BSOD_Office2010.jpg (102.71K)
Number of downloads: 18
Rezumat al problemei :
- Sistem de operare original in laptop : Windows Vista ( dezastru, cel mai prost Windows facut de Microsoft)
- Mi sa acrit de Vista si am instalat Windows 7. Prima data un Upgrade si dupa aceea un Clean Install (a fost nevoie)
- Totul a fost ok pana acum doua saptamani cand OS- ul started crashing. Incepe dintrodata in mijlocul unei sesiuni de browsing sau chiar si cand computerul e idle. Ecran negru, ca si cum as fi stins monitorul, dupa care apare mereu faimosul ercan albastru ca in fotografia de mai sus.
In etapele care urmeaza imi da de ales intre doua optiuni:
- attempt repair ( am incercat asta, scaneaza sa vada daca gaseseste probleme, incearca sa repare, esueaza....this computer can not be repaired automaticaly)
- start windows normaly (am incercat si asta...se intoarce inapoi la ecran negru, apoi albastru si toata sarada incepe de la inceput)
Sunt zile cand face faza asta de 20 de ori la rand si a 21-a oara isi revine la normal, windows reinitiaza si ma mai lasa sa operez computerul pe o perioada la ghici pana decide sa o ia de la inceput.
Ce am incercat:
- Reboot cu F10, intoarcerea la factory settings, deci inapoi la Vista (esec....acelasi lucru se intampla si dupa reformatare si intoarcerea la starea originala de fabricatie)
- reinstalat Windows 7 optiunea Upgrade ( crashing in mijlocul instalarii...motiv legat de un Nvidia Display Driver de la Sony Vaio (original software din fabricatie) care nu este compatibil cu Windows 7.
- reinstalat Windows 7 optiunea Clean Install ( a functionat....deocamdata nu sa mai intamplat nimic, dar nu bag mana in foc ca sa rezolvat ceva)
Ce as dori de la voi sunt niste explicatii cu privire la problema aparenta pe care o am, ce poate fi sau ce este si cum se poate repara, rezolva. Are oare nevoie de debugging ? Asta sa fie problema ?
Cine se pricepe la chestii din astea, va invit sa elaborati.
Mersi.
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 14 November 2010 - 01:01 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS