus:
tu vrei sa ai o fata, chiar daca ea nu te-ar vrea, doar pt ca stii tu cum s-o 'prostesti'?
Am prostit.o in sens ca am reusit sa ii demonstrez ca.....imi pasa cu adevarat....si ea mi.a spus ca,daca nu exista actualul eram impreuna de foarte mult timp.....cum am spus.....obsinuinta cu el
Scris 15 November 2010 - 02:52 PM
你的朋友, la Nov 15 2010, 02:05 PM, a spus:
Exact dar vreau sa ii spun intr.un fel sa zic eu asa elegant....sa nu par disperat ca vreau neaparat sa se desparta de ala,si sa o ajut sa vada ca isi pierde timpul cu ala....
Scris 15 November 2010 - 02:53 PM
Tupeu de holiud, la Nov 15 2010, 02:50 PM, a spus:
Pe ce te bazezi tu cand spui ca este obisnuinta, si nu sunt sentimente la mijloc ?
Ca doar nu este maritata si el o intretine, si de aia nu pleaca, ca anu are alta solutie.
Scris 15 November 2010 - 02:55 PM
你的朋友, la Nov 15 2010, 02:05 PM, a spus:
Nu cred ca are ce sa-i ofere. Termenul ala, "am prostit-o", spune tot. Eventual cred ca doar pipaieli, giugileli si o mult visata partida de sex.
Iar fata e.. copila, clar. Si la o femeie de 20-30d de ani astea cu a-l vorbi de rau pe actualul, de care nu ai curaj sa te desparti pina nu te stii deja cu un picior in alta relatie, imi par dovada de imaturitate.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
florycik_sweet | 79 | 4.094 |
|
L-am prins.. | singura | 53 | 6.753 |
|
M-a inselat.. | Demisec | 62 | 2.242 |
|