aici vor scrie despre oras cei care sunt din Zimnicea sau care il cunosc ...
Pagina 1 din 1
Zimnicea
Scris 14 November 2010 - 03:30 PM
De ce nu scrii tu primul? Eu nu stiu nimic despre orasul asta, de exemplu. L-am auzit pomenit numai la cotele apelor Dunarii, la radio, cand eram mica.
Scris 14 November 2010 - 03:50 PM
Zimnicea este un oras situat la malul Dunarii si care este totodata si cel mai sudic punct din tara,avand si cea mai sudica cale ferata din tara care merge pana la Dunare...
in rest este un oras foarte linistit,cei 16-17000 de locuitori ducand o viata destul de monotoma...
orasul este format din doua cartiere de case avand la mijloc blocurile,acestea din urma in numar destul de mic ,cam in numar de 50...
o particularitate ar fi ca toate strazile sunt drepte avand aceeasi lungime si latime si doar vreo 3-4 dintre ele picand in blocuri ,in rest putand vedea strada de la un capat la celalalt...
viata se invarte in jurul unuia dintre primii 3 bogatasi ai tarii ,care are la societatile lui cam 75% din forta de munca din oras...
am sa mai revin si cu alte detalii si cu poze...
in rest este un oras foarte linistit,cei 16-17000 de locuitori ducand o viata destul de monotoma...
orasul este format din doua cartiere de case avand la mijloc blocurile,acestea din urma in numar destul de mic ,cam in numar de 50...
o particularitate ar fi ca toate strazile sunt drepte avand aceeasi lungime si latime si doar vreo 3-4 dintre ele picand in blocuri ,in rest putand vedea strada de la un capat la celalalt...
viata se invarte in jurul unuia dintre primii 3 bogatasi ai tarii ,care are la societatile lui cam 75% din forta de munca din oras...
am sa mai revin si cu alte detalii si cu poze...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ploiesti
cineva din orasul cu cel mai mare buget dupa bucuresti? |
driagosh | 45 | 18.559 |
|
Teleorman
Teleormanean |