Ce hipermarket preferati?
Scris 13 November 2010 - 04:53 PM
Te rugam sa votezi ce preferi.
Daca ai si argumente pentru alegerea facuta cu atat mai bine.
Daca ai si motive pentru care nu alegi unul din cele enumerate te rugam sa le mentionezi.
Deasemenea daca doresti sa contribui la un studiu mai amanuntit cu privire la aceasta piata te rugam sa
completezi si acest chestionar: Click pentru chestionar.
In chestionarul detaliat intra doar: Kaufland, Carrefour, Real si Billa pentru numarul mare de unitati dar si pentru raspandirea echilibrata pe teritoriul tarii.
Va multumim mult pentru timpul acordat si informatiile furnizate.
Daca ai si argumente pentru alegerea facuta cu atat mai bine.
Daca ai si motive pentru care nu alegi unul din cele enumerate te rugam sa le mentionezi.
Deasemenea daca doresti sa contribui la un studiu mai amanuntit cu privire la aceasta piata te rugam sa
completezi si acest chestionar: Click pentru chestionar.
In chestionarul detaliat intra doar: Kaufland, Carrefour, Real si Billa pentru numarul mare de unitati dar si pentru raspandirea echilibrata pe teritoriul tarii.
Va multumim mult pentru timpul acordat si informatiile furnizate.
Scris 13 November 2010 - 05:12 PM
Cand stateam in Bucuresti, acum cativa ani, o prietena de-a mea lucra la Kaufland, concomitent cu mersul la facultate. Se muncea acolo ca pe plantatie si patronul fiind un neamt cam zgarcit, era si destul de frig. Odata le-au furat unii cosurile si le-a vazut careva intr-o piata, pe o taraba, cu sigla supermarketului pe ele.
Aceasta postare a fost editata de Finnian: 13 November 2010 - 05:13 PM
Scris 13 November 2010 - 05:23 PM
imi place Realul cel nou din Arad, Carrefourul din Cluj si Kauflandul de la mine din cartier. Nu-mi place Realul de la Cluj, si Kauflandul din Baia Mare 
cum facem?
cum facem?
Scris 13 November 2010 - 05:42 PM
Finnian, la Nov 13 2010, 05:12 PM, a spus:
Cand stateam in Bucuresti, acum cativa ani, o prietena de-a mea lucra la Kaufland, concomitent cu mersul la facultate. Se muncea acolo ca pe plantatie si patronul fiind un neamt cam zgarcit, era si destul de frig. Odata le-au furat unii cosurile si le-a vazut careva intr-o piata, pe o taraba, cu sigla supermarketului pe ele.
Despre treaba cu exploatarea angajatilor am auzit si eu ceva povesti.
Despre faza cu cosurile ce sa mai zic. Clasic pentru Romania. Nu-i de ras, dar ii comic.
Citeaza
imi place Realul cel nou din Arad, Carrefourul din Cluj si Kauflandul de la mine din cartier. Nu-mi place Realul de la Cluj, si Kauflandul din Baia Mare wink.gif
cum facem? smile.gif
cum facem? smile.gif
In care dintre ele raman cei mai multi bani din buzunarul tau?
Acela e raspunsul.
Scris 17 November 2010 - 09:15 PM
plus, tată.
doar preţuri miiiiiiiiiici. şi găsesc şi challah ( fake ) la preţul de 5 lei !
doar preţuri miiiiiiiiiici. şi găsesc şi challah ( fake ) la preţul de 5 lei !
Scris 25 April 2011 - 07:55 PM
Auchan. Este foarte mare, gasesti aproape orice si produsele sunt proaspete.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Marius-Doru | 6 | 3.781 |
|
Cum este seful tau?
Seful meu e de treaba, partea proasta e ca trebuie sa lucrez cu el |
mihai1982 | 32 | 4.557 |
|